11.5.2020

Valmiina aurinkoon ja kesän suunnitelmia

Kaupallinen yhteistyö, ACO

Kesä on vihdoinkin ihan kulman takana ja sitä myöden myös ihanat aurinkoiset päivät! Meidän kesälomat siirtyvät tänä vuonna vähän pidemmälle, mutta se ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi silti nauttia kesästä täysin rinnoin.

Olen ilokseni osana ACO gangia ja kokosin tähän postaukseen loistavia tuotevinkkejä aurinkotuotteiden puolelta, koska ne ovat nyt enemmän kuin ajankohtaisia. Listasin myös ihania juttuja, joita me aiotaan tehdä kesän aikana.

Kaikkeen ympärillä olevaan ei voi aina vaikuttaa, mutta onneksi omaan suhtautumiseen ja reagoimiseen voi vaikuttaa sitäkin enemmän! ♥

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Rakastan aurinkoa, mutta olen aina ollut tarkka sen kanssa, etten viivy liian pitkään suorassa auringon paahteessa ilman suojaa, oltiin me sitten Suomessa tai ulkomailla.

Ihoni on herkkä ja saan erityisesti keväällä helposti aurinkoihottumaa, sellaisia pieniä punaisia näppylöitä, jotka kutittavat niin, että järki meinaa lähteä. :D Minulla aurinkoihottuma on aina tähän asti tullut vain rintakehään ja käsivarsiin (muutaman kerran myös jalkoihin), mutta kasvoilla olen säästynyt ihottumalta.  Suomessa aurinkoihottumani pysyy suht hyvin kurissa, mutta ulkomailla ihottuma on melkein väistämätön.

ACO SUN LOTION INTOLERANCE SPF50

Olen todella iloinen siitä, että ACO on kehittänyt juuri aurinkoihottumaan taipuvalle iholle Sun Lotion Intolerance SPF50 aurinkosuojavoiteen, joka suojaa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä sekä myös rauhoittaa jo auringossa ärtynyttä ihoa. Tuote suojaa UVA- ja UVB-säteiltä sekä sisältää myös korotetun UVA-suojan. UVA-säteily juuri voi aiheuttaa aurinkoihottumaa.

Aurinkosuojan käyttämisen lisäksi on kuitenkin tärkeää muistaa, ettei makoile suorassa paahteessa liian pitkiä aikoja kerrallaan, varsinkaan keskipäivällä.

Sun lotion Intolerance SPF50 jää minulla vakiokäyttöön erityisesti käsien ja rintakehän suojaamisessa. Tykkään, että aurinkosuoja imeytyy nopeasti iholle eikä jää tahmaiseksi. Nämä molemmat vaatimukset täyttyvät täydellisesti tässä tuotteessa.

ACO SUN KIDS SENSITIVE SUN CREAM SPF30

Sanomattakin on selvää, että on todella tärkeää suojata myös lapset auringolta ja ihon palamiselta. Me pyritään aina Lionelin kanssa suojaamaan häntä ensisijaisesti vaatteilla, mutta mikäli ollaan pidempiä aikoja ulkona, suojataan silloin myös näkyvillä jäävä iho aurinkosuojalla. Ulkomailla valellaan tietysti varsinkin ensimmäisinä päivinä poika hyvin perusteellisesti aurinkovoiteella ja useamman kerran päivässä.

Vitsit tulen olemaan kiitollinen seuraavasta lomamatkasta koko perheen kanssa. Siitä vielä haaveillessa. Onneksi nyt voidaan nauttia auringosta ja kesästä täällä Suomessa. Lionel on ollut niin onnellinen lämpimistä päivistä, niin kuin taitaa kuvistakin näkyä. Lapsen ilo pienistä asioista on todella voimaannuttavaa.

ACO Kids sensitive sun cream SPF30 sopii pienenkin lapsen (yli 6kk eteenpäin) herkälle iholle ja on 100% mineraalisuoja. Tässä tuotteessa on jätetty kemialliset suoja-aineet kokonaan pois.  ACO Kids sensitive sun cream SPF30 pysyy loistavasti myös vedessä, joten vesileikitkin sujuvat auringossa tämän kanssa turvallisesti!

ACO SUN ATO-PROTECT LOTION SPF50+

Herkän ja atooppisen ihon kanssa on tärkeää, että aurinkosuoja myös vahvistaa ja kosteuttaa ihoa.

Testisin tätä ACO sun Ato-protect lotion SPF50+ nyt ensimmäistä kertaa ja tykästyin valtavasti! Imeytyy iholle todella nopeasti, ei tuoksu miltään ja tekee ihosta pehmeän. Tämän ei heti edes arvaisi olevan aurinkosuoja vaan enemminkin loistava kosteusvoide. Silti tuotteeseen on saatu erittäin korkea suoja mukaan.

Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat pelata varman päälle auringolta suojaamisen kanssa (korkea suojakerroin), mutta tarvitsevat myös iholle kosteuttavaa vaikutusta. Loistava kesän jokapäiväinen tuote, jota on helppo ja miellyttävä käyttää.

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

ACO SUN FACE FLUID MATTIFYING SPF50+

Mikäli iho reagoi aurinkosuojiin helposti rasvoittumalla ja näppylöillä, kannattaa kokeilla ACO sun face fluid mattifying SPF50+ voidetta. Se ei tuki ihohuokosia ja levittyy iholle todella helposti. Tämän voi hyvin laittaa meikin alle ja samalla saa vahvan suojan kasvoille.

Aurinkosuojahan on kaikkein paras antiage eli ihoa vanhenemiselta ehkäisevä tuote. Sitä ei kannata unohtaa, mikäli viettää usein aikaa auringon paisteessa.

ACO SUN AFTER SUN GEL CREAM

Halusin nostaa tässä myös ACO After sun gel creamin niille vinkiksi, jotka tykkäävät nautiskella enemmän auringosta. Tämä nimittäin tuntuu taivaallisen ihanalle iholla kuuman päivän ja suihkun jälkeen. Se virkistää ja vilvoittaa ihoa samalla kosteuttaen ja hoitaen. Itse tykkään käyttää after sun tuotteita erityisesti lomamatkoilla. Toki tämä sopii hyvin käytettäväksi ilman auringonottoa esimerkiksi saunan jälkeen, kun iho kaipaa kosteutusta, mutta myös pientä vilvoitusta.  Monissa after sun tuotteissa on todella voimakkaat tuoksut, mutta tässä tuoksu on maltillinen ja sopii herkemmällekin iholle hyvin.

Yliopiston Apteekin verkkokaupasta saa nyt
-20% alennuksen ACO Sun -tuotevalikoimasta.

Kampanja on voimassa 31.5.2020 asti.

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Näitä asioita me aiotaan tehdä kesällä

Aurinkosuojat kulkee mukana koko kesän, mutta mitäs kaikkea tekemistä me ollaan suunniteltu tuleville kuukausille? Ainakin näitä ihania ja piristäviä juttuja:

Itsetehty jäätelö

Ollaan monena vuonna puhuttu, että nyt opetellaan tekemään itse omat terveelliset jäätelöt. Tänä vuonna tämä aiotaan ehdottomasti toteuttaa vihdoinkin!!

Kotimaan matkailu

Ulkomaille ei tänä kesänä päästä, mutta aiotaan nauttia Suomesta. Perheen luo mökille toivottavasti ainakin päästäisiin. Suunniteltiin jo vähän sellaistakin, että vuokrattaisiin asuntoauto, jolla mentäisiin mökille ja oltaisiin siis näin ollen isovanhempien ja muiden sukulaisten kanssa vain ulkosalla. :D

Onkiminen

Ongelle pitää päästä koko perheen kanssa ainakin kerran tänä kesänä! :)

Metsäretkeily

Luontoa kaipaan aina vaan enemmän ja enemmän. Tänä kesänä aiotaan panostaa siihen, että lähdetään kaupungista pois.

Picnic lounaat ja välipalat lähipuistoissa

Eväsretkiä ollaan tehty lähipuistoihin jo pitkään. Itseasiassa oma synnytykseni alkoi 2017 heinäkuussa, kun olimme Eetun kanssa syömässä lounaseväitä picnikillä. Ihania muistoja. Picnic perinne jatkuu tänäkin kesänä.

Lenkkeilyä

Tänä kesänä aion lenkkeillä paljon! En malta odottaa sitä, että voi lähteä lenkillä shortseilla ja topilla! Lapinlahden ihana merenrantalenkki tulee olemaan tämän kesän vakiolenkkini kävellen ja juosten.

Ratsastus

Haaveilen edelleen ratsastuksen uudelleen aloittamisesta. Josko tänä kesänä pääsisin talleille ensimmäistä kertaa vuosiin. Ihana Olivia on jo luvannut tulla mukaan ratsastamaan, joten yksin ei tarvitse lähteä. Uskon myös, että Lionel olisi tästä harrastuksesta tosi innoissaan! Jos teillä on antaa hyviä tallivinkkejä Helsingin lähistöllä, niin ne otetaan kiitollisena vastaan!

Ollaan monta vuotta oltu ilman omaa autoa ja käytetty vain vuokra-autoja, mutta nyt myönnän hieman haaveilevani oman auton hankintaa… Olisi ihanaa, kun voisi tosi extempore aina lähteä ajelulle ja retkille kesällä. Jos teillä on hyviä vinkkejä vaihtoehtoisista auton käytöistä niin saa niistäkin vinkata!

Kertokaa te millaisia kesän suunnitelmia teillä on?? :) 

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Valmiina aurinkoon, ACO & Mona Visuri

Ihania kesäpäiviä kaikille. Muistakaa suojautua auringolta ja nauttia hetkestä ja pienistä asioista. ♥

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Äiti
  11.5.2020 at 18:11

  Voi rakas kultamuru siellä mallina, ihania kuvia ❤
  Acon tuotteet on kyllä hyviä ja vielä edullisia

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *