15.3.2020

Tee karanteenissa aarrekartta!

Aarrekartta, unelmakartta, tavoitetaulu. Tee se nyt! Olen vuosia tehnyt itselleni aarrekartan, johon kokoan asioita, joita haluan elämääni. Suurin osa aarrekartoissani olevista asioista on toteutunut. ♥

Pidän aina aarrekarttaa näkyvällä paikalla muistuttamassa säännöllisesti alitajuntaani näistä asioista, joita haluan. Joskus teen useamman aarrekartan ja toisinaan pidän esillä vain yhtä. Teen myös käsin erilaisia listoja ja muistilappuja sinne tänne haluamistani asioista.

Nyt maailman ollessa suuren kriisin edessä, on älyttömän tärkeää keskittyä hyviin asioihin ja siihen miten tästä selvitään.

Moni on nyt paljon kotona, joten nyt on loistava aika askarrella itselleen aarrekartta, jollei sellaista jo ole!

Pelkästään aarrekartan tekeminen nostaa omaa energiaa ja fiilistä parempaan suuntaan. On ihana miettiä kaikkia voimaannuttavia asioita, joita haluaa elämäänsä. Pyri aarrekartan tekemisen aikana pysymään hyvällä fiiliksellä. Mikäli huomaat mieleesi tulevan vastustavia ajatuksia “olisihan tämä ihana, mutten kuitenkaan onnistu” kiitä itseäsi, että huomasit ajatukset ja anna sen sen jälkeen jatkaa matkaa ja päätä nyt ajatella toisin. Minä onnistun ja ansaitsen kaiken tämän! On todella tärkeää, että oma mieli resonoi hyvää energiaa, koska sitä me silloin myös vedetään puoleemme.

Aarrekartta

Oma aarrekarttani on tällä hetkellä yksinkertainen ja pitää sisällään vain muutamia isompia unelmia ja tavoitteita. Näkyvillä olevan aarrekartan lisäksi teen usein erilaisia muistilappuja pitkin asuntoa unelmista. Kirjoitan käsin listoja ja teen myös Pinterestiin erilaisia unelmakansioita.

Näkyvillä olevassa aarrekartassani on tällä hetkellä visuaalinen kuva siitä millaisessa kunnossa haluan olla: Olen elämäni parhaimmassa kunnossa. Haluan olla energinen ja terve. Nauttia jokaisesta päivästä niin, että voin hyvin ja jaksan antaa itsestäni mahdollisimman paljon myös ympärillä rakkaimmilleni. Tämän olen kokenut jo hyvin suurelta osin saavuttaneeni viimeisen puolen vuoden aikana.

Aarrekartassani on myös muutama konkreettinen asia työelämään liittyen. Yrittäjänä olen itse täysin vastuussa taloudellisesta tilanteestani ja on tosi tärkeää määrittää itselleni tavoitteita, jotta voin kulkea niitä kohti. Mitä paremmin menestyn itse, sen enemmän pystyn tekemään myös hyvää ympärilleni. Haluan jatkuvasti kehittyä ja oppia lisää. Rakastan yrittäjyydessä kaikkein eniten sitä, että se vaatii jatkuvaa uuden oppimista ja itsensä haastamista. On myös pysyttävä sinnikkäänä ja uskottava omaan juttuunsa täysillä. Minä uskon 110%:sti siihen, että kun teen työtäni koko sydämelläni, se tuottaa aina hedelmää ja menestyn. Kun saan tehdä työtä, jota rakastan se näkyy aina ulos päin ja universumi vastaa siihen.

Olen myös lisännyt aarrekarttaani sen, että voimme tulevaisuudessa tehdä enemmän töitä yhdessä perheenä missä tahansa. Haluan viettää enemmän aikaa perheen kanssa. Ja vaikka maailman tämän hetkinen kriisi onkin vaikea, koen kiitollisuutta siitä, että minulle elämäni rakkaimmat ihmiset ovat nyt lähelläni. Toivottavasti pian voimme olla enemmän myös muiden rakkaiden kanssa.

Haaveilen myös, että voin tulevaisuudessa aloittaa uudelleen lapsuuteni harrastukset pianon soiton ja ratsastuksen. Ehkäpä meillä on vielä joskus oma maatila Salossa ja siellä hevosia ja oma piano! ♥ :D

Teethän siis itsellesi (ja läheisillesi)  suuren palveluksen ja alat askarrella aarrekarttaa juuri sinun unelmistasi NYT! ♥

Kurkkaa vanhasta “Näin teet toimivan aarrekartan” -postauksesta tarkemmin ohjeet miten lähteä tekemään aarrekarttaa.

NÄIN TEET TOIMIVAN AARREKARTAN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *