24.11.2019

Smokey eye -tutoriaali

Kaupallinen yhteistyö, Ecotools

Smokey eye -tutoriaali

Pikkujoulukausi on käynnissä ja se tarkoittaa sitä, että meikissä ja asuissa enemmän on kerrankin enemmän! Pikkujouluissa saa luomet ja asut säihkyä.

Olen itse normaalisti melko hillitty meikkaaja, vaikka meikkiä paljon käytänkin, mutta erityisesti pikkujoulujen aikaan tykkään laittaa vähän normaalia enemmän hohdetta ja sävyjä.

Tällä kertaa loihdin perinteisen näyttävän pehmeän smokey eye silmämeikin ja kokosin vaihe vaiheelta ohjeet.

Toivottavasti saat näiden vinkkien avulla loihdittua itsellesi ihanan smokey eye meikin tulevan kauden juhliin.

Smokey eye -tutoriaali

Smokey eye -tutoriaali

1. Lisää koko luomelle vaaleaa (lähellä ihon omaa sävyä) luomiväriä pohjustukseksi. Siihen on helppo häivyttää seuraavaksi tummempi sävy.

2. Lisää aivan kulmakarvojen alapuolelle hyvin vaaleaa luomiväriä korostamaan kulmakarvojen rajaa. Tämä kikka tuo mukavasti kirkkautta kasvoille.

3. Lisää tummalla (mustalla) rajauskynällä rajaukset silmien ulkonurkkaan sekä alaosaan lähelle luomirajaa. Jätä silmän sisänurkat rajaamatta, jotta silmät näyttävät isommilta.

4. Häivytä pienipäisellä siveltimellä rajaus pehmeäksi.

5. Lisää tummanruskeaa luomiväriä luomen alaosaan rajauksen päälle ja vähän rajauksen alle. Häivytä todella hyvin puhtaalla siveltimellä.

6. Lisää tummanruskeaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja häivytä taas hyvin.

7. Lisää mustalla rajauskynällä väriä alas sisäluomelle.

8. Tummenna hellästi yläluomen rajausta ja viimeistele vielä häivyttämällä se viistopäisellä siveltimellä pieneksi siiveksi silmän ulkonurkkaan.

9. Lisää pieni määrä vaaleaa hohdeluomiväriä silmän sisänurkkaan tuomaan valoa kasvoille.

10. Lisää runsaasti lemppariripsiväriäsi tuomaan viimestelty ilme meikkiin.

11. Vola, upea smokey eye silmämeikki on valmis!

Smokey eye -tutoriaali

Smokey eye -tutoriaali

Ecotoolsin tämän vuoden lahjapakkaukset ovat kertakaikkisen ihania! Näistä ilahtuu taatusti jokainen, joka rakastaa meikkaamista.

Laadukkaat siveltimet ovat aina onnistuneen meikin a ja o. Olen ollut Ecotools siveltimien rakastaja jo vuosia ja edelleen voin suositella näitä lämpimästi. Ecotools meikkisiveltimet ovat käytössäni joka kerta, kun meikkaan. Otan myös aina reissuun mukaan suosikkisiveltimet.

Smokey eye -tutoriaali

Ecotools siveltimet ovat 100% eläinystävällisiä ja vegaanisia. Materiaaleina käytetään kierrätettyä alumiinia ja muovia. Tuotteiden varret on tehty uudistuvasta bambusta ja pakkauksien valmistusmateriaalehin ei ole kaadettu lainkaan puita, vaan ne koostuvat puuvilla- ja bambukuiduista.

Ecotools tuotteissa yhdistyy korkea laatu ja maltillinen hinta. Brändin arvot ovat muutenkin kohdillaan ja Ecotools tekee hyväntekeväisyysyhteistyötä muun muassa tyttöjen koulutuksen edistämiseksi.

Tämän vuoden sivellinlahjapakkaus on suunniteltu niin, että sen voi paketoida ilman erillistä lahjapaperia. ♥

Pakkaukseen on kiinnitetty kartonki, jonka saa käärittyä sen ympärille niin, että pakkaus näyttää paketoidulta joululahjalta. Näin säästetään siis turhia pakkausmateriaaleja. Ja pakettihan on ihan älyttömän kaunis upealla hempeän roosan sävyllään. Rakastan!! :)

Ecotools lahjapaketti löytyy Sokoksen valikoimasta.

Smokey eye -tutoriaali

Kurkkaa myös aikaisempia inspis-postauksia Ecotools kanssa:

JOULUMUISTOJA JA 5 JOULULAHJAVINKKIÄ

VIDEO: NAISELLINEN PIKKUJOULUMEIKKI

6 HYVÄNOLON VINKKIÄ SYKSYN PIMEYTEEN

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *