19.5.2020

Voiko brasilialaisen vahauksen tehdä itse?!

* Lycon hoitolavahaukset ja kotihoitotuotteet saatu. Arvontapalkinnon tarjoaa Lycon

Tämä postaus menee hyvin intiimiksi, joten jos alapääjutut ja karvat eivät kiinnostele, niin nyt kannattaa vaihtaa sivua. Suosittelen lukemaan vaikka uusimman postauksen meidän kesän suunnitelmista ja aurinkotuotevinkeistä! :D

Mutta jos olet joskus haaveillut brassi vahauksesta tai olet pohtinut, että miten ihmeessä tämän voisi tehdä itse, niin tämä postaus kannattaa lukea!

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Tutustuin talvella ihanaan Annan, joka kouluttaa Lycon vahauksien tekoa sekä tekee niitä Jätkäsaaressa Wax & beauty hoitolassa. Anna kutsui minut testaamaan Lycon vahausta ja alkuun jopa hieman emmin, mutta ihana ystäväni Nora Soini PR alalta sai minut vakuuteltua, joten uskaltauduin kokeilemaan.

Olen siis aikaisemmin käynyt vain sokeroinnissa ja kokenut vahauksen liian jytyksi omalle herkälle iholleni. Ensimmäisellä kerralla Anna vahasi minulta sääret, kainalot sekä bikinirajan.

Olin TODELLA yllättynyt miten ihania Lycon tuotteet ja vaha olivat, lopputuloksesta puhumattakaan. Kivutonta vahauskaan ei tokikaan ole, mutta paljon kivuttomampaa mitä odotin! Erityisen ihmeissäni olin siitä miten vähän bikinin ja kainalon vahaus tuntuivat.

Toisella kerralla poistettiin ihokarvat sääristä sekä käsistä, kainaloista ja bikinirajasta hieman laajemmin. Tällä kertaa en enää jännittänyt niin paljon bikinin vahausta, joten annettiin mennä aiempaa laajemmin. :D

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

“LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta.https://lycon.fi/tarina/

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Olen itse käynyt brasilialaisessa sokeroinnissa muutaman kerran ennen Lycon vahauksen testausta. Rakastan brasilialaisesta tulevaa sileää lopputulosta, mutta en voi sanoa, että itse toimenpide olisi mitenkään kovin mukava.

En ole lainkaan ujostelevaa tyyppiä, mutta onhan se aina ainakin vähän kiusallista olla ilman housuja hoitolassa jalat harallaan. Ei se gynegologillakaan käynti koskaan mikään rentouttavin tapahtuma ole. Sokerointi on omalla kohdallani myös kestänyt aina tovin, joten jalkoja on saanut pitää hetken harallaan.

Lycon vahauksella tehty bikinirajojen vahaus hoitui tosi nopeasti! Olin tästäkin tosi yllättynyt. Homma sujuu siis huomattavasti sokerointia nopeammin, sekä paljon kivuttomammin mikä oli itselleni myös iso yllätys.

Vaikka rakastan brasilialaisen ja myös bikinirajan vahauksen lopputulosta, itse toimenpiteen takia en käy säännöllisesti edes tuota bikinirajaa siistimissä.  Tähän asti olen käyttänyt vain sheiveriä (joka ei sovi iholleni) ja muutamia kertoja olen uskaltautunut epiloimaan, mutta se jos jokin sattuu ja paljon! Auts. Toki siihenkin tottuisi, jos malttaisi tehdä riittävän usein.

Mutta nyt tuli hommaan todellinen muutos!

Tämä kuulostaa aivan ostos TV:ltä, mutta olen niin innoissani ja ihmettelen miten en aikaisemmin ole tullut ajatelleekseni vahausta kotona!

Sain siis Annalta Lycon Wax-cellence kotihoitovahan testiin ja sitä voi siis käyttää mihin vain ihokarvojen poistoon. Esimerkiksi nenäkarvojen ja viiksien poisto pitäisi onnistua tosi näppärästi.

Päätin kuitenkin itse aloittaa heti tekemällä elämäni ensimmäistä kertaa itse itselleni koko brasilialaisen, eli ihan kaikki alhaalta pois, myös takapuolelta! :D Koko homma oli paljon helpompaa (ja kivuttomampaa!) mitä osasin ikinä kuvitella!! Takapuolen vahaus toki vaatii pientä kekseliäisyyttä asennolle, mutta niin vain kuulkaa onnistui sekin. Ja jos jollekin tuli yllätyksenä, niin nyt paljastan: Kyllä myös takapuolessa on suurimmalla osalla karvoja! :D

En ole itseasiassa Annallekaan vielä kertonut, että menin sitten heti kertalaakista ottamaan kaikki ihan itse pois.. :D Mainitsin ensin, että testailen varmaan kainaloihin ja sääriin kotisettiä aluksi..

Moni varmasti käyttää kotihoitovahaa erityisesti kainalokarvojen poistoon, bikinirajan siistimiseen ja sieltä täältä muutamien ylimääräisten karvojen poistoon, mutta nyt voin omasta kokemuksestani suositella todella lämpimästi myös brasilialaisen kokeilemista!

Tulen tästä lähtien tekemään brassin AINA itse. Mainittakoon tähän myös se, että on aivan yhtä hyvä olla tuuhea tuhero tai täysin karvaton alakerta, sillä ei ole väliä vaan sillä, että on sellaisessa tilassa mistä itse eniten nauttii! :)

Minä en esimerkiksi ole ikinä joutunut poistamaan mitään karvoja sen takia, että Eetu niin vaatisi. Hän hyväksyy silloin tällöin vähän tuuheammat sääret täysin ja pitää niitä ihan yhtä ihanina kuin sileitäkin sääriä. Tai no, toki hän saattaa mainita pehmeistä sääristä, jos juuri olen tullut vahauksesta, mutta pointtina siis se, että vaikka ei olisikaan siletä, niin se ei KOSKAAN ole aiheuttanut pienintäkään ongelmaa.

Nämä ovat siis täysin yksilön valintakysymyksiä niinkuin me kaikki fiksut tiedämme. Mikäli itse nautit karvattomasta ihosta niin  kokeile tätä settiä, et tule katumaan!:D Ja jos taas tuhero on jees, niin nauti siitä täysin hyvällä omalla tunnolla, ei tarvitse tehdä jotain vain siksi, että joku toinen tekee toisin! Olet ihan yhtä ihana niin tai näin. ♥

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Kotivahausta ensimmäistä kertaa  testatessani meni kyllä hetki, että opin kunnolla miten homma sujuu. Suosittelenkin kurkkaamaan vaikka Youtubesta muutaman videon aiheeseen liittyen. Itse en ilmiselvästä syystä lähtenyt tekemään omasta brassivahauksestani Youtube tutoriaalia…. :’D Olisikohan sillä saanut paljon lisää uusia seuraajia…? ;)

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Haluttiin ilahduttaa myös teitä ja nyt laitetaan yksi
WAX- Cellence kotihoitovahasetti
arvontaan!  // Edit , arvonta päättynyt

Jätä kommentti tämän postauksen alle ja olet mukana arvonnassa. Muistathan jättää spostin sille tarkoitettuun kohtaan (vain minä näen sen) niin saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyttä. Itse kommenttiboksiin spostia ei tarvitse jättää!

Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon sunnuntaihin asti. Onnea arvontaan!! :)

Kotihoitovaha on nyt myös tarjouksessa verkkokaupassa ja niinkuin postauksesta varmasti kävi selväksi, en voi kuin suositella!! Tällä systeemillä brassin tekeminen tulee moninkerroin edullisemmaksi. Vaha itsessään on biohajoava ja gluteeniton.

Jos jollakin tuli mieleen jotain kysymyksiä niin niitä saa ehdottomasti laittaa tulemaan! Jos en itse osaa vastata, saan Annalta jeesiä! :)

Joko kerroin, että olen innoissani?! :D Ja huom, tämä ei ollut maksettu mainos, vaan täydestä ilosta tehty pro bono yhteistyö paikallista ihanaa yritystä tukien. ♥ Jos asut jossain Jätkäsaaren lähellä, suosittelen tosi lämpimästi käymään ihan hoitolassa testaamassa Lycon vahat. Onko jollekin teistä paikka jo tuttu?? :) 

You Might Also Like

148 Comments

 • Reply
  Kati
  19.5.2020 at 17:01

  Mukana, kesäkaudelle tulisi käyttöön!

 • Reply
  Minna
  19.5.2020 at 17:12

  Oi niin haluaisin tämän

 • Reply
  Jaana
  19.5.2020 at 17:15

  Oi kuulostaapa testaamisen arvoiselta vahalta! Mukana arvonnassa :)

  • Reply
   KS
   19.5.2020 at 20:28

   Käyn säännöllisesti brassissa, joten voisin testata tätä. Se toimenpide ei tosiaan ole se lempparein asia sokeroinnissa

 • Reply
  Sonja
  19.5.2020 at 17:15

  Oi mä niin tarvitsen tämän!

  • Reply
   Karvainen apina
   20.5.2020 at 20:36

   No nyt heräsi kiinnostus! Tämä karvainen apina haluaa päästä testaamaan

 • Reply
  Janita Toivo
  19.5.2020 at 17:17

  Olis aivan mahtavaa voittaa tää! Oon aina halunnut kokeilla vahausta, mutta aristellut hoitolaan menemistä, joten kotona testaaminen ois just täydellinen ratkaisu :)

 • Reply
  Laura
  19.5.2020 at 17:17

  Ei hitsit! Oon tehnyt siistimistä kotikonstein jo vuosia (vaihtelevin tuloksin) ja nykyinen purnukka alkaa olemaan lopuillaan. Mietinkin tässä viimeksi siistiessäni paikkoja, et vois kokeilla jotain uutta. Eli niin myyty

 • Reply
  Kati Friman
  19.5.2020 at 17:25

  Tää menee testiin. Brassi tehty sokeroinnilla, sekin menettelee mutta jos ite pystyis tekee niin aina parempi.

 • Reply
  Rea
  19.5.2020 at 17:25

  Voisitko tehdä tutoriaalin vaikka sääriin, että miten käytät vahaa? Kuulostaa aika hyvältä tuotteelta

  • Reply
   Mona
   19.5.2020 at 17:48

   Voin!!! Teen mahd pian IG Storyyn totorialia!! :)

   • Reply
    AB
    19.5.2020 at 19:10

    Mukana arvonnassa!

    • Reply
     Anna
     19.5.2020 at 20:47

     Mukana

 • Reply
  Emppu
  19.5.2020 at 17:29

  Mukana

 • Reply
  Anniina Toivanen
  19.5.2020 at 17:35

  Mukana arvonnassa! Mahtavaa että on myös kotihoitosetti markkinoilla ja itse vaha kuulostaa myös hyvältä ja sopii ilmeisesti iholle kuin iholle ja on ekologinen

 • Reply
  Alisa Miettinen
  19.5.2020 at 17:36

  Kuullostaa todella lupaavalta Itsekkin olen miettinyt kotivahausta mutta joku siinä on vielä jännittänyt Ehkä nyt uskaltaisin minäkin kokeilla

 • Reply
  Anneli Suominen
  19.5.2020 at 17:37

  Aivan mahtavaa tässä säästää hyvin aikaa ja rahaa kun pystyy itse tekemään koko homman kotona. Pakko kokeilla!

 • Reply
  Sannanen
  19.5.2020 at 17:44

  Tää postaus sai aikaan fiiliksen, että tuota on pakko testata! :) Ehdottomasti siis mukana!

 • Reply
  Lauraa
  19.5.2020 at 17:47

  Joo! Haluan niin kokeilla samaa kotona! Ihan huippua!

  • Reply
   Katja
   19.5.2020 at 18:37

   Mukana arvonnassa ehdottomasti tämän myyntipuheen jälkeen

 • Reply
  Heli
  19.5.2020 at 17:48

  Olispa mielenkiintoista kokeilla vahausta kotona ☺️

  • Reply
   Elisa
   19.5.2020 at 23:05

   Mukana, haluaisin kyllä kokeilla ko niin mahottomasti tätä kehuit. Epilointi raastaa ihoa kainaloista ja bikini alueelta, eikä höylä ole sen kivempi.

 • Reply
  mariem
  19.5.2020 at 17:50

  Ihan paras markkinointipostaus! Kirjoitit inspiroivasti tuotteesta ja ihanasti siitä miten jokainen saa olla millainen haluaa ja hyvältä tuntuu! Mukana :D

 • Reply
  Hetta
  19.5.2020 at 17:54

  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Tiina
  19.5.2020 at 17:55

  Kuulostaa hyvältä, oispa siis mukava päästä testaamaan! Onko sulla tarkempaa tietoa mitä noi luonnon kasviöljyt ovat?

  • Reply
   Mona
   19.5.2020 at 18:49

   Tsekkaan tähän tarkemman vastauksen Annalta! <3 :)

   • Reply
    Tiina
    20.5.2020 at 10:02

    Ihanaa, kiitos!

    • Reply
     Mona
     25.5.2020 at 14:03

     Tiina tässä vahassa on argan oil ja chamomile ja sitten paketissa mukana tulevassa Lotionissa on lavander oil, apricot oil, sweet amond oil, tea tree, chamomile ja sitten vielä cleanserissa aloe vera, castor oil, chamomile, jasminum oil. <3

     • Tiina
      28.5.2020 at 21:35

      Kiitti tosi paljon selvittämisestä Mona! Toi lotion on vähän haasteellinen (mun iho reagoi allergioiden takia tosi herkästi joihinkin aineisiin) mutta vaha itsessään vaikuttaa superilta

     • Mona
      29.5.2020 at 06:44

      <3 <3 <3

 • Reply
  Niina Leppänen
  19.5.2020 at 17:56

  Olis kyllä vaikka vähän jännittääkin ajatus

 • Reply
  Henna
  19.5.2020 at 18:00

  Nyt oli niin hyvä myyntipuhe, että melkein pakko päästä testaamaan!

 • Reply
  maaria
  19.5.2020 at 18:07

  mukana mielellään, en ole aiemmin koittanut

 • Reply
  Marian
  19.5.2020 at 18:12

  Vau! Olisipa mielenkiintoista testata:)

 • Reply
  Äiti
  19.5.2020 at 18:13

  Juu, ehdottomasti haluan kokeilla

 • Reply
  Inka
  19.5.2020 at 18:14

  Mukana :)

 • Reply
  Anni
  19.5.2020 at 18:14

  Okei vau, tota on kokeiltava!

 • Reply
  M
  19.5.2020 at 18:14

  Kokeilin joskus sokerointia kotona ja se yritys oli täysi farssi. Olisi kiva kokeilla tätä! :)

 • Reply
  Anu
  19.5.2020 at 18:16

  Loistava kirjoitus. Tälle olisi tarvetta, jos uskaltaisi kokeilla.

 • Reply
  Hannnnnna
  19.5.2020 at 18:23

  Vau, mukana :)

 • Reply
  Siina
  19.5.2020 at 18:34

  Edelliset kotivahausyritykset on olleet niin karmeita, että tätä pitäisi kyllä kokeilla!

 • Reply
  Cassu
  19.5.2020 at 18:39

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  Anni
  19.5.2020 at 18:43

  Mukana! Olis mahtavaa päästä kokeilee!

 • Reply
  Krisse
  19.5.2020 at 18:46

  Tämmöinen ujostelija ei voisi ikuna mennä hoitolaan hoitamaan tätä hommaa. Tätä on pakko päästä testaamaan!

 • Reply
  Sini
  19.5.2020 at 18:47

  Kotibrassi sokerilla on tuttua mutta ois kiva kokeilla tätä vahaa!

 • Reply
  Reetta
  19.5.2020 at 18:50

  Tätä varmasti uskaltaisin kokeilla.

 • Reply
  Annina
  19.5.2020 at 18:51

  Siis vau, nyt sait kyllä myytyä Ehdottomasti mukana kisassa

 • Reply
  Mona
  19.5.2020 at 18:59

  Tää vois olla mulle se tuote kun mun iho on niin herkkä ja allergisoin nopeesti!

 • Reply
  Minerva
  19.5.2020 at 19:01

  Todellakin mukana! Liittäisin tähän kuvankin, jos se olisi mahdollista. Minulla nimittäin on paksut ja tummat karvat eikä edes mieheni säärikarvat lyö vertoja omilleni. Kesää kohden voisi hankkiutua eroon niistä. Haastankin siis tuotteen taisteluun turkkiani vastaan!

 • Reply
  Katriina
  19.5.2020 at 19:11

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  Katja
  19.5.2020 at 19:14

  Mukana!

 • Reply
  Janette
  19.5.2020 at 19:16

  Kuulostaa hyvältä, kokeilisin mielellään!

 • Reply
  Ev4nen
  19.5.2020 at 19:37

  Ihanaa! Mukana. :)

 • Reply
  Salla
  19.5.2020 at 19:37

  Uu jea, kuulostaa niin hämmentävän mielenkiintoiselta, että pakko päästä kokeilemaan!

 • Reply
  Janina
  19.5.2020 at 19:41

  Ehdottomasti mukana! Tää vois sopia mun herkälle iholle:)

 • Reply
  Heidi
  19.5.2020 at 19:43

  Mukana!

 • Reply
  Iiris
  19.5.2020 at 19:47

  Mukana myös!

 • Reply
  Iisa
  19.5.2020 at 19:59

  Ehdottomasti mukana! Tummat ja nopeasti kasvavat karvat on ainainen riesa. Oon kokeillut vaikka ja mitä sheivauksesta voiteisiin ja epilointiin. Vahaukseen tai sokerointiin en oo vielä koskaan uskaltautunut tai raaskinut maksaa siitä niin paljon. Tää kotivahaus olisi siis ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, ehkä se päättäisi ainaisen taistelun karvojen kanssa.

  • Reply
   Anu
   19.5.2020 at 23:04

   Mukana !

  • Reply
   Roosa
   20.5.2020 at 12:33

   Mukana! Vaikka pidän paljon ulkonäöstäni huolta, niin jostain syystä en ole ikinä kokeillut muuta kuin sheivausta. Saisihan vahauksella varmaan vielä siistimmän lopputuloksen, joten olisi hienoa testata. :)

 • Reply
  Heidi Sipilä
  19.5.2020 at 20:03

  Oispa kiva, päästä kokeilemaan :)

 • Reply
  Alexandra
  19.5.2020 at 20:15

  Psoriaatikkona höylät ja epilaattori ei oikein toimi minulla. Käyn sokeroinnissa, aina silloin kun rahatilanne sallii. Joten tämä tulisi todellakin tarpeeseen.

 • Reply
  Milla
  19.5.2020 at 20:17

  Mukana! Täällä vannoutunut epilaattorin käyttäjä ja olisi kiva päästä testaamaan vähän hellävaraisempaa vaihtoehtoa.

 • Reply
  Annahyto
  19.5.2020 at 20:24

  No nyt kuulosti sille että en malta pysyä nahoissani jes, todellakin mukana!

 • Reply
  Marja
  19.5.2020 at 20:26

  Oi kuulostaa hyvältä!! Mukana arvonnassa

 • Reply
  Hanna
  19.5.2020 at 20:27

  Mukana!
  Sokerointi olen tehnyt, mutta onhan se vähän sotkuista..

 • Reply
  Joppana
  19.5.2020 at 20:31

  No tämä! Mä oon vaan niin saamaton varaamaan aikaa mihinkään hoitolaan, ni ois kiva, jos vois tehdä itse kotona. Jotain vahaa oon kokeillut teininä ja koska tekniikkaa ei ollu niin ei ollut kummoista lopputulostakaan.

 • Reply
  Elina
  19.5.2020 at 20:46

  Mukana! Hoitolaan meno jännittää liikaa :D

 • Reply
  Jonna
  19.5.2020 at 20:49

  Vahaaminen on tuttua puuhaa, mutta uusi tuote olisi tervetullut kokeiltavaksi!

 • Reply
  Sanna K.
  19.5.2020 at 20:53

  Okei vakuutuin, pakko testata

 • Reply
  Noora
  19.5.2020 at 20:54

  Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta! Kotioloissa vietetyn kevään jälkeen joku kivuton karvanpoisto tulis tosiaan tarpeeseen eli messissä arvonnassa!

 • Reply
  Ansku
  19.5.2020 at 20:56

  Mukana!

 • Reply
  Marika
  19.5.2020 at 20:56

  Mukana arvonnassa. Oon koukussa sokerointiin, ja niin innoissani kokeilemassa jotain vielä parempaa!

 • Reply
  Jossu
  19.5.2020 at 21:06

  Tätä pitää niin päästä testaamaan!

 • Reply
  Tiina
  19.5.2020 at 21:07

  Mukana! Kuulostaa hyvältä!

 • Reply
  Jenni
  19.5.2020 at 21:20

  Mielenkiinto heräsi, ehdottomasti mukana :)

 • Reply
  Henriikka
  19.5.2020 at 21:22

  Tätä olis kyllä kiva kokeilla!

 • Reply
  Sini Mäkelä
  19.5.2020 at 21:31

  Ehdottomasti mukana

 • Reply
  Sini
  19.5.2020 at 21:36

  Oi ihanaa! Jo vuosia brassissa käyneenä tämän haluan ehdottomasti testata!

 • Reply
  Anni
  19.5.2020 at 21:37

  Ehdottomasti mukana! Ois mahtavaa päästä kokeilemaan tuotetta!:)

 • Reply
  Ida
  19.5.2020 at 21:46

  Mukana! :)

 • Reply
  Mirka
  19.5.2020 at 21:46

  Olisi ihan paras juttu päästä kokeilemaan miten herkkä iho mahdollisesti tuotteeseen reagoi

 • Reply
  Ida
  19.5.2020 at 22:06

  Oi tää olis hyvä, sokerointia oon ite kokeillut enkä onnistunut saatika uskaltanut laittaa sitä alakertaan. Meillä päin en ainakaan tiedä että missään hoitolassa tehtäisi brasilialaista vahausta vaikka olen yrittänyt ottaa selvää. Olis huippua voittaa ja kokeilla

 • Reply
  Aino
  19.5.2020 at 22:08

  Kuulostaa kiinnostavalta! Taidan viettää myös loppuiltani siellä YouTubessa :D

 • Reply
  MiiaH
  19.5.2020 at 22:21

  Oo kinnostaa kokeilla! Tähän mennessä olen itse itseni sokeroinut ja hieman olen skeptinen että mitenjös tuo vahaus toimisi tai voiko olla sokerointia parempi :)

 • Reply
  Eve
  19.5.2020 at 22:28

  Mukana ehdottomasti. Jos sitä usklatais itsekin kokeilla

 • Reply
  Essi
  19.5.2020 at 22:48

  Juuri tänään sain antibiootit kun sheivauksesta on aiheutunut jokin tulehdus :( ja päätin että pitää löytää jokin toinen karvanpoistomuoto. Joten tätä haluaisin testata!

 • Reply
  Kristina
  19.5.2020 at 22:57

  Olis kyllä kiva päästä testaamaan! Mukana arvonnassa siis.

 • Reply
  KAISA
  19.5.2020 at 22:59

  Mukana!

 • Reply
  Minna
  19.5.2020 at 23:07

  Mukana. En ole koskaan käynyt vahauksessa tai käyttänyt. Ehkä aika olis kokeilla

 • Reply
  Ansku
  19.5.2020 at 23:18

  Monen vuoden vannoutuneena sokerointifanina alkoi ehdottomasti kiinnostaa tämäkin! Mukana :)

 • Reply
  Emilia
  19.5.2020 at 23:39

  Ehdottomasti mukana!

 • Reply
  M
  19.5.2020 at 23:41
 • Reply
  Anu
  20.5.2020 at 00:59

  Ehdottomasti haluaisin kokeilla tätä tuotetta itsekin.

 • Reply
  Jessica
  20.5.2020 at 02:09

  Nyt kuulostaa hyvältä tuotteelta! Joten ehdottomasti mukana!

 • Reply
  Sone
  20.5.2020 at 03:48

  Oi niin mukana ois kiinnostavaa kokeilla tätä

 • Reply
  Niina
  20.5.2020 at 06:16

  Mukana!
  Kotisokerointi tuttua, nyt voisi koittaa tätä, kuulostaa mahdollisesti vähemmän tuskaiselta!

 • Reply
  Emma
  20.5.2020 at 06:59

  Todellakin mukana!!

 • Reply
  Milla
  20.5.2020 at 06:59

  Tämä tulisi kuin tilauksesta, niin saisin taas paikat kesäkuntoon

 • Reply
  Siru
  20.5.2020 at 08:09

  Olispa kiinnostavaa kokeilla!

 • Reply
  Siiri
  20.5.2020 at 08:53

  Mukana!

 • Reply
  Siiri
  20.5.2020 at 09:11

  Mukana!

 • Reply
  Roosa H
  20.5.2020 at 09:15

  Olisi ihana päästä kokeilemaan eli mukana arvonnassa

 • Reply
  Raila
  20.5.2020 at 09:21

  Ihana olisi saada tälläinen. Mielessä ollut jo jonkin aikaa mutta on vaan jäänyt.

 • Reply
  Sanna P
  20.5.2020 at 09:41

  Jopas on mielenkiintoinen tuote, mielelläni mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Taru
  20.5.2020 at 09:43

  Tilaukseen menee joka tapauksessa jos ei arvonta osu kohdalle! Kuulostaa super hyvältä

 • Reply
  Tarina
  20.5.2020 at 09:48

  Tää ois niin hyvä!

 • Reply
  Suvi S.
  20.5.2020 at 10:00

  Ihanaa,että rennon rempseästi kirjoitit tällaisen jutun!=D miten herkullisen värinen vähä ja todellakin kiinnostaisi kokeilla.Aika kun on kortilla,niin tämä kyllä voisi motivoida kotihoitoihin!Superkiitos postauksesta <3

 • Reply
  Nannileena
  20.5.2020 at 10:42

  Ujostelematta mukana kisassa, sileä lopputulos olisi ihana, mutta en ole viitsinyt pitää yllä kivun takia

 • Reply
  Sara
  20.5.2020 at 11:25

  Olisi ihan mahtava päästä kokeilemaan tätä!

 • Reply
  Kettu
  20.5.2020 at 11:41

  Jaiks, testiin ois kiva! :-)

 • Reply
  Emmi
  20.5.2020 at 11:57

  Vau, tätä olis kiva päästä kokeilemaan.

 • Reply
  Eeva
  20.5.2020 at 12:45

  Kiitos tosi hyväntuulisesti kirjoitetusta tekstistä, ihan itsekin tässä innostui vahauksesta! :) Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Marika
  20.5.2020 at 13:25

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Marianna
  20.5.2020 at 13:32

  Mukana arvonnassa! Itsellä(kin) on jos jonkinmoista kokemusta eri karvanpoistotavoista ja sait tällä jutulla kyllä minut kiinnostumaan

 • Reply
  Saara
  20.5.2020 at 13:53

  Ois ihan superkivaa päästä testaamaan tätä!

 • Reply
  Jen
  20.5.2020 at 14:56

  Mukana!

 • Reply
  Hanna
  20.5.2020 at 15:22

  Mukana arvonnassa

 • Reply
  Emmi
  20.5.2020 at 15:34

  Mukana. Brassin lopputulos ihana, mutta toimenpide tosiaan kiusallinen

 • Reply
  Elina
  20.5.2020 at 15:45

  Mukana kiitos! Tuota voisi myös kokeilla, kun brassi sokerimassalla itse tehtynä oli ‘hiukan’ hankalaa, sotkuista ja ärsyttävää

 • Reply
  Maria
  20.5.2020 at 16:04

  Tämä olisi ihana :) vauva-arjen keskellä mammakin huoltaisi itseään <3

 • Reply
  Johanna
  20.5.2020 at 17:17

  Olen aina ajatellut, että itse vahaaminen on hankalaa ja alakertaa nimenomaan en uskaltaisi kokeillakaan mut kyllä nyt alkoi kiinnpstamaan.

 • Reply
  Mariina
  20.5.2020 at 17:52

  Olis kiva kokeilla uutta tuotetta!

 • Reply
  Saijis
  20.5.2020 at 19:48

  Mukana!

 • Reply
  Jannis
  20.5.2020 at 20:38

  Testiin testiin!

 • Reply
  SannaF
  21.5.2020 at 07:47

  Oon kuullut kyseisestä vahasta kosmetologilta, mutten ole vielä päässyt testaamaan. Josko vaikka nyt onnistaisi

 • Reply
  Nanna
  21.5.2020 at 07:55

  Pakko päästä testaamaan

 • Reply
  Outi
  21.5.2020 at 08:06

  Mukana!

 • Reply
  Maija
  21.5.2020 at 10:06

  Mukana. Olis just kesäksi hyvä. :)

 • Reply
  Terhi
  21.5.2020 at 10:28

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply
  Nancy
  21.5.2020 at 11:11

  Tätä täytyy kokeilla

 • Reply
  Irene
  21.5.2020 at 15:58

  Mukana arvonnassa ollaan :) Sokerointi on tuttua hommaa, mutta kiinnostaisi myös tämä vahaus. Sokeri kun jää monesti kiinni ja sotkeekin, ilmeisesti tässä uudessa vahassa ei olisi sitä ongelmaa. Moneen käyttökertaan tuollainen kotivahasetti riittää?

  • Reply
   Mona
   25.5.2020 at 14:05

   Mikäli käyttää säärille, käsille tai reisille niin menee paljon nopeammin, kun isot alueet. Mutta esim olen nyt itse vahannut kaksi kertaa ja purkista on mennyt vasta vajaa puolet. Ensimmäisellä kerralla meni hieman harjoitteluun homma, ja tavaraa meni paljon enemmän kuin tokalla kerralla.
   Arvioisin, että itse saan tehtyä brassivahauksen tästä jopa noin 6-7 kertaa! :)

 • Reply
  k.
  21.5.2020 at 16:40

  Pakko osallistau mukaan, kokeilisin mieluusti! Kun ratsastin ja karvat alko sillo kasvaan niin piti heti alkaa leikkaamaan niitä pois sillä karvat hinkkasivat ja repivät ja venyttivät intiimialueen ihoa eikä sitä voisi täydellä puskalla IMO ikinä harrastaa ellet halua että sun häppärit ja muut on aina ihan turvoksissa kivusta :)

 • Reply
  Maija
  21.5.2020 at 17:05

  Tätä täytyy ehdottomasti päästä testaamaan!

 • Reply
  Heidi
  21.5.2020 at 19:54

  Nyt oli niin hyvä myyntipuhe, että mieluusti testaisin!

 • Reply
  Miia
  21.5.2020 at 20:57

  Oi, mukana!!

 • Reply
  Brita
  22.5.2020 at 14:45

  Mukana ollaan!

 • Reply
  Betti
  22.5.2020 at 23:11

  Oi, osuispa kohdalle. Olisi mahtava päästä kokeilemaan.

 • Reply
  Hanna
  23.5.2020 at 08:51

  Mukana!

 • Reply
  NinniJ
  23.5.2020 at 18:49

  Mukana arvonnassa; tätä olisi mukava päästä testaamaan!

 • Reply
  Ella
  23.5.2020 at 19:40

  Mukana!

 • Reply
  Leena
  23.5.2020 at 20:18

  Mukana myös!

 • Reply
  Ellen
  23.5.2020 at 20:37

  Olisi todella mielenkiintoista kokeilla! En ole koskaan käyttänyt vahaa säärten, intiimialueiden tai minkään muunkaan käsittelyyn.

 • Reply
  Laura
  23.5.2020 at 23:06

  Nyt kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply
  Tiia
  24.5.2020 at 03:02

  Mukana! :)

 • Reply
  Linda
  24.5.2020 at 09:16

  Jes, kuulostaa hyvältä – mukana!

 • Reply
  Miude
  25.5.2020 at 21:55

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *