20.10.2020

Joogan huumassa

Mainos, Yoga Nordic

jooga2.3

Olen joogannut monen monta vuotta kotona. Lähemmäs 10 vuotta olen jo tehnyt helppoja joogaharjoituksia itsekseni. Kävin aikoinaan myös astanga joogasta Turussa kurssin ja rakastin sitä.

Nyt tuntuu, että olen löytänyt joogan taas aivan uudestaan. Ihan eri tavalla, paljon syvemmin. Sain Yoga Nordicista yhteistyön kautta käyttööni joogakortin ja viimeiset viikot olen nauttinut joogasta enemmän kuin koskaan.

Hot jooga on saanut kehoni ja sieluni hehkumaan ja maailman ihanimman joogaohjaajan Amiran Hatha ja Yin jooga tunnit puolestaan ovat liikuttaneet henkisesti todella isoja tunteita. Niin isoja, että päädyin viime viikon aikana tekemään itselleni jotain suurta, josta kerron pian lisää.

Juuri nyt tuntuu niin oikealta nauttia joogasta ja sen tuomasta voimaannuttavasta olosta. Nilkan tapaturma taisi olla yksi suurimmista syistä, että sain itseni liikkeelle ihan joogasalille asti. Halusin vahvistaa tapaturmassa heikentynyttä nilkkaa ja tarvitsin apua siihen. Ammattitaitoinen ohjaaja auttaa pääsemään omassa harjoituksessa eteenpäin. Hot jooga oli se, jota erityisesti kaipasin monen vuoden tauon jälkeen paljon.

Yoga Nordic on IHANA sali. Olen super kiitollinen, että Carita sitä minulle aikoinaan suositteli. Nyt ollaan oltu yhdessä joogaassa jo useasti. Tänään Hathaan mukaan sain myös yhden parhaimmista ystävistäni, joka on juuri muuttanut takaisin Helsinkiin. Voiko parempaa ollakaan, kuin yhdistää jooga ja ystävät? ♥

Suosittelen tosi lämpimästi Yoga Nordicin palveluja ja nyt heillä on myös useampia verkkotunteja, joiden kautta on helppo tutustua ohjaajiin ja saliin turvallisesti. Paikan päällä on myös tehostettu siivoamista ja välineitä desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Itse otan oman maton mukaan.

Kurkkaa ainakin nämä tarjoukset Yoga Nordicista:

Tutustumisviikko uudelle asiakkaalle

Live stream tunnit

jooga2.2

jooga2

Pants, Ellos / Top, Forever21

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *