11.2.2020

Päivä Monacossa

Suunnittelen ja haaveilen juuri kevään reissua, jonnekin ihanaan kohteeseen. Lienee siis täydellinen ajoitus julkaista nämä viime kesän(!) Monacon reissun kuvat? Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan?

Heinäkuussa Ranska kylpi helteessä. Hikoilin viiden päivän aikana enemmän kuin koko kesän aikana.

Monacon näkee ehdottomasti parhaiten kävelemällä kaupunkissa. Hyvät kengät ovat siis reissussa ehdottomat.

Casino oli huhujensa veroisesti hulppea. Pelaamaan emme jääneet, mutta vilkaisimme nopeasti rakennusta sisältä ja ulkoa.

Pitkähihainen mekko oli aivan liikaa. Olin ihan läkähdyksissä jo 500 metrin kävelyn jälkeen. Enkä vielä tiennyt tässä kohdin millaiset jyrkänteet oli luvassa.

Näiden maisemien toivossa oli kuitenkin helppo jatkaa matkaa. Miten upeat maisemat! Monaco on todella kaunis.

Vanhat kadut ja liikkeet vuorten rinteillä olivat sympaattisia. Ostin pienestä kivikaupasta itselleni matkamuistoja.

Kulta, voidaanko hankkia täältä kakkoskoti? ♥

Tämän kuvanottohetket ovat jääneet mieleen. Suutuin Eetulle ja järjestin mukavan kriisin väsyneenä, nälkäisenä ja tuskaisen hikisenä. Samaan aikaan pulu istui vanhan tykin päällä ja sonti menemään. Mielessä pyöri ajatus, jos toinenkin… :D Onneksi päästiin jatkamaan matkaa sovussa ja taas rakastavaisina.

Ihanan rakas ja niin ärsyttävä puoliso, jonka energiat EIVÄT KOSKAAN LOPU. Eetu olisi jaksanut juosta jyrkänteen kymmeneen kertaan edes takaisin ja minä tulin itkien perässä, kun joka paikkaan sattui… :D Eetun kanssa kaupunkireissuilla koen, että olen maailman huonoimmassa kunnossa, vaikka pidän itseäni kyllä suht hyvä kuntoisena ihmisenä…

Autot ja asunnot olivat Monacossa kohdillaan.

Päivä Monacossa oli mukava, mutta seuraavalla kerralla tulen autolla ja jätän urheilun välistä, jos on yli 35 astetta lämmintä.

Nyt jatkan haaveilua kevään reissusta ja selailen teidän IG:n kautta tulleita kohdevinkkejä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *