24.4.2020

Açaí vaahto

* Foodin tuote saatu

Tutustuin alkuvuodesta ihanaan Lottaan meidän toimistolla, kun hän tuli esittelemään Palms & Berries herkullisia Açaíta. Olen kyllä açaísta kuullut ja maistellut erilaisia bowleja, mutta tutumpia ovat olleet açaí jauheet. Palms & Berries on tuonut açaín Suomeen ihanassa Creamy packissa sorbettimuodossa. Helposti ja nopeasti käytettävänä pakasteena. Rakastuin välittömästi, kun pääsimme maistelemaan ihania bowleja Content Corner toimiston tyyppien kanssa.

Nyt karanteenissa muistin taas Palms & Berries Creamy packit ja tilasin meille ison kasan açaíta pakkaseen. Nämä eivät ole ihan edullisimpia herkkuja, mutta ah niin ihania ja myös Lionel rakastui välittömästi! Päädyin ostamaan Original blendin, mutta seuraavaksi testaan banana baben. :) Ainut Creamy packin huono puoli on se, että omaan makuuni se on liian pieni. Voisin helposti herkutella näitä vaikka kolme kerralla.. :D Mutta toisaalta hyvä, että tulee pidettyä kohtuullisena nautiskelu.

Voin siis lämpimästi suositella testaamaan Palms & Berries tuotteita. Yrityksen takana oleva Lotta on ihan mielettömän ihanan oloinen tyyppi ja oltaisiin pidetty hänet toimistolla vaikka koko päivä juttelemassa tarinoita brändin takana! :) Rakastan yrittäjiä, joilla on sydän mukana jutussa ja aina positiivinen vire päällä. ♥

Nyt jaan helpon reseptin, johon päädyin original blendin yksi päivä laittamaan. Vanha resepti, johon tein vaan lisäyksen açaílla. Proteiinivaahto nimittäin! Sain alunperin vinkin protskuvaahdosta ystävältäni Leeniltä ja tätä tehdään kotona säännöllisen epäsäännöllisesti herkkupäivinä. Açaí toi reseptiin ihanan lisän!

Acaivaahto kahdelle

Kohmeisia mansikoita
2 pakettia Palms & Berries Original blend acaita
2 rkl Foodin vanilja heraproteiinia
Tarvittaessa pieni loraus nestettä (esim kauramaitoa)

Anna pakastemansikoiden ja Original blendin vähän pehmentyä. Lisää kaikki raaka-aineet korkeaan, mutta kapeaan astiaan tai tehokkaaseen blenderiin. Itse käytän bamix sauvasekoitinta ja korkeaa mukia. Sekoita pikku hiljaa raaka-aineita keskenään. Mikäli et meinaa saada aineksia sekoittumaan, lisää ihan pieni loraus nestettä. Kun seos on sekoittunut jatka vielä muutama minuutti sekoittamista. Vähitellen smoothien koostumus alkaa muuttua vaahdoksi. Mitä kärsivällisemmin jaksat sekoittaa, sen muhkeampi vaahdosta tulee.

Herkuttele heti suosikkilisukkeiden kera! :)

Pst. Sekaan voi siis heittää minkä vaan Hera proteiinin, itse tykkään kaikkein eniten vaniljan makuisesta Foodinin heraproteiinista, jota ollaan saatu Foodinilta. Heidän koko valikoima löytyy täältä. ♥ Foodin on myös järkännyt aivan ihanan kamppiksen, jossa he lahjoittivat suklaaherkkuja hoitohenkilökunnalla, vähävaraisille perheille ja pienyrittäjille. Ihanaa, kun meillä Suomessa on niin huikeita yrityksiä. Rakastan!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  May
  25.4.2020 at 00:15

  Heiii! Sun blogi on nykyään tosi tylsä :( Tykkäsin ennen, en enää…

  • Reply
   Mona
   27.4.2020 at 11:13

   No onpa kurja kuulla, mutta kerro ihmeessä kehitysehdotuksia<3

 • Reply
  Marja
  27.4.2020 at 20:56

  Oletko käyttänyt tätä Palms & Berries Original blend acaita mihinkään muuhun kuin vaahdon tekemiseen?

  • Reply
   Mona
   29.4.2020 at 08:29

   Ihan sellaisenaan oon herkutellut ja sitten oon laittanut myös lisänä itse tekemääni smoothieen:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *