4.5.2020

Video: Minä riitän, työkaluja selvitä kriisiajasta

 

Elämme kaikki ennen kokematonta aikaa ja kukin reagoi tilanteeseen omalla tavallaan. Kerron tänään videolla työkaluja, joilla olen helpottanut omaa oloani ja ahdistusta, kun olen tuntenut melkoista maailman tuskaa.

Mitkä ovat sinun keinoja pitää itsestä huolta nyt poikkeusaikana?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ninnie
  9.5.2020 at 12:56

  Voi, miten ihanasti puhuit! Mulle tuli niin paljon parempi ja valoisampi mieli. Niin tunnistin itseni noista uutisten seuraamisista yms., joiden vuoksi lopulta ahdistuin paniikkihäiriön partaalle. Nyt olen jo matkalla parempaan, mutta töitä saa tehdä. Mä riitän, mä riitän

  • Reply
   Mona
   9.5.2020 at 19:51

   Kiitos, kun jätit palautetta <3 Ja todellakin, sinä riität <3 Yritän ehtiä ensi viikolla tehdä uusia videoita aiheeseen liittyen.
   Ja hei täällä on saatu useampi mini paniikkikohtaus, joten tiedän todellakin mistä puhut. Enkä voi muuta sanoa, kuin että kannattaa pyytää apua. <3 Kaikkea ei tarvitse käydä läpi yksin. Avun pyytäminen on vahvuutta. <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *