23.6.2021

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Kaupallinen yhteistyö & ALEKOODI, Minska

Heti alkuun, ennen kuin kerron tarkemmin Minskasta ja muutamista sieltä löytyvistä brändeistä haluan kertoa, että Minska tarjoaa nyt hyvän alekoodin käyttöön sulle, joka haluat tutustua Minskaan!! :) Alekoodilla MONA15 saa nimittäin kaikista normaalihintaisista Minskan verkkokaupan tuotteista -15% alennuksen!

Tämä on erinomainen ale ja näitä on harvoin tarjolla, kun joukosta löytyy vaikka mitä ihanaa ruuista kosmetiikkaan ja eteerisiin öljyihin. ♥ Mutta nyt itse asiaan, eli Minskan esittelyyn! Olen todella iloinen, että pääsin tekemään Minskan kanssa yhteistyötä. Olen seurannut Minskan yhteisön menoa jo pidempään ja nyökytellyt heidän arvoilleen alusta asti.

Minskan verkkokaupasta löytyy vastuullisia tuotteita niin kosmetiikan, ruuan kuin ravintolisienkin saralla. Moni Minskan valikoiman brändi on itselleni tuttuja. Sanoisinkin, että Minskasta tilaaminen on helppoa, kun voi luottaa siihen, että kaikki löytyvät tuotteet on vastuullisuuden lisäksi laadukkaita ja hyviä. :)

Minska ei ole yksistään verkkokauppa, vaan sivuilta löytyy paljon artikkeleita sekä herkullisia reseptejä. Minskan Instragram tili @minska kannattaa myös heti alkutöikseen laittaa seurantaan, sillä sieltä saa rutkasti ideoita ja inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Ilokseni pääsen tekemään kesän aikana muutamaankin otteeseen Minskan kanssa yhteistyötä, joten heidän tuotteet tulevat vilahtelemaan vielä uudelleen somen puolella. Lähdetään nyt kuitenkin liikkeelle kesäisistä kosmetiikkasuosituksista. Halusin nostaa tähän jo kauan sitten hyväksi havaittuja lemppareita, sekä sitten muutamia itselleni uudempia ihanuuksia.

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Kesäkassiin sujahti tuotteita Urtekram, Petit Jolie sekä Uoga Uoga merkiltä. Kaksi ensimmäistä ovat minulle tosi tuttuja ja Uoga Uoga puolestaan uusi tuttavuus.

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Urtekramin valikoimassa on monta suosikkiani ja tykkään erityisesti Urtekramin suihkusaippuoista sekä hiustuotteista. Urtekramilla on mielestäni helppoa arkikosmetiikkaa, joka sopii koko perheelle. Soft Wild Rose sarjan luomu hoitoaine ja shampoo ovat olleet meillä käytössä koko perheellä. Ne on suunniteltu erityisesti käsitellyille ja värjätyille hiuksille, mutta omasta kokemuksestani voin hyvin todeta niiden sopivan loistavasti värjäämättömille pitkille hiuksillekin! :)  Myös Lionelin kutrit ovat tykänneet näistä. Sekä shampoossa että hoitoaineessa on huumaavan ihana ruusun tuoksu.

Suosittelen myös täydentämään tämän combon saman sarjan suihkusaippualla.

Urtekram Soft Wild Rose -hoitoaine

Ravitsee ja hoitaa hiuksia. Tuo kiiltoa, jota ainakin omat hiukseni aina kaipaavat.

Urtekram Soft Wild Rose -shampoo

Sisältää kosteuttavaa aloe veraa joka hoitaa ja kosteuttaa sekä suojaavaa merikaalia ja punajuurta.

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Uoga Yoga (suomeksi Marja Marja) on itselleni uusi tuttavuus ja mielenkiinnolla lähdin testaamaan merkin tuotteita. Kokeiluun päätyi täydellinen virkistävä kasvosuihke, ihana kasvoseerumi sekä herkullinen suihkugeeli. Kaikki nämä sopivat täydellisesti esim juhannuksen kesäkassiin virkistämään yöttömiä öitä! :)

Tuotteitteissa käytetään lähiraaka-aineita, kuten marjauutteita. Kaikki Uoga Uogan tuotteet suunnitellaan ja tehdään käsin pienissä erissä yrityksen omissa tiloissa Liettuassa. Ihanaa tuoretta luonnonkosmetiikkaa siis!

Kvitten Ice -kosteuttava kasvoseerumi 

Sujauta kasvoseerumi jääkaappiin ennen käyttöä. Ihana viileä seerumi tuoksuu raikkaalle ja imeytyy ihoon hetkessä. Tämä on täydellinen hoitava aktioksidanttipommi kasvoille ennen kosteusvoiteen levitystä.  Seerumin Kvitteni-uute antaa pitkäkestoisen kosteutuksen iholle jättämättä ihoa kuitenkaan tahmeaksi. Aivan mielettömän ihana tuote!

Jump Into Summer Shower gel -mansikkainen suihkugeeli

Suihkugeelin sisältämä ravitseva oliiviöljy hoitaa ihoa ja estää kuivumista. AITO mansikka tuoksuu niin herkulliselle, että tästä tuotteesta ei voi kuin tulla hyvälle mielelle. Tämä tuote hivelee sekä kehoa että mieltä. Jokaisen kesälapsen must have synttärisuihkugeeli. ;) Tuote levittyy hyvin iholla ja jättää puhtaan tunteen, vaikkei vaahtoakaan suuresti.

Loistava tuliaistuote niin mökille kuin kesän synttärisankarille. Uskon, että tästä tykkää myös koko perhe nuoremmasta vanhempaan.

 

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Kvitten Fog -kosteuttava kasvosuihke

Rakastan kasvosuihkeita, eikä Uoga Uogankaan kasvosuihkeeseen tarvinnut pettyä. Suosittelen, että laittaa tämänkin jääkaappiin. Viileä suihkaus tätä tuntuu kuumalla ilmalla taivaalliselle.

Kasvosuihkeen voi laittaa puhdistetuille kasvoille painellen kevyesti, iho saa hyvän annoksen kosteutta. Itse rakastan käyttää kasvosuihkeita myös pitkin päivää virkistämään oloa. Etenkin näin kesällä, kun ei ole meikkiä juurikaan kasvoilla, kasvosuihkeen käyttö freshaa heti ja iho kiittää.

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Petit & Jolie on tuttu jo vauvavuodesta tämä ihana Hollannista lähtöisin oleva merkki on 100% luonnollinen ja turvallinen koko perheelle pienimmistä lähtien. Valitsin tähän postaukseen kaksi Petit Jolien suosikkia. Shampoo/suihkusaippuan sekä hierontaöljyn. Molemmat on vauvoille tarkoitettu, mutta sopivat täydellisesti herkkäihoisille vanhemmallekin lapselle.

Moni teistä varmaan muistaakin, että meillä on ollut Lionelin kanssa vauvasta asti tapana nauttia hierontahetkistä. Vauvahieronta oli päivän ihana yhteinen hetki ja nykyään kullannuppu saa jalka-, pää- tai selkähieronnan joka ilta ennen nukkumaan menoa.  Vaalin näitä hetkiä, vaikka myönnän, että välillä ärsyttää miten olen hemmotellut pienen miehen jo tässä vaiheessa aivan pilalle. Arvostan itse niin paljon kehon kosketusta, että tuntuu ihanalle, että Lionelkin nauttii iltaisin hieronnasta ja samalla kuunnellaan rentouttavaa iltasatua. Minulle ihon kosketus on äärimmäisen tärkeää ja uskon, että säännöllisellä hieronnalla on todella kauaskantoisia positiivisia vaikutuksia. Haaveilen, että ehtisin joskus käydä lyhyen vyöhyketerapia koulutuksen ja oppisin enemmän akupisteistä.

Baby Hair & Body Shampoo -suihkushampoo

Hyvin hellävarainen, hempeällä tuoksulla varustettu shampoo, joka käy sekä hiuksille että iholle.

Baby Massage Oil -hierontaöljy

Luomuviljeltyä auringonkukka-, jojoba-, ja manteliöljyä takaa tämän hierontaöljyn ravinteikkuuden. Pehmeä vaniljainen tuoksu rauhoittaa mielen. Ihana tuote, jota suosittelen ihan kaikille vauvaperheille. Öljy kosteuttaa ja suojaa pienen lapsen herkkää ihoa.

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Kosmetiikkaa kesäkassiin ja esittelyssä ihana Minska!

Toivottavasti saitte uusia tuotevinkkejä postauksesta ja kertokaa mikäli Minska on jo teille entuudestaan tuttu, mitä kaikkea ihanaa te olette testanneet heidän valikoimastaan? :)

Muistakaa hyödyntää alekoodi MONA15 jolla, saa nyt koko
Minskan verkkokaupan normaalihintaisten tuotteiden valikoimasta -15% alennuksen 30.6 asti!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *