16.2.2020

Little Siberica ja 2,5 -vuotiaan lapsen jännittävä elämä

Kaupallinen yhteistyö, Natura Siberica

Meidän päivät ovat jännittäviä ja täynnä tunteiden vuoristorataa. Lionel on nyt 2,5 -vuotias ja täynnä tarpoa, tahtoa ja villejä mielikuvitusleikkejä. Milloin juostaan karkuun krokotiileja ja karhuja ja milloin remontoidaan uutterasti jokaikinen kodin ruuvi ja kolo kuntoon. Pienet ja isot pettymykset koetaan kaikki yhtä valtavina, mutta nopeasti jatketaan taas uusia seikkailuja ja onnen ilot ovat suurimpia koko maailmassa.

Elämä energisen pienen tahtoikäisen lapsen kanssa on kaikkea muuta, kuin tylsää. Välillä saa vedet silmissä nauraa onnesta ja ilosta tämän pienen miehen oivalluksia kuunnellessa.

Eletään myös aikoja, kun huomaan arjen pienten asioiden helpottavan paljon sitten vauvavuoden. Lapsi alkaa olla omatoiminen. Alan koko ajan uskoa enemmän ja enemmän siihen, että ensimmäisten kolmen vuoden jälkeen moni homma alkaa oikeasti sujua, kuin itsestään! :D

Halusin jakaa nyt arkisia asioita, joita rakastan meidän päivissä ja erityisesti lapsiarjessa. Ruuhkavuosissa on paljon kuormittavia asioita, mutta kaikki ihanat hetket ovat kuitenkin niin voimaannuttavia ja onnea tuovia, että niiden avulla ne toisinaan raskaammatkin hetket unohtuvat äkkiä.

Iso kiitos tämän postauksen sponsoroinnista Natura Sibericalle, jonka kanssa olen jo pitkään tehnyt töitä. Olen todella innoissani, että rakastamalleni merkille on tullut nyt myös lasten oma Little Siberica sarja mukaan!  Arjessa juuri pienet asiat tekevät onnen. Esimerkiksi yhteiset hierontahetket taaperon kanssa ja naurun täyteiset kylpyleikit.

Olemme päässeet testaamaan Little Siberacan tuotteita koko perhe ja ollaan tykätty hurjasti. Toki odotuksetkin olivat korkealla, sillä Natura Siberican tuotteet ovat olleet omalla suosikkilistallani monta vuotta.

Kerron alla vielä tarkemmin mitä Little Siberican tuotteita me ollaan nyt kokeiltu ja mistä tykättiin eniten. Little Siberican tuotteet löytyy Ruohojuuren valikoimasta.

Little Siberica ja 2,5 -vuotiaan lapsen jännittävä elämä

Mistä olemme lapsiarjessa juuri nyt kiitollisia, kun Lionel on 2,5 vuotias?

Rakastan pitää päivittäin kiitollisuuspäiväkirjaa ja siitä löytyy usein juuri alla olevia pieniä arjen iloja. Millaiste asiat saavat sinut kiitolliseksi lapsiarjessa?

• Lionel herää aina aamuisin hyvällä tuulella ja huutaa omasta huoneestaan suloisesti ja iloisella äänellä: Äitiiiiiiii. Äääääiiiiiiitiii! Tätä kutsua kuuluu niin pitkään, että äiti huutaa takaisin: Tule vain rakas olohuoneeseen! :D Hän harvoin nousee itse ennen kuin kuulee äidin vastauksen, jonka jälkeen juoksee kädet ojossa ensimmäisenä halaamaan.

• Nukkumaan mennessä iskä ja Lionel laulavat Tuu tuu tupakkarullan englanninkielisenä versiona. Minä naureskelen vierestä huvittuneena. Kerran Lionel sanoi: Iskä sun pitää laulaa tuu tuu englanniksi, että äiti saa nauraa (sen sijaan äidin itkuhanat aukesi liikutuksesta).

• Lionel rakentaa olohuoneessa sohvan ympärille mitä taitavampia majoja. Nämä hetket nostavat pintaan omia ihania lapsuusmuistoja esiin.

• Lionel on äärimmäisen muut huomioon ottava ja on todella kiinnostunut ympärillä olevista ihmisistä. Käyn manikyyrissä aivan päiväkodin lähellä ja kuljemme joka päivä paikan ohi. Lionel muistaa joka kerta käydä kurkkaamassa ikkunasta sisään ja kysyy onko Olga töissä. Lionel hymyilee ja heiluttaa hänelle onnellisen näköisenä ja sanoo, että Olga tekee hienot kynnet.

• On ihanaa, kun Lionel alkaa kertoa jo hieman päivän tapahtumista ja päiväkodin kuulumisia. Monesti tarkemmat kokonaisuudet saattavat vielä hieman rakoilla, mutta tarinoiden yksityiskohtia saa kuulla aina sieltä täältä. Keskustelu ihan kaikesta alkaa olla jo todella monipuolista ja mielenkiintoista!

• Perjantaisin on siivouspäivä ja Lionel osallistuu aina kodin järjestelyyn mukaan. Imurit ja harjat heiluu iskällä ja pojalla perjantaisin kovaan vauhtiin. Rakastan katsoa mun rakkaiden poikien ihan arkisia touhuja.

• Lionel on kunnon pusunaattori. Ei katso aikaa ja paikkaa, kun Lionel päräyttää huulet törölle ja huutaa PUSUUUU!

• On ihan sama, olenko poissa 8 tuntia tai viisi minuuttia, on Lionel aina yhtä iloisen oloinen, kun näemme toisemme. Tunne on 100% molemmin puolinen aina.

• Pitkät vaahtokylvyt, joissa Lionel nauraa sydämensä kyllyydestä milloin dinosauruksen kylpykujeita ja milloin vaahtojen haravointia. Rakastan itsekin suihkussa käyntiä, mutta Lionelin kanssa kylpyhetket on aina astetta hauskempia. Lapsella on ihana kyky nauttia hetkestä todella aidosti.

Little Siberica 

Little Siberaca on Natura Siberican vauvoille ja lapsille suunniteltu sarja, joka on kokonaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Cosmos Organic -sertifikaatilla. Sarjasta löytyvät tuotteet kaikkiin tarpeisiin ja ne sopivat käytetäväksi ihan vastasyntyneestä lähtien.

Sarjan purkit ovat hempeän suloisia piirretyjen hahmojen kera ja sopii näin ollen monen hoitopöydälle tai kylppärin kaappiin. ♥

Baby daily care cream

Kamomillaa ja kehäkukka-uutetta sisältä ihana pehmeästi levittyvä hoitovoide rauhoittaa ihoärsytyksiä sekä tuo kosteutta ja suojaa pienen iholle. Tykkäsin tästä myös omalla ihollani paljon!

Baby daily care cream voiteen ohella Little Siberican Baby diaper cream sinkkivoide on yksi uuden sarjan suosituimpia tuotteita. Sitä ei olla vielä ehditty testaamaan, mutta uskon, että tuo sopii erityisesti pienten vauvojen kanssa, kun vaipaihottumaa tulee herkästi.

Baby soap

Mieto ja hellävarainen Baby soap on meillä nyt päivittäisessä käytössä käsienpesussa. Käsiä pestään meillä tällä hetkellä todella ahkerasti, joten saippuan pitää olla hellävarainen pienille käsille, mutta silti tehokas, jotta saadaan pidettyä käsihygienista hyvin huolta.

Baby soap sisältää mm. ihanaa koivu-uutetta ja seljarusokkia, joka kosteuttaa, uudistaa ja puhdistaa ihoa.

Baby massage oil

Vauvasta asti hieronta on ollut mun ja Lionelin yhteinen ihana juttu. Little Siberican massage oil sopii täydellisesti pienen vauvan tai isommankin lapsen hierontaan.

Joskus, kun Lionel on heräillyt yöllä useamman kerran ja ollut itkuinen, olen yöllä hieronut hänen jalkapohjia muutaman minuutin, jonka jälkeen uni onkin tullut taas paremmin. Hieronta on ihana yhteinen hetki ja siitä voi olla apua monessa asiassa. Hierontaöljyä löytyy siis meidän kodista aina! Little Siberican öljyssä hoitavana öljynä on iltahelokkiöljyä, joka rauhoittaa, hoitaa ja ehkäisee myös tulehdusta.

Baby moisturizing milk

Kevyt ja helposti levittyvä kosteuttava emulsio on hyvä herkälle iholle. Suojaava ja kosteuttava emulsio ennalta ehkäisee hyvin ihon kuivumista ja rauhoittaa myös ärtynyttä ihoa. Tämä on hyvä tuote jokapäiväiseen käyttöön. Kaurauute ja ruiskaunokkiuute ovat tuotteen tehoaineina.

Baby bath gel

Kosteuttava lehmus-uute tekee tästä hellästä puhdistusgeelistä ihoa tehokkaasti kosteuttavan. Tämä(kin) tuote on todella riittoisa ja pienellä määrällä pääsee pitkälle.

Baby no tears shampoo

Baby no tears shampoo on hellävarainen shampoo perheen pienimmille ja tämän kanssa ei tarvitse pelätä kirveleviä silmiä. Shampoon aloevera kosteuttaa ja rauhoittaa päänahkaa ja hiuksia. Lakritsijuuri puolestaan saa hiukset pehmeän sileiksi.

Lionelin hiuksista tulee aina pesun jälkeen maailman suloisimmat korkkiruuvikiharoineen. :D Tosin pestään vielä aika harvakseltaan hiukset shampoolla.

Joko Natura Siberican lasten sarja Little Siberica oli teille tuttu? :) Ja tosi mielelläni kuulisin kommenttien puolella asioita, joista te olette erityisen kiitollisia lapsiarjessa! :)

 

Teidän toiveesta myös pika-arvonta näistä ihanuuksista!! :)
Jätä IG:n puolella kuvan alle kommenttia niin olet mukana
Little Siberica tuotepaketin arvonnassa! 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Laura
  16.2.2020 at 21:18

  Saisitko näistä ihanista vauva/lapsi tuotteista arvonnan pystyyn. Mieluusti kokeilisin, mut hoitovapaan korvauksilla ei liikene varaa kovinkaan moneen purkkiin. Meillä ihana 1v 8kk, olen kiitollinen terveydestä, iloisuudesta, puheen opettelusta ja siitä että ollaan kaikesta innostuneita. Kohta perheeseen tulee toinen vauva ja siksikin tämmöiset tuotearvonnat olis kivoja

  • Reply
   Mona
   17.2.2020 at 07:33

   Moikka Laura <3 Hei laitan ehdottomasti tarkistukseen onnistuisiko näistäkin arvonta!! <3 Palataan pian :)

  • Reply
   Mona
   17.2.2020 at 08:52

   Hei tsekkaa tänään IG Storyn puolella ohjeet arvontaan, saatiin järkättyä!!! Eli kommenttia jättämään IG:n puolelle, niin siellä pika-arvonta <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *