22.7.2019

Mitä nyt kuuluu?

Tietokone on auennut heinäkuussa todella harvoin. Olen kerrankin ollut extrapaljon lomalla. Eetun loma jatkuu vielä kuun loppuun ja itsellänikin on loppukuusta vain muutamia päiviä buukattuna töille.

Lomailu on ihanaa, mutta myönnän jo odottavani elokuuta ja sitä, että arki ja päiväkoti alkaa! :D Elokuusta tulee tosi jännittävä. Lionelilla alkaa uusi päiväkoti, joten ensimmäiset viikot ovat harjoittelua. Eetulla puolestaan on töissä paljon uusia työhaasteita, joten voi olla, että hän joutuu olemaan paljonkin poissa kotoa. Myönnän vähän jännittäväni miten koko syksy tulee menemään. Toivon todella, että uuden päiväkodin myötä ei ala hirveää sairastelukierrettä. Nyt onkin muuten hyvä aika ottaa kaikki extra hyvinvointikuurit päälle, jotta vastustuskyky pysyy vahvana koko syksyn!

Itse yritän panostaa mahdollisimman paljon aikaa ja energiaa omaan hyvinvointiprojektiin, josta kerroin IG:n puolella. Tarkoitus on saada tiputettua raskauden jälkeen kertyneet 10kg. Olen luvannut olla raadollisen rehellinen koko projektista, joten jos kevennysprojekti kiinnostaa kannattaa laittaa IG seurantaan. :D

Teen pikimiten tarkempaa videota koko projektista ja ajatuksista sen takana.

Tällä viikolla ajattelimme lähteä pienelle extempore reissulle Tallinnaan ja viikonloppuna puolestaan vietään Lionelin syntymäpäiviä! :)

Miten teidän kesä on sujunut?? :)

 

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Suvi
  24.7.2019 at 12:42

  Mona,sä olet kaunis ja valovoimainen juuri tuollaisena!Mä kun en ole instagramissa,niin en tiedä tän hyvinvointiprojektin taustaa,mutta oli vaan nyt pakko kommentoida.Ihan senkin vuoksi,että sosiaalisella medialla on suuri vaikutus meidän tapaan muodostaa ”ihannekuvia”.Numerot ovat numeroita (ikä,paino,jne.),tärkeintä on millainen on sisäinen olotilamme,minkälainen energia sisällämme virtaa.Muistetaan rakastaa itseämme juuri sellaisina kuin olemme,suhtautua aidolla myötätunnolla itseämme kohtaan.Helpommin sanottu kuin tehty,eikö :)

  Ja vastaus kysymykseesi.Kesä on sujunut hyvin kiitos.Vauhdikasta menoa pienten lasten kanssa,lomafiilistä,lomakriisiä,huonosti nukuttuja öitä,hyvin nukuttuja öitä,ihania hetkiä,ärsyttäviä hetkiä, itsepohdiskelua,retriittiä,kirjan lukua.Itkua,naurua.Värikästä,niin kuin elämä tällä hetkellä on <3

  Täytyy jälleen todeta,miten mun mielestä on arvokasta,että vastaat kommentteihin ja heität kysymyksiä lukijoille!Ihanaa loppuviikkoa Mona!

  • Reply
   Mona
   24.7.2019 at 22:29

   Kiitos ihana Suvi viestistä <3
   Tein nyt hieman tarkentavan videon tuben puolelle, jaan sen vielä täälläkin!:)
   https://www.youtube.com/watch?v=ouEQZlcxiyU&t=24s

   Ja just noin, viisaita sanoja sulla <3

   Ja iso kiitos siitä, että sinä jätät viestiä. Se on mulle tosi suuri ilo ja kunnia, että jaat aikaa ja ajatuksia täällä :)
   Ihanaa loppuviikkoa!! :)

 • Reply
  Krista
  25.7.2019 at 22:42

  Minäkin ihmettelen missä ne 10 kiloa on kun näytät ihan yhtä kauniilta kuin ennenkin!
  Mutta jään seuraamaan, itselläkin 10 ylimääräistä kiloa, tyttö nyt 8 viikkoa vanha :)
  -Krista

  • Reply
   Mona
   29.7.2019 at 13:58

   Oi onnea pienokaisesta <3 On nuo ekat viikot ja kuukaudet vaan niin maagisia. :')
   Nauti ajasta ja tee paljon niitä asioita, jotka tuovat hyvää oloa ja mieltä. <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *