30.4.2020

Kevään lempiasukuvat

Valkoisen ja beigen yhdistelmä pitää pintansa suosikkieni joukossa. Rakastan vaaleita vaatteita, jotka tekevät asusta raikkaan.

Tämän vuoden suosikkiasukuvani otti jo aiemmin keväällä ihana Camilla Bloom, jonka kanssa ollaan ystävystytty ja tehty yhdessä myös töitä. Olen tosi onnellinen, että olen tutustunut Camillaan. Hän on ihan mielettömän lahjakas kuvaaja ja videokuvaaja ja on ilo tehdä hänen kanssa yhdessä projekteja.

Näitä kuvia ottaessa Camilla kokosi myös editorial tyylisen asuvideon, joka on mielestäni huikea! Näitä ehdottomasti lisää, eikö vaan? :)

Laitan normaalisti blogiin asupostauksiin noin kuusi kuvaa, mutta nyt Camillan otokset olivat niin huikeita, että laitoin ne kaikki kuvagalleriaan. :D Tässä kunnon kuvapläjäys siis, olkaapa hyvät!

Ja ihanaa vappua kaikille! ♥ Meidän vappu on tosi perinteinen: hyvää ruokaa kotona ja rentoa oleilua lähimmäisten kanssa.

Kaikki kuvat & video Camilla Bloom

Kevään vaalea asu

Kevään vaalea asu

Kevään vaalea asu

Kevään vaalea asu

Kevään vaalea asu

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Pinja / Pinja’s Blog
  1.5.2020 at 21:13

  Niin upeita kuvia! Camilla on aivan mahtava ja ehdottomasti paras valokuvaaja, jolla on ihana tyyli kuvata!

  • Reply
   Mona
   2.5.2020 at 10:51

   100%:sti samaa mieltä, Camilla on mieletön!! Hänellä on aivan super kaunis tyyli kuvata ja editoida. Hän näkee aina kaikessa parhaat puolet ja saa vanhittua kuviin kaiken niin ihanasti <3 <3 8)

 • Reply
  Hanna
  3.5.2020 at 18:57

  Millä kameralla itse kuvaat? Oletko tyytyväinen kameraasi vai haaveiletko jostain uudesta mallista?
  Entä videot, millä kuvaat ne?

  • Reply
   Mona
   4.5.2020 at 10:02

   Kuvaan itse Canon 6D mark II:lla ja rakastan sitä!!! :) Käytän sitä myös videoihin ja lisäksi pientä canon pokkaria ja puhelinta.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *