15.7.2019

Näin nautin auringosta

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Rakastan aurinkoa, mutta pidän myös huolta, etten pala tai ole liian pitkään yhtä jaksoisesti polttavassa paahteessa. En koskaan ole ollut kummemmin auringossa makoilija, joten olen aina välttynyt isommilta palamisilta. Ensisijaisesti suojaudun auringossa vaatteilla, mutta myös hyvät tuotteet ovat tärkeä osa auringolta suojautumista.

Itse käytän harvoin koko vartalolle aurinkosuojaa Suomessa ollessani. Kasvot sen sijaan suojaan lähes päivittäin ainakin jollakin tuotteella. Yleensä meikkivoiteeni sisältää jo pienen suojan ja paahtavimmilla aurinkokeleillä lisään aina extra-suojan. Äidilläni on tullut iän myötä pigmenttimuutoksia erityisesti kasvoille, joten saattaa olla hyvin todenäköistä, että itsellenikin niitä tulee vuosien myötä, joten suojaaminen on niidenkin kannalta tosi tärkeää.

 Ensisijaisesti suojaudun auringossa vaatteilla, mutta myös hyvät tuotteet ovat tärkeä osa auringolta suojautumista.

Korealaisessa kosmetiikassa panostetaan paljon auringolta suojautumiseen. Koreassa kuulas ja vaalea iho on lähes pyhä asia, joten ei ihme, että SPF:t on kohdillaan. Niinkuin kaikissa K-beauty tuotteissa, myös aurinkosuojissa panostetaan siihen, että ne tuntuvat iholla miellyttäviltä ja mattapintaisilta, eivätkä tuo inhottavaa kalvoa tai pyöri iholla imeytymättä. Siksi K-beautyn aurinkotuotteita voikin suositella oikeastaan ihan kaikille! :) Ne ovat käytännössä varmasti toimivia ja laadukkaita.

Vaikken ole suuri BB voiteiden käyttäjä, tykästyin K-beautyn Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink voiteeseen. Siinä on valmiina SPF30 sekä se on BB voiteeksi melko peittävää. Omalle iholleni tuote on hieman turhan vaaleaa yksistään, joten lisään sitä tummemman meikkivoiteen sekaan. Tätä tuotetta suosittelen erityisesti kaikille, jotka rakastavat kevyttä kuulasta meikkipohjaa ja haluavat varman helpon aurinkosuojan iholle joka päivä ympäri vuoden. Sopii mielestäni parhaiten vaalealle iholle.

Aurinkovoiteiden saralla olen erityisen ihastunut tänä vuonna Madaran ja Mossan luonnonkosmetiikan aurinkosuojiin. Normaalisti käytän huomattavasti voimakkaampia suojia, mutta nämä ovat riittäneet hyvin pitämään decolteen suojattuna Suomen säissä. Onko joku teistä ehtinyt testata näitä tuotteita vielä aurinkomatkoilla?

Mádara Beach BB Shimmering Sunscreen SPF15 suosittelen tosi lämpimästi esimerkiksi kesäisiin juhliin laitettavaksi, koska se antaa aivan mielettömän ihanan hehkun iholle ja tuoksuu taivaalliselle.

MOSSA Natural Sun SPF 20 Mineral Sunscreen Lotion olen käyttänyt itseni lisäksi myös Lionelin poskille ja kaulalle ulkoillessa. Levittyy pienen kämmenillä lämmityksen jälkeen hyvin on suojannut myös palamiselta. Tässäkin tuotteessa on ihanan kevyt ja raikas tuoksu.

Suomen kesässä ei koskaan voi tietää millaista keliä on odotettavissa, joten suosittelen lämpimästi ottamaan pienen aurinkosuojatuubin aina mukaan laukkuun. Elizabeth Arden ei petä tälläkään saralla.

Suomen kesässä ei koskaan voi tietää millaista keliä on odotettavissa, joten suosittelen lämpimästi ottamaan pienen aurinkosuojatuubin aina mukaan laukkuun. Elizabeth Arden ei petä tälläkään saralla. Rakastan Eight hour cream tuotteita ja klassisen huulivoiteen lisäksi minulta on löytynyt vuosien aikana useampi Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense Stick for Face SPF 50 -aurinkopuikko. Suuri suojakerroin ja helposti mukana kulkeva purkki pelastaa monesti herkät korvanlehdet, nenän pään ja huulet palamiselta. Tämä on aivan ehdoton myös reissussa olla mukana.

Edelle mainitsemani klassinen Elizabeth Arden New York Eight Hour Cream Skin Protectant on myös osa aurinkosuojagarderoobiani. Nimittäin mikäli auringossa olon jälkeen iholla tuntuu jossain kohdin pientä kuumotusta niin tämä auttaa ihanasti myös silloin. Muutenhan Eight hour cream on kuivien huulten ja kynsinauhojen ikuinen pelastaja. Tätä on aina löydyttävä meikkipussukasta.

Aurinkosuojien lemppareista on myös mainittava Shiseidon tuotteet, joista esimerkiksi Shiseido Suncare Sun Protection Compact Foundation N SPF 30 meikkivoidepuuteria olen käyttänyt monesti. Ihana tuote ja helppottaa hurjasti kesällä meikkausta. Puuteria on myös helppo pitää mukana laukussa.

Huom, Elevenilla on taas kiva kamppis menossa,
jossa saa ihonhoito sekä aurinkotuoteista 15% alennuksen yli 50€ ostoista 23.7. asti!! :) 

Lue myös Eleven magazinesta:

Löydä paras aurinkovoide kesäksi

Kysyin myös teiltä IG storyn puolella, mitkä ovat teidän lemppareita auringolta suojautumisessa
ja kokosin tähän osan vastauksista! Listaa saa jatkaa kommenttien puolella, mikäki haluat jakaa omat aurinkosuosikkisi! :)

Aina apteekin tutkitut aurinkorasvat 50 suojakertoimella

Weledan uudet aurinkotuotteet

Vaatteet ja päähine sekä aurinkolasit!

Varjossa olemalla

Nivean aurinkorasvat

Vichyn aurinkovoiteet 50 suojakertoimella

Alga Maris

Biarritz

La Roche Posay fluid aurinkosuoja kasvoille, loistava meikin alla

Kello viiden sääntö

Lapselle UV-vaatteet

Suihkutettava aurinkorasva

ACO kasvojen aurinkosuoja 50 suojakertoimella

Luonnonkosmetiikka

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *