10.6.2020

Dokkareita, rivejä ja rakkautta

Koko maailma puhuu nyt rasismista ja hyvä niin. Olen itse sitoutunut opiskelemaan ja ottamaan asiasta enemmän selvää. Vaikka olen aina ollut erittäin kiinnostunut historiasta, on paljon asioita, joita en tiedä nykyhistoriasta rasismiin liittyen ja myös paljon asioita, joita en tiedosta tästä hetkestä.

Tällä viikolla katsoin 13. Lisäys sekä Jeffrey Epsteinin dokkarit. Molemmat olivat järkyttäviä, vaikka ei yllättäviä. Jeffrey Epsteinin dokkarihan ei liity rasismiin suoranaisesti, mutta on erittäin silmiä avaava, kun katsoo 13. Lisäyksen heti samalla kertaa. Näissä kahdesssa dokkarissa tulee todella selkeästi esiin valkoisen ja mustan eriarvoisuus. Suosittelen todella katsomaan molemmat dokumentit.

Olen itse herkkä ja joudun olemaan tarkka omien voimavarojen kanssa, mutta raskaitakin asioita on opittava, jotta voi seistä tärkeiden asioiden edessä ja puolustaa oikeudenmukaisuutta.

Sitten iloisempiin aiheisiin. Olen tällä hetkellä niin onnellinen siitä, että ollaan saatu viettää koko perheen kanssa enemmän aikaa. Eetun pitkät työmatkat syö päivistä normaalisti hirmuisen paljon aikaa ja nyt, kun Eetu on tehnyt etänä töitä, on esimerkiksi iltaisin paljon enemmän aikaa olla yhdessä. Vaikkei olla edes tehty mitään kummoisia juttuja, niin juuri ne arjen pienet hetket yhdessä on niitä parhaita.

Spelttipuuro mansikoilla ja tyrnimarjoilla. Rakastan kauniita annoksia, mutta aika usein puurot ja smoothie kulhot näyttää tältä… :D

Aamiaisvakkarit. Munakokkeli ja pinaatti. Pähkinät on myös aina hyvä lisä, joista saa energiaa ja hyviä rasvoja.

 

Takapihan leikkipuisto on joka päivä kovassa käytössä.

Olen niin onnellinen myös kaikista ihanista naapurien lapsista, joiden kanssa Lionel rakastaa leikkiä. Huomaan, että pääsen itse paljon helpommalla, kun nyt Lionel jaksaa leikkiä jo niin intensiivisesti muiden lapsien kanssa. :D Viime kesä oli vielä aivan eri juttu! Kyllä se pitää niin paikkansa, että lapsiarki alkaa helpottaa ihan valtavasti, kun lapsi täyttää kolme.

Edellisviikko oli tahmea treenien suhteen, mutta tämän viikon aloitin heti maanantaina salilla. Eilen hikoiltiin puolestaan kuvauksissa, joissa oli myös Lionel mukana. Tänään taas salille hakemaan energiaa keskiviikkoon. En ole toistaiseksi tehnyt tarkempaa treenisuunnitelmaa kesäksi, vähän vielä pohdin, että onko fiilis tällä hetkellä enemmän se, että liikun kun siltä tuntuu vai kaipaanko sittenkin enemmän haastetta ja tavoitteita kesän treeneihin. Katsotaan mihin päädyn. Toistaiseksi mennään ihan mutu tuntumalla.

Lionelin ja mun iltapalat. Paistettuja kasviksia, ahventa, hapankaalia ja kyljessä vähän boursinia. Nam.

Kukat, kesän yksi parhaimmista asioista.

Silmusalaatti on tämän hetken himotuslistalla. Rakastan! Jos et vielä ole testannut niin testaa!! Sopii melkein mihin vaan.

Tiistaina kävin Annalla Wax and beautyssa Lycon vahauksessa *(saatu) , jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä. Sääret ja reidet on nyt täydellisessä kesäkunnossa! ;) Kiitos Anna. ♥ Kirjoitin aiemmin Lycon tuotteista Voiko brasilialaisen vahauksen tehdä itse– postauksessa. Joko moni teistä on kokeillyt Lyconin kotituotteita? :) Itse vannon niiden puolesta täysin! :)

Eilen päivällä treffattiin Caritan kanssa Marsaanan showroomilla, jossa oli Lidlin kauniit kesän puuvillavaatteet. Ihania ja ajattomia kokonaisuuksia. Olipa myös ihana nähdä showroomilla muita tyyppejä pitkästä aikaa. ♥ Kyllä nyt osaa taas arvostaa kevään jälkeen ihan eri tavalla pieniäkin tapaamisia.

Lionelin kanssa on iltaisin rakennettu tuttaja rivejä. Nämä ovat hänen intohimonsa. Milloin laitetaan työkalut koko järjestykseen ja milloin pehmolelut. Toinen on niin liikkis.

Työkalut ovat kyllä olleet nyt kohta jo puoli vuotta ihan parhaimmista parhaimmat lelut. Välillä tuntuu, ettei mikään muu oikein edes kiinnosta. Aikamoinen työmies tulossa. Taidetaan saada meidän sijoitusasunnoille tulevaisuudessa remppaaja ihan omasta takaa. :D

Maalaaminen ja piirtäminen on myös Lionelin mieleen ja siihen hän malttaa toisinaan uppoutua pitkäksikin aikaa. Myös lastenohjelmat on alkanut kiinnostaa enemmän ja enemmän, ONNEKSI! :D Tiedän, että monet sanoo ruutuajasta, mutta itse kyllä kiitän sitä, että välillä voi rauhoittua edes hetkeksi piirrettyjen pariin ja olla vähän aikaa vaan ihan paikoillaan. Pipsa possu, Palomies Sami, Kari Kaara, Super Lentokoneet ja Daniel Tiikeri ovat tämän hetken lemppareita.

Yllä olevassa kuvassa laitoin puoliksi vahingossa “Booba” nimisen piirretyn Netflixista ja Lionelin ilmeet olivat ihan priceless, nauroin itse ihan vatsa kippuralla pojan ilmeitä.. :D Taisi olla vähän turhan jännä ohjelma vielä, vaikka kovin Lionel itse väitti, ettei ole. :D

Loppuviikosta luvassa on ihanaa ohjelmaa ystävien kanssa, joten toivotaan aurinkoisia kelejä! :)

Miten teidän kesäkuu on lähtenyt käyntiin?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *