18.3.2020

Kirjoista on iloa ja hyötyä lapselle

Kirjoista on aina iloa lapselle

Olen tosi onnellinen siitä, että Lionel rakastaa kirjoja. Meille on kertynyt jo iso kasa lastenkin kirjoja ja vaalin niitä, kuin suurinta aarretta. Osa on toki saanut taaperoarjessa melkoista osumaa, mutta kaikki osumat vain suuren rakkauden kautta! :D

Haluaisin itse kovasti lukea Lionelille aina eri satuja, mutta olen kuitenkin todennut, että tässä vaiheessa on kaikkein tärkeintä se, että lapsen oma into ja onni kirjoja kohtaa syntyy. Näin ollen olemme lukeneet monen monta kertaa niitä kaikkein tärkeimpiä kirjoja. Maisa leipoo kakun kirja, on koluttu niin moneen kertaan, että hyvä, kun sivuista selvää saa. Käydään tällä hetkellä läpi Maisan jääkaapin antimia englanniksi. Lionel on aina niin onnellinen, kun saa kysyä kaikki jääkaapin ruoka-aineet erikseen äidiltä.

Kirjat ovat mielestäni lapselle (ja aikuiselle) ihan korvaamattoman tärkeitä. Mielikuvitus kehittyy, sanavarasto kasvaa huimaa vauhtia ja tunteita on paljon helpompi oppia sanoittamaan kirjojen kautta.

Nyt on hyvä aika keskittyä kaikkiin ihaniin kirjoihin! ♥

Mitkä ovat teidän lasten lempparikirjoja?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *