6.9.2021

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Kaupallinen yhteistyö, Desenio

Näin syksyn lähestyessä kaipasin jotain piristystä ja muutosta meidän asuntoon ja etenkin olohuoneeseen. Rakastan sisustamista, mutta siihen on liian harvoin tarpeeksi aikaa. Desenion yhteistyö tulikin juuri hyvään saumaan, sillä heidän ihanilla tauluilla saa jo paljon muutosta aikaan! Edelliseen kotiin tehtiin niin ihana tauluseinä keittiöön, jota ehkä hiukan vieläkin ikävöin.

Päätin tehdä tauluseinän meidän olohuoneeseen, ikkunan molemmin puolin. Halusin, että lopputulos olisi raikas ja kotoisa vaaleilla sävyillä.

Deseniolla on vaikka mitä ihania julisteita joita voi helposti yhdistellä keskenään saadakseen isomman kokonaisuuden. Tykkään myös yhdistellä eri kokoisia ja laittaa tauluja sekä pysty- että vakaasuoraan. Suosittelen lämpimästi tutustumaan myös Desenion IG tiliin, jossa on valtava määrä inspiraatiota siihen millaisia kollaaseja voi kauniista julisteista rakentaa.

Valitsemani julisteet sopivat mielestäni meidän olohuoneeseen vaaleiden sävyjen ja minimalistisuuden takia. Halusin, että seinästä saa hyvän ja rentouttavan fiiliksen. Taulujen avulla sain aikaiseksi kaivatun viimeistelyn olohuoneeseen. 

Näitä tauluja pääsee myös ihastelemaan keittiöstä ja ruokapöydästä. Kaikissa pienimmissä julisteissa on valkoiset puukehykset, kun taas kaikissa muissa on vaalea puukehys. Mielestäni eri värisillä kehyksillä saa sopivasti kontrastia tauluseinään. Vasemmalla puolella on suurempi kollaasi ja oikealla puolella taas lopputulosta keventämässä yksi isompi juliste.

Päädyin valitsemaan seuraavat julisteet:

Minimalism juliste koossa 30x40cm.  Beige Balance koossa 40x50cm.  Kolmas taulu kooossa 50×70 Soft Abstract Lines No1. Koossa 50×70 Sheer Shapes No1. Linee No2. Round Aquarelle koossa 30x40cm

Mitä mieltä te olette tästä kokonaisuudesta ja tuliko teistä kiva muutos olkkariin? :)

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Raikas muutos olohuoneeseen taulujen avulla

Kuvat minusta, Nea Sjöberg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *