1.9.2021

Kuulumisia ja syksyyn orientoitumista

Pitkästä aikaa päätin tulla raapustamaan kuulumisia tänne blogin puolelle. Kesäloma oli ja meni ja elokuun arki alkoi ihan hujauksessa. Hullua, että kohta mennään jo syyskuuta. Vuodet vaan kiirii ja aika menee sitä nopeammin, mitä vanhemmaksi tulee. Vaikka uskallan väittää olevani tiedostavampi ja läsnäolevampi, kuin kymmenen vuotta sitten. ;)

Syksy tuo tänä vuonna tullessaan toivottavasti uuden kodin tai sitten lopullisen päätöksen, että tähän me vaan jäädään vuokralle. :D Uskomatonta, miten ihminen voikaan olla niin vaikean valinnan edessä. Aikoinaan muutettiin tämän tästä ja ei kaikkea tarvinnut kovin pitkälle miettiä. Nyt on tilanne aivan toinen. Enää ei olla lainkaan varmoja missä asua ja miten asua. Omakotitalo, rivari, kerrostalo? Keskusta vai enemmän luontoa? Koko ajan kallistutaan enemmän luonnon lähelle ja rivariin tai paritaloon. Käytiin katsomassa ihanaa rivaria ja ehdin jo innostuakkin. Mutta sitten rivareita enemmän tuntevat murskasi unelmat. :D Itse olen melko hyvin perillä kerrostalojen metkuista, mutta kaikki näihin aikuisten asuntoihin liittyvät onkin sitten paljon vieraampaa minulle. Onneksi lähellä on ihmisiä, joilta kysyä apuja.

Lainalupaus saatiin taas uusittua ja nyt on sen puolesta taas hetki aikaa etsiä sitä oikeaa. Tuntuu vaan todella vaikealle, kun edelleenkään ei ole mielessä kirkasta se millainen se oikea on. Pitää vaan luottaa, että universumi tuo eteen juuri ne oikeat vaihtoehdot ja kyllä sen sitten tuntee sisällään, kun on aika tehdä päätöksiä. Onneksi meillä on tosi hyvä kyllä olla tässä nykyisessäkin. Vuokralla asuminen on tosi helppoa ja vaivatonta. Ei tarvitse laittaa ajatuksen tasolla tikkua ristiin meneekö jääkaappi tai joku muu rikki. Kaikki hoituu vuokranantajan puolelta ja itsellä on vain normaali vastuu pitää asunnosta hyvää huolta.

Tänään käytiin kyllä taas katsomassa oikein kivaa asuntoa, mutta edelleenkään ei tullut heti sellaista selkeää “tämä se on” tunnetta. Mutta pitää sitä sitten välttämättä edes tulla??

Syksy tuo mukanaan myös ihania uusia asioita ja uuden oppimista! 

Aloitan nimittäin yhteistyössä Positiivinen oppiminen– kanssa vajaa vuoden mittaisen positiivisen psykologian opinnot. Uskon, että tämä koulutus tulee antamaan paljon uutta ajateltavaa ja opittavaa. Odotan innolla mitä tuleva vuosi tuo mukanaan ja mitä kaikkia uusia ideoita se tulee poikimaan.

Tulen varmasti jakamaan aktiivisesti uusia oppimiani asioita somessa ja blogissa kurssin myötä.

Mitä sun syksy tuo mukanaan ja mitä odotat siltä eniten? :) 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *