24.10.2020

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Kaupallinen yhteistyö, Natura Siberica

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberican tuoteperhe on saanut lisäystä uusista ihanista kasvolinjan tuotteista. Olen jo vuosia rakastanut Natura Siberican kosmetiikkaa ja vastasin Oui! välittömästi, kun minulta kysyttiin haluanko testata uusia kasvohoitotuotteita.

Odotukset olivat tälläkin kertaa kovat. Natura Siberican tuotteissa on aina tiettyä täysin omanlaista särmää ja persoonallisuutta. Tuotteissa on omintakeiset tuoksut sekä koostumukset. Joukossa on aina muutamia tosi erikoisia herkkuja, jotka erottuvat edukseen muista kosmetiikkamerkeistä. Vanhoista tuotteista mainitakseni nostaisin esimerkiksi Black cleansing butterin. Mieletön!

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberican tuotteissa on aina tiettyä täysin omanlaista särmää ja persoonallisuutta.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Uusi kasvojenhoitolinja on jaettu viiteen eri alasarjaan. Jokaiselle ihotyypille löytyy siis omat tuotteensa ja sarjoja voi totta kai myös sekoitella keskenään, niinkuin itse teen. Minun iho kaipaa eri vuodenaikoina erilaista hoitoa ja myös ihon eri kohdilla on erilaisia tarpeita.

Käyn pääpiirteittäin läpi kaikki linjat ja nostan vielä muutamia suosikeikseni ensimmäisenä nousseita tuotteita esiin. Ihan kaikkia en tokikaan ole ehtinyt vielä testata, mutta lempparit löytyi kyllä hetimiten. Jokaisella linjalla on pääraaka-aineensa, joka on avainasemassa.

Liila sarja
RHODIOLA ROSEA herkälle iholle

Ruusujuurella eli rhodiola rosealla on ihoa rauhoittava sekä ympäristön saasteilta suojaava vaikutus.

Oranssi sarja
KURIL TEA kaikille ihotyypeille

Kuril tee- kukka sisältää paljon C-vitamiinia, joka auttaa kirkastamaan kasvoja.

Sininen sarja
SOPHORA KHAKASSIA rasvoittuvalle ja sekaiholle 

 Siperian luonnosta kerätty Sophora Khakassia villiyrtti edistää ihon nestetasapainoa ja pienentää ihohuokosia.

Vaaleanpunainen sarja
SNOW CLADONIA ikääntymistä vastaan

Lapalumijäkälä sisältää harvinaista usniinihappoa, joka hidastaa tehokkaasti ihon ikääntymisprosessia.

Vihreä sarja
ARALIA MANDSHURICA kuivalle ja elottomalle iholle 

Aralia Mandshurica on uniikki käsin poimittu adaptogeeninen kasvi, joka on täynnä B ja C vitamiineja sekä flavonoideja. Se suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta sekä ravitsee ja parantaa ihon sävyä.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberica Organic Certified Soothing Cleansing jelly for Sensitive skin

Raikkaan tuoksuinen puhdistushyytelö on suunniteltu herkälle iholle. Puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaroen meikin jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Rakastan tämän putsarin tuoksua ja hyytelömäistä koostumusta. Puhdistushyytelö sisältää käsinpoimittua ruusujuuri-villiyrttiä, joka rauhoittaa ihoa ja suojaa ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Siperian mäntyöljy puolestaan ravitsee ihoa tehden siitä pehmeän tuntuisen. Mukana on myös syväkosteuttava hyaluronihappo, joka lisää ihon kiinteyttä ja elastisuutta.

Hyytelö muuttuu kosteutetuilla kasvoilla vähitellen pehmeäksi vaahdoksi.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberica Organic Certified Age-Defying Lifting Eye Cream

Age-defying lifting silmänympärysvoiteen lapajumijäkälä raaka-aine sisältää runsaasti usniinihappoa, joka auttaa elvyttämään ja kiinteyttämään ihoa sekä ehkäisee juonteiden syntymistä. Tämä tuote mielestäni tuntuu samaan aikaan iholla raikkaalle että runsaasti kosteuttavalle ja kohottavalle. Voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Tuoksu on tässäkin miellyttävän raikas ja pehmeä.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberica Organic Certified Protective Moisturising
Day Face Cream for Sensitive skin

Ihana jokapäivän kosteusvoide, joka tuoksuu jälleen taivaalliselle (rakastan tämän ruusujuuri sarjan tuoksua!) ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Protective Moisturising day cream on riittoisa voide, mutta minulla on nyt ollut tapana ottaa sitä normaalia isompi annos, koska haluan saman ihanan pehmeän kosteutetun tunteen myös käsiin. Levitänkin ensin kosteusvoiteen kasvoille ja sen jälkeen vielä hieron jäljelle jääneen voiteen kynsinauhoihin ja käsiin.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberica Organic Certified face tonic-hydrolate for all skin types 

Kasvosuihke täynnä virkistävää ja ihoa kirkastavaa C-vitamiinia yhdessä antioksidanttien kanssa suojaa ja kosteuttaa ihoa sekä kirjastaa ihon sävyä. Luo ihanan raikkaan tunteen kasvoille! Tätä voi halutessaan lisätä muutamankin kerroksen, jolloin kosteuttava vaikutus lisääntyy.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberica Organic Certified Mild Reviving Jelly-Scrub for Sensitive skin

Niinkuin moni tietää, rakastan kuorinta-aineita! Tämä Natura Siberican kuorintahyytelö on aivan uniikki ihana kuorinta-aine. Kuorii tehokkaasti, mutta hellävaroen ja tuoksuu taivaallisen ihanalle. Tämä jättää ihon silkkisen pehmoiseksi. Tuote on tosi riittoisaa, joten ihan pikkuinen määrä riittää kuorimaan kasvot ja decolteen. Koostumus on mielettömän ihana!

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Siperiasta, Natura Siberica

Natura Siberica Organic Certified Multi Protection Face Aqua-Serum for Sensitive skin

Viimeisenä vielä on nostettava seerumi, mutta oli vaikea valinta mikä seerumeista, koska rakastuin oikeastaan kaikkiin Natura Siberacan uusiin seerumeihin. Tämä herkälle iholle suunnattu oli kuitenkin kaikista eniten oman ihoni tarpeita vastaava, joten päädyin siihen. Suosittelen kuitenkin lämpimästi kurkkaamaan muutkin sarjan seerumit. Kesällä tämä Multi protection Face Aqua- seerumi soveltuisi iholleni ihan sellaisenaan ilman kosteusvoidetta, mutta talven tullen lisään sen kosteusvoiteen alle. Seerumi imeytyy täydellisesti ja nopeasti ihoon jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Seerumi ei jätä iholle tahmaista tunnetta, joten se on täydellinen myös meikin alle. Tämäkin tuote on todella riittoisaa ja pieni määrä riittää koko kasvoille.

Koska moni pyrkii välttämään kosmetiikkatuotteissa tiettyjä aineita, haluan muistuttaa, että Natura Siberica Organic sertifioidut kasvohoitosarjan tuotteet eivät sisällä seuraavia aineita:

• PARABENS • SILICONES • MINERAL OILS • DYESTUFFS
• BHT-BHA • PEG • EDTA • SYNTHETIC PERFUMES

Kaikki Natura Siberican luonnonkosmetiikan uudet kasvohoitotuotteet ovat myös useammalla eri sertifikaatilla sertifioitua. Tuotteilla on sekä Ecocert, Cosmebio sekä Cosmos organic sertifikaatit. ♥ Kaikki nämä kasvojenhoitolinjan tuotteet ovat myös  vegaanisia.

Natura Siberican kosmetiikkaa myy Sokos Emotionista, Stockmann, Ruohonjuuri, Oletkaunis.fi ja LYKO.fi.

Haluttiin Natura Siberacan kanssa ilahduttaa jälleen teitä pienen syksyisen arvonnan merkeissä, joten kurkkaathan Instagramin puolelta arvonnan täältä.

Joko sä olet ehtinyt testata näitä Natura Siberican kasvotuotteita tai onko muut merkin tuotteet jo tuttuja? :)

Pictures of me Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *