20.3.2020

Kaunista kevättä kotiin

*mainoslinkkejä

Kevään tullen katse kääntyy kodin sisustuksessa raikkauteen ja uudistamiseen. Itse kaipaan nyt ympärille erityisesti väljyyttä ja toivon, että nyt saan aikaiseksi käydä kaikki kaapit kunnolla läpi. Olen tarkka siitä mitä tavaroita kotona säilytän, mutta silti homma lähtee eskaloitumaan välillä ja kaapit pursuaa. Unelmaelämässäni kaapit ovat aina tip top järjestyksessä ja kaikella on oma paikkansa.

Tällä hetkellä unelmoin myös kodista, jossa minulla olisi erillinen iso kirjastohuone täynnä kirjoja ja siellä olisi maailman mukavin sohva tai nojatuoli, johon voisin uppoutua lukemaan maailman ihanampia kirjoja.

Nyt keräsin muutamia kauniita ja inspiroivia juttuja Elloksen valikoimasta kollaasiin. Mukana on myös meidän kotoa löytyvä sohvapöytä, jota rakastan, mutta en lähtökohtaisesti suosittele lapsiperheeseen… :D Löysin myös kevyemmän ja edullisemman version pöyreästä “marmori”pöydästä, joka on hieman vastaava, kuin meidän. Saan aina paljon kyselyitä mistä meidän *ruokapöytä on, sekin löytyy nyt alesta! :) Sitä voin suositella todella lämpimästi. Se on kestänyt käyttöä ihan valtavan hyvin, vaikka pieni mies on laittanut pöydän koville mustikalla, kurkumalla ja noh – ihan kaikella.

*Pyöreä ruokapöytä 

*Maljakko

*Jakkara

*Sohvapöytä

Meidän *Jona ruokapöytä myös nyt alessa!!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ansku
  20.3.2020 at 18:41

  Todellakin kevyttä ja keväistä tunnelmaa! Sama toive itselläni; karsia tavaraa ja saada kaapit järjestykseen. Pitää vain odottaa sopivaa hetkeä aloittamiseen!

  • Reply
   Mona
   20.3.2020 at 20:20

   Mä oon nyt tehnyt tällä viikolla vähän sieltä täältä. Konmarituksen oppien mukaisesti olisi kuitenkin järkevä tehdä kerralla kuntoon :D Ehkä viikonloppuna… :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *