21.3.2020

Täydelliset banaaniletut

*Foodin tuotteet saatu

Täydelliset banaaniletut

Meidän perheessä RAKASTETAAN terveellisiä banaanilettuja. Olen tehnyt itselleni näitä jo vuosia ja nyt on ihanaa, kun Lionel osaa myös itse jo pyytää “Äiti tehdään banaanipannarikakkuja” :D

Muuntelen reseptiä aina oman fiiliksen mukaan, mutta omasta mielestäni parhaimmat letut saa protskujauhoja käyttämällä.  Olen aivan rakastunut Foodinin proteiinijauhoihin, erityisesti vaniljan makuiseen kasviproteiinisekoitukseen. Suosittelen tosi lämpimästi testaamaan, jos haussa on maidoton proteiinijauho. Banaanilettujen reseptissä avain asemassa on myös luomu kaneli, sitä laitan reilusti. Aikoinaan tein aina letut pelkästään valkuaisista, mutta nykyään käytän yleensä koko kananmunan.

Banaaniletut on ihana vaihtoehto herkutteluhetkiin ja me tehdään näitä monesti ihan aamupalaksi. Muistakaa pitää itsestänne nyt erityisen hyvää huolta ja panostakaa terveelliseen ruokavalioon. Sen ei tarvitse olla vaikeaa ja paljon aikaa vievää. Nämäkin letut taittuu nopeasti 15-20 minuutissa! :)

Banaaniletut 2:lle

4 kananmunaa
1 banaani
1 mitallinen (vajaa dl) Foodin kasviproteiinijauhoja
1-2 tl Foodin ceilon kanelia
Tilkka maitoa tai kasvimaitoa
Kookosöljyä

Sekoita kananmunat, loraus maitoa ja banaani sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Lisää joukkoon haarukalla sekoittaen proteiinijauho ja kaneli.

Paista letut maltilla pannulla kookosöljyssä. Laitan itse aina ensimmäisen letun ajaksi levyn kuumemmalle (8), jonka jälkeen lasken levyn selvästi miedommalle (n. 5.lle tai 6.lle) . Meidän levyn asteikko on 1-9.

Nauti heti marjojen ja hunajan tai siirapin kanssa. ♥

Pitäkää huoli itsestänne ja tehkää hyviä ja terveellisiä valintoja arjessa mahdollisimman usein. Pus!

Täydelliset banaaniletut

Täydelliset banaaniletut

Täydelliset banaaniletut

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *