4.7.2019

Ensimmäinen päivä Nizzassa

Käsimatkatavaroilla matkaan lähtö oli mitä parhain idea. Helppoa, nopeaa ja näppärää. Nizzassa on niin kuuma, että viikon pärjäisi hienosti pelkillä bikineillä.

Lento sujui romantiikan parissa, Pieni elokuvateatteri Pariisissa ahmaisi mukaan hetkessä. Eetu raaputti vieressä matka-arpaansa. Tuntui aika absurdille lähteä pitkästä aikaa ihan vain me kaksi reissuun. Tätä tehtiin ennen paljon. Vaikka lentoja on takana jo monta, tartun aina Eetun käteen kiinni, kuin sika limppuun jokaikisessä lennon nousussa ja laskussa. Aina jännittää. Nyt oikeastaan entistäkin enemmän. On niin paljon enemmän menetettävää.

Pienestä jännittämisestä huolimatta se tunne on joka kerta yksi parhaimmista. Mahdollisuus nousta ilmaan, lähteä johonkin kauas, vaikka silti ihan lähelle. Nähdä, kokea ja kuulla jotain ihan uutta. Hengittää samaa ilmaa, mutta ihan muualla. Irrottautua arjesta ja rutiineista.

Ensimmäinen päivä Nizzassa oli ihana. Aurinko porotti koko päivän kirkkaalta taivaalta. Käveltiin ympäri kuvan kaunista kaupunkia niin, että otsa oli hiessä koko päivän. Maisemat vanhankaupungin yllä olivat henkeä salpaavat.

Hotellin sijaan päädyimme majoittumaan huoneistossa. Pääkokin tekemä aamupala päihitti 6-0 hotellien aamupalat.

Sopivassa suhteessa töitä, rentoutumista, kaupungista nauttimista, hyvää ruokaa ja pitkään nukkumista. Niistä koostuu tämä parisuhdeloma. Kieltäydyn ottamasta stressiä yhtään mistään. Nautin, elän ja olen tässä hetkessä.

Suukkoja siis Nizzasta ja kuullaan pian lisää.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Taina
  19.7.2019 at 14:15

  Hei ihana Mona❤️! Katsoin lomavideonne ja ihastuin siihen aitoon ja elämänmakuiseen tyyliisi! Ihan huippua, olet ihana aito oma itsesi tässä pinnallisessa some maailmassa!!

  • Reply
   Mona
   22.7.2019 at 12:39

   Voi ihana Tanja, kiitos lämpimästä kommentistasi. <3 Ja pahoittelut, että vastaaminen kesti näin kauan. Ollaan osittain vieläkin lomamoodissa ja blogi on hieman hiljaisemmalla ololla vielä muutaman viikon. Oli ihana tulla lukemaan tällainen kommentti täältä:') <3 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *