25.2.2021

Inspiraatiota makkarin sisustukseen

Mainoslinkkejä*

Toivoisin, että meidän kodin sisustus olisi valmis vain sormia näpsäyttämällä. Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu, että erityisesti päätösten tekeminen on ihan extra vaikeaa. Mikä valaisin, mitkä yöpöydät, pitäisikö seinät maalata, mitkä tuolit jne jne. Pinterest on paras paikka inspiroitua, mutta sielläkin tulee ajoittain ähky kaikista ihanista jutuista. Ehkä alan nyt kokoamaan useammin kollaaseja, joissa on suuntaa tyyleille, joista tykkään. Tässä nyt yksi inspiskollaasi makkariin! :) Meillä makkarissa muuten kaikki on aika valmiina, mutta yöpöydät haluaisin ja sitten jotenkin pitäisi keksiä järkevämmät säilytysratkaisut.

Inspiraatiota makkarin sisustukseen

*senkki / *sängynpääty / *valaisin / *tuoli / *sivupöytä / *kori

Muilla samoja sisustusmietteitä, että se päättäminen on se kaikkein vaikein osuus?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *