12.3.2020

Murheita ja muita kuulumisia

Tänään on ollut ihan poikkeuksellisen huolestunut olo. Olen kyllä tiedostanut Koronan leviämisen pitkään, mutta tänään olen erityisesti ahdistunut uutisista ja siitä faktasta, että tauti todella leviää ja nopeasti.

Niinkuin monia muitakin, minuakin pelottaa erityisesti se, että miten sairaanhoidon kapasiteetti riittää. On aivan hirveä ajatus, että sairastuneiden hoidossa joudutaan priorisoimaan, eikä kaikkia voitaisi hoitaa tasapuolisesti.

Näenkin ihan äärettömän tärkeänä tällä hetkellä sen, että jokainen pyrkii omilla teoillaan pitämään itsestään ja läheisistään mahdollisimman hyvää huolta ja pyrkii pysymään terveenä. Jos huomaa mitään pieniäkään viitteitä flunssan oireista, jää heti kotiin lepäämään, eikä lähde ihmisten ilmoille.

Nyt jos koska kannattaa olla välittämättä muiden mielipiteistä. On ihan ok olla kättelemättä, on ihan ok jäädä lapsen kanssa kotiin (jos siihen on mahdollisuus) ja on ihan ok tilata ruoka kotiin.

On myös todella surullista ajatella miten suuresti tämä tulee vaikuttamaan talouteen. Yrityksillä tulee olemaan todella vaikeaa, työpaikkoja joudutaan irtisanomaan ja moni pieni yrittäjä kärsii suuria tappioita. :'(

Toivon todella, että tilanne rauhoittuisi pian. Pysykää terveinä. ♥

Kokosin muutamia kuvia tämän viikon iloista. Pyrin nyt keskittymään uutisten sijaan enemmän siihen, että voin hyvin, olen stressaamatta ja nautin rakkaista lähelläni.

Kirjakeskiviikko tulee poikkeuksellisesti tänään illalla!

Tiistaina olin Caritan kanssa keramiikka kursilla! Se oli ihanaa!! Parasta meditaatiota ikinä.

Tänään tutustuin aamun pr tilaisuudessa ihanan Vamsko brändin kenkiin.

Olen syönyt nyt extra paljon vihreää! Lehtikaalista tulee niin hyvää pannulla pyöräytettynä.

Kävin myös buustaamassa vastustuskykyä Maipilla lymfahoidossa ja akupunktiossa- PARASTA!! ♥ Maippi tarjosi hoidon, kiitos ihana, ihanin Maippi. Olet mun pelastava enkeli. Maipin ja kalevalaisen jäsenkorjauksen ansiosta sain iskias vaivani pois kokonaan!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *