27.8.2019

Turvallinen nettishoppailu

Kaupallinen yhteistyö, Pivo

turvallinen nettishoppailu

Ei varmasti tule yllätyksenä, että rakastan nettishoppailua. Olen aina ollut laiska kiertämään liikkeitä ja nettishoppailu on tuonut mukanaan omaan ostokäyttäytymiseeni paljon enemmän harkintaa.

Nettishoppaillessa pystyn vertailemaan etsimääni sekä ostopäätöksen pitkittäminen on helpompaa. Sen sijaan maksaminen onnistuu monissa verkkokaupoissa muutamassa sekunnissa Pivon mobiililompakolla, joten mihinkään ylimääräiseen ei kulu aikaa juuri lainkaan. Itse siis tavallaan säästän nettishoppaillessa sekä rahaa että aikaa.

Vaikka kivijalkaliikkeet ovat ihania, tulee minun tehtyä niissä helposti heräteostoksia. Toki lomilla on ihana kierrellä ja hypistellä rauhassa kivijalkaliikkeissä ja paikallisia pieniä yrittäjiä on toki ihana tukea. Onneksi monilla paikallisillakin yrittäjällä on jo oma verkkokauppansa.

Nettishoppailussa minulle tärkeintä on siis sen helppous ja turvallisuus. Mobiililompakkoa maksuvälineenä käyttäessä, ei tarvitse erikseen luottokorttitietoja tai avainlukulistoja. Varmasti jokainen meistä arvostaa helppoa ja vaivatonta maksamista. Uskonkin, että mobiilimaksut ovat pian ensisijainen vaihtoehto nettishoppailussa.

Nettisshoppailla voi juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii. Vertailu on todella helppoa erilaisten vertailusivustojen kautta sekä kategorioiden avulla pystyy rajaamaan helposti etsimänsä. Monissa verkkokaupoissa onnistuu myös liikkeestä noutaminen, jolloin säästää postituksen näin halutessaan.

Mutta miten maksaminen on nykyään tehty helpoksi nettishoppailussa?

Pivo mobiililompakko toimii maksujen siirtojen lisäksi myös verkkokaupoissa maksamiseen

Miten Pivolla voi maksaa? Turvallinen nettishoppailu:

1. Valikoi tuotteet ostoskoriin.

2. Valitse maksutavoista PIVO (turkoosilla logolla Pivo siirto)

3. Hyväksy puhelimeen tuleva Pivo vahvistus ilmoitus ja valitse maksutapa. Pyyhkäise maksun vahvistus ja kaikki on sillä selvää.

Kun maksat Pivolla, verkkokauppa ei saa korttitietojasi vaan pelkästään ilmoituksen, että maksu on suoritettu. Tärkeät korttitiedot pysyvät siis salassa Pivossa. Pivon avulla nettishoppailu on siis entistäkin turvallisempaa.

Totta kai on tärkeää pitää turvakoodit salassa. Pivossa voi käyttää turvakoodin lisäksi myös sormenjälkitunnistusta sisäänkirjautumisessa. Mikäli sovellukseen laittaa liian monta kertaa väärän koodin, lukkiutuu Pivo. Mikäli puhelin varastetaan tai se katoaa, tulee soittaa viipymättä Pivon asiakaspalveluun Pivon sulkemista varten.

Pivo käy jo tuhansissa verkkokaupoissa. Vain muutama mainitakseni: Tokmanni, Yliopiston Apteekki, Stockmann, Lastentarvike, Weecos, Kotipizza, Kauppahalli24.fi, Minna Parikka, Suomalainen kirjakauppa.

turvallinen nettishoppailu

Minun viimeisin löytöni nettishoppaillessa oli ihanan Weecosin verkkokaupan (kauppapaikka-alustan) kautta Finarte Piilopirtti matto L koossa! Nyt odotan innoissani, että matto saapuu ja pääsen sovittelemaan sitä. Pitäkää IG Storyja silmällä, esittelen maton siellä.

Itse maton hankintaa mietin tosi pitkään, mutta maksamisessa sen sijaan ei sitten mennyt montaa sekunttiakaan Pivoa käyttäen. Katselin mattoa jo kuukausi sitten, mutta jäin silti miettimään onko se juuri se oikea meille kotiin. Nyt Weecosin sivuja taas selaillessa huomasin, että mattoa on edelleen jäljellä oikeassa koossa ja olen sitä monta kertaa miettynyt viime aikoina. Ostopäätös oli siis selkeä.

Yritän aina pitää mielessä sen, että harvoin mitään tavaraa tarvitsee hankkia heti. Mieluummin odotan tovin ja jos tavara on mielessäni monta kertaa tulevina viikkoina, tulee ostos todennäköisesti olemaan pitkäikäinen ja hyödyllinen. Usein kuitenkin unohdan hetken mieliteot jo muutaman tunnin päästä, enkä muistele tai haaveile niiden perään enää lainkaan.

Nettikaupoissa olen itse todella tarkka mistä tilaan. Yleensä käytän vain todella tunnettuja ja/tai suomalaisten toimijoiden nettikauppoja, joiden tiedän varmasti olevan turvallisia. Joskus vuosia sitten tilasin lisäravinteita jenkeistä, mutta sitäkään en ole tehnyt enää pitkään pitkään aikaan, vaan tuen mieluummin lähellä olevia yrityksiä. Mielestäni hyvänä nyrkkisääntönä nettishoppailulle voisi määrittää sen, että jos et ole täysin varma onko verkkokauppa luotettava, älä tilaa.

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

Joko olet ladannut Pivon ja testannut miten kätevä
se on arjen raha-asioiden hoitamisessa?? :) 

Mikäli puolestaan olet verkkokauppa-yrittäjä, suosittelen lämpimästi hankkimaan Pivon maksu mahdollisuuden helpottamaan asiakkaiden ostokokemusta! :)

 

Lue myös:

VINKIT KIRPPARILLE JA MOBIILIMAKSAMISEN HELPPOUS

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Eija
  28.8.2019 at 19:07

  Pivo on ihana! Ensinnäkin voi nopeasti tarkistaa saldon ja juuri tänään maksoin kaverille osuuteni lounaasta, niin kätevä. Ja nyt vielä uusi mahdollisuus minulle, että voi verkkokaupastakin valikoida Pivon, ihan mahtavaa :)

  • Reply
   Mona
   29.8.2019 at 13:23

   No eikö! Ihan must have :) Käteistä ei kyllä onneksi tarvitse juuri lainkaan nostella :)

 • Reply
  Ninni
  14.11.2019 at 15:40

  Pivolla ei muuten voi maksaa Parikan verkkokaupassa

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *