24.7.2019

-10kg projekti

#monan10kgprojekti

Raskaus ja synnytys muokkasivat kehoa ja niin myös hektinen vauvavuosi, jonka aikana ei paljon saanut nukuttua. Treenaamattomuus on jäänyt päälle ja nyt on aika ottaa taas itseään niskasta kiinni ja laittaa oma hyvinvointi edelle ja lisätä hyviä rutiineja arkeen.

Tervetuloa siis seuraamaan #monan10kgprojektia ! Tulen päivittämään projektin kulkua rehellisesti erityisesti Youtuben sekä Instagramin puolella. Kysymyksiä ja videotoiveita saa laittaa tulemaan!:)

Kerron tällä videolla hieman tarkemmin ajatuksia kuntoprojektin taustalla! :) Iso kiitos kaikista yksityisviesteistä ja muistakin kommenteista, joita olette aiheesta laittaneet. ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Henni
  25.7.2019 at 08:44

  Tsemppiä projektiin Mona! Oot selvästi päättänyt satsata itseesi ja tähän projektiin, ihanaa! Mä olen melko samassa tilanteessa kanssasi ja vieläpä hyvin samankokoinen kuin sinä. Mulla on kaksi lasta (4 ja 1) ja esikoisen jälkeen pääsinkin raskautta edeltäneeseen painoon, mutta toisen lapsen syntymän jälkeen kilot ovat olleet tiukassa, sillä liikunta on jäänyt paljon vähemmälle ja herkut ovat maistuneet. Olen seuraamassa projektiasi ja yritän parhaani mukaan toteuttaa samaa itsekin

  • Reply
   Mona
   25.7.2019 at 16:29

   Kiitos paljon Henni!! <3 :) Ja ihan mahtavaa, että olet mukana, toivottavasti pystyn innostamaan taas liikkumisen pariin <3 Liikunta tuo kyllä niin paljon energiaa päiviin. Vaikka tekisi edes ihan vähän.
   Halit sinne! :)

 • Reply
  Hipu
  8.8.2019 at 18:28

  Joko kommenttini sensuroitiin, tai se hävisi bittiavaruuteen, mutta täytyi vielä palata kysymään: miksi ihmeessä noin kertakaikkisen sievä ja sopusuhtainen nainen haluaa dieetille? Ja vielä -10 kg? Onko somen fitness- skene muokannut niin paljon jo ajattelumalleja, että riskit virhearviointiin ovat isot? Katsoipa asiaa naisena, pienten lasten äitinä, terveydenhuollon ammattilaisena tai ihan vaan ajasta ja sen ilmiöistä kiinnostuneena henkilönä, tulee mieleen sama ytimekäs asia: älä nyt hyvä ihminen ala laihduttelemaan!

  • Reply
   Mona
   9.8.2019 at 14:16

   Voi ei ole poistettu!! Roskapostia tulee niin paljon toisinaan, että sen kautta on voinut poistua roskien joukossa, jos kommentti on päätynyt automaattisesti sinne.
   Lämmin kiitos kehuista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jokainen tietää varmasti itse parhaiten miten voi ja mikä on tarpeen. Tässä ei verrata kenenkään muuhun. Minulla painoa on kymmenen kiloa enemmän (jäänyt raskauden jälkeen), kuin oma normaali painoni on, jossa olen energinen ja koen voivani hyvin. :) Olen toki äärimmäisen onnellinen just nyt ja kilot ei siihen vaikuta. Mutta kevyempänä jaksan paremmin kaikkea ja liikkuminen ei ole koskaan huono asia.! :) Nyt synnytyksen jälkeen unohdin itseni ja oma hyvinvointi jäi aina toiseksi kaiken muun ohella. Aika laittaa itsensä etusijalle. :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *