28.6.2020

Kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Kaupallinen yhteistyö, Sensodyne

Sensodyne Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Moni suunnitelma meni tässä kesässä toisin, kuin oltiin aluksi ajateltu. Onneksi moni muuttunut asia kääntyi kuitenkin loppujen lopuksi vain positiivisempaan suuntaan. Suurimpana ilon aiheenani tämän kesän muuttuneessa tilanteessa on se, että voimme viettää Eetun kanssa paljon enemmän aikaa yhdessä, kuin normaalisti.

Eetu jäi heti maaliskuun puolivälissä kotiin tekemään etänä töitä ja samalla päivistä vapautui kaksi tuntia työmatkoja. Alkuun oli tosi vaikea sopeutua siihen, että oltiin kaikki kotona, mutta päiväkodin alkamisen myötä arki alkoi taas tasaantua ja kaikki tuntua tosi hyvälle, kun kaikessa oli tasapainoa.

Tuntuu, että tässä kesässä on tasapainoa enemmän kuin koskaan aiemmin. Töitä tehdään ja lomat ovat edelleen epäselviä työtilanteiden epävarmuuden vuoksi, mutta se ei haittaa. Nyt on aika nauttia pienistä hetkistä ja kiitollisuuden aiheista. Eetulla on kesän aikana myös lomautuksia, mutta niihinkin ollaan suhtauduttu vain positiivisesti, koska myös ne tuovat paljon kaivattua yhteistä aikaa lisää ja lomautuspäiviä on kuitenkin vain muutamia.

Pystytään tekemään nyt niin paljon kaikkia ihania juttuja yhdessä perheenä, ettei edes kesän perinteisen lomamatkan pois jääminen haittaa. Voimme tehdä Suomessa kuitenkin niin paljon kaikkea ihanaa yhdessä, että olen vain äärimmäisen kiitollinen.

Yhtenä suurimpina päivien iloina on mitä herkullisimmat kesän ruuat ja juomat. Eetu on meidän perheen kokki, niinkuin olen aina sanonut ja nyt saammekin Lionelin kanssa nauttia Eetun huikeista ruuista lähes joka ilta! Työmatkoista vähentynyt aika tarkoittaa suoraan sitä, että Eetu on aiemmin kotona vapaalla ja täten myös kokkailemassa ihania ja terveellisiä ruokia.

Herkullisten dinnerien lisäksi kesällä herkutellaan jääkylmällä kombuchalla Netflix leffan kanssa ja jälkkäriksi nautitaan usein makeaa ja raikasta ananasta. Kumpaakaan en pystyisi syömään, ellen käyttäisi säännöllisesti Sensodynea. Tietäjät tietää, mitä on vihlovien hampaiden kanssa nauttia jääkylmää juomaa. Onneksi en ole aikoihin joutunut enää kärsimään vihlonnasta.

Omasta kokemuksesta voin lämpimästi suositella kaikille, jotka kärsivät vihlonnasta Sensodynea. Minun todella herkälle suulle sopii parhaiten Sensodyne Original ja nyt testissä on Sensodyne Repair & Protect -hammastahna, joka vihlonnan lievittämisen lisäksi korjaa vihlovia alueita ja antaa ympärivuorokautisen suojan vihlontaa vastaan. Sensodyne Repair & Protect -hammastahnassa aktiivisena ainesosana on NovaMin, joka muodostaa korjaavan kerroksen hampaiden vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä.

Se että asiat muuttuvat, eivätkä mene niin kuin oli alun perin suunnitellut ei tarkoita sitä, että ei voisi nauttia kesästä ja elämästä. On vain löydettävä tilanteesta aina ne hyvät puolet ja tietoisesti pohdittava omia ajatuksia. Olen aina ollut sitä mieltä, että etsin aina elämässä asioihin mieluummin ratkaisuja, kuin jään murehtimaan. Sama pätee niin vihlovia hampaita, kuin täysin muuttunutta kesää. Kaikki lähtee omasta asenteesta ja näkökulmista.

Toivottavasti sinun kesästäsi löytyy paljon pieniä onnen hetkiä ja kiitollisuuden aiheita. Muistetaan pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Hyvinvointi lähtee pienistä teoista ja valinnoista arkisissa asioissa niin mielen kuin tekojenkin tasolla ♥

Rakastetaan tänä kesänä entistäkin vahvemmin.

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Se että asiat muuttuvat, eivätkä mene niin kuin oli alun perin suunnitellut ei tarkoita sitä, että ei voisi nauttia kesästä ja elämästä.

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Hyvinvointi lähtee pienistä teoista ja valinnoista arkisissa asioissa niin mielen kuin tekojenkin tasolla ♥

Meidän kesän uusi normaali on täynnä rakkautta

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

Lue myös ihanan kolleegani Julian postaus muuttuneesta kesästä ja ihanista kesäsuunnitelmista. Olen itse selaillut aivan inspiroituneena Julian eräilypostauksia! 

Kurkkaa myös aiempi Suunterveyden kokonaisvaltainen merkitys – postaus, jossa tuon esiin sitä miten tärkeää on pitää hyvää huolta suunterveydestä.  Super tärkeä postaus! :) 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Äiti
    28.6.2020 at 13:23

    Ihana postaus ja kuvat tihkuivat rakkautta ❣❣

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *