14.3.2020

Ihana kirja vaikeaan aikaan

*mainoslinkki

Luen normaalisti yhden tai kaksi kirjaa viikossa. *Esther ja Jerry Hicks Abrahamin opetuksia, Pyydä niin saat -kirjaa olen lukenut jo yli kuukauden. Alkuun ihmettelin omaa hidasta tahtiani. Luin muutaman sivun kerrallaan ja tunnustelin kirjan lauseita tarkasti. Nyt näen hitaalle lukemiselle selvän tarkoituksen.

Tämän hetken maailman kriisissä olen todella kiitollinen, että olen lukenut juuri tätä kirjaa juuri nyt ja vielä ilman kiirettä. Minulla on onneksi vielä muutama kappale jäljellä. *Pyydä niin saat -kirjan sanoma on minulle jo entuudestaan tuttua, mutta nyt se kolahti todella syvälle minuuteeni ja ajatuksiini. Uskon, että tämä on yksi elämäni tärkeimpiä ja käänteentekevimpiä teoksia. Jotta kirja voi vaikuttaa suuresti, on todella tärkeää, että sen lukemiselle on oikea ajankohta. Minulle se oli tämän kirjan kohdalla juuri nyt.

Herkistyn helposti ja saatan mennä pois tolaltani tällaisten isojen asioiden äärellä, kuten nyt viruksen leviämisen aikaan. Saatan murehtia ihan liikaa ja miettiä asioita, joihin minulla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa. Nyt olen kuitenkin pystynyt miettimään monia asioita paljon konkreettisemmin ja paremmalla tavalla. Nähnyt mahdollisuuksia, pystynyt pohtimaan miten minä voin itse olla avuksi ja pystynyt pitämään yllä enimmäkseen positiivista värähtelyä sisälläni. Tällä kirjalla on siihen suuri osuutensa.

*Pyydä niin saat, osta kirja täältä!

Olen vuosia uskonut vetovoiman lakiin ja nyt sillä on erittäin iso merkitys meidän jokaisen elämään. Suosittelenkin siis lämpimästi tarttumaan tähän kirjaan, jos kaipaat vaikeiden aikojen keskellä rohkaisua ja uskoa siihen, että kaikki kääntyy hyvin.

Pysykää terveinä ja löytäkää mahdollisuuksia myös vaikeista ajoista. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *