2.1.2022

Sijoituskaksion remppa ja sen täydelliset maalit

Kaupallinen yhteistyö, Cover Story

Vihdoinkin meidän Salon kaksion remppa on valmis ja se on jo saanut uuden ihanan asukkaan! Kyllä oli ennen kaikkea opettavainen ja kärsivällisyyttä kasvattava projekti kokonaisuudessaan. Samaan aikaan asunnon pintaremonttien kanssa nimittäin taloyhtiössä oli viemäriremontti. Aikataulut muuttui kerran jos toisenkin ja päästiin aloittamaan pintarempat paljon aikataulusta myöhässä.

Onneksi loppujen lopuksi kaikki meni mallilleen ja saatiin tehtyä tosi kiva koti!

Maalien suhteen oli alusta asti selvää, että päädytään ihanan Cover Storyn maaleihin. Ne ovat laadukkaita, kauniin sävyisiä ja mikä parasta eivät haise miltään. Maalasin seinät nimittäin itse ja tosi herkkänä oli tärkeää, ettei tule kamalaa maalin katkua. Näillä maalaaminen on myös ilo, sillä maalit levittyy todella helposti ja tasaisesti. Olen nyt jo muutaman kerran maalannut Cover Storyn maaleilla ja myös nähnyt monilla tutuilla näitä, enkä voi mitään muuta kuin suositella näitä maaleja.

Remontoidessamme meidän sijoituskaksiota halusimme maalata seinät raikkailla uusilla sävyillä. Muuten vanhojen tapettien pois ottaminen oli helppoa paitsi olohuoneessa yhden seinän kanssa meinasi usko loppua. Sen kanssa luovutettiinkin ja homman hoito onneksi loppujen lopuksi ammattilainen. Muuten maalaus onnistui koko asunnossa, kuin vettä vaan.

Halusimme pitää eteisen ja keittiön raikkaina ja valitsimme sen takia sinne valkoiset maalit. Cover Storylta löytyy valkoinen maali nimellä PATTI. Tämä pitää ilmeen raikkaana ja kokonaisuutta pystyy sitten asukas itse sisustuksella muokkaamaan värikkäämmäksi.

PATTI

Makuuhuoneeseen haluttiin hieman lämpöä ja väriä valitsematta kuitenkin liian värikästä maalia. Halusimme remontin lopputuloksesta tyylikkään ajattoman, jotta uutta remonttia ei tarvitsisi heti tehdä. Sen takia päädyttiinkin Cover Storyn FRANZ maaliin. FRANZ on ihana greige sävy, eli vaalea harmaanbeige. Aivan ihana ja sopii niin hyvin kaksion makuuhuoneeseen. Tätä on nähty paljon sisustusblogeissakin, eikä turhaan! ;) Kurkkaa rakkaan kolleegani Caritan postaus täältä.

FRANZ

Olohuoneeseen valikoitui täydellinen Cover Storyn PABLO, jonka sävy on ihana pearl beige. Se antaa juuri sopivasti väriä ja ilmettä olohuoneeseen. PABLO sävy on helmenharmaa, joka taittaa hieman kylmään roosaan. Sävy sopii mainiosti kaiken kanssa, eli ei tuota vaikeuksia sisustamisessa. Tämä oli täys kymppi valinta olkkariin!

PABLO

Kaikki Cover Storyn maalit ovat muovittomia, säästääkseen luontoa, mutta myös jotta seinän rakenteet saisi hengittää. Muovittomuuden lisäksi maalit ovat myös hajuttomia. Paremman ympäristön kannalta heillä on suorat toimitusketjut ja kestävät maalaustarvikkeet.

Cover Storyn  värikartassa on 38 täydellistä sävyä. Jotta sävyn valinta olisi helpompaa, voi heidän nettisivuiltaan tilata A4 kokoisia tarrataustaisia sävymalleja. Niiden avulla pystyy paremmin hahmottamaan miltä kyseinen sävy näyttäisi omalla seinällä. Kätevää!

Voin todella lämpimästi suositella kotimaisen Cover Storyn maaleilla jos teilläkin maalaminen ja sävyjen valinta edessä! ♥

Kiitos Cover Story maaleista ja yhteistyöstä, tämä oli ihana tehdä. Näitä maaleja tullaan käyttämään tulevissakin remonteissa! :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *