2.7.2019

Muodin hakukone, SPOT-A-SHOP

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä
SPOT-A-SHOP:in  kanssa.

Kuka rakastaa hyviä alelöytöjä, mutta ei jaksa aleissa kiertelyä? Itse ainakin lukeudun täysin tähän joukkoon. Nykyään shoppailen ylipäänsä todella harkiten. En muista milloin olisin viimeksi tehnyt heräteostoksia. Kymmenen vuotta sitten ostoskäyttäytymiseni oli, noh, aika erilaista.

Nyt arvostan sitä, että löydän laadukkaita vaatteita kohtuulliseen hintaan ja mitä helpommaksi tietyn vaatteen etsiminen on tehty, sen parempi. Vaikka toivon vaatteiden shoppailulta helppoutta, on muoti ja kauniit vaatteet kuitenkin iso osa minua ja ne ovat myös tapa ilmaista itseäni.

Pääsin tutustumaan yhteistyön kautta tosi mielenkiintoiseen SPOT-A-SHOP konseptiin, joka toimii muodin hakukoneena! Käytännössä se siis tekee saman mitä Trivago hotelleista. Huikeaa! Helpottaa siis paljon, jonkin tietyn vaatteen etsintää ja kirsikkana kakun päällä, se auttaa löytämään tietysti parhaat tarjoukset! Kaikkien alehaukkojen MUST sivusto siis kyseessä.

Itse kannustan ostamaan alesta nimenomaan vaatteita ja asusteita, joita tietää käyttävänsä pitkään. Laadukkaisiin brändeihin kannattaa panostaa. SPOT-A-SHOP perusaatteita on, että muoti kuuluu kaikille. Myös hintavampia merkkejä voi löytää kohtuullisella hinnalla.

SPOT-A-SHOP kokoaa sivuilleen lukuisten isojen nettikauppojen tarjousvalikoiman ja pitää sisällään hurjan määrän eri brändejä. Sivuston kautta pääsee siis suoraan nettikauppojen sivuille ja ostaminen on näin ollen aina turvallista.

Mikäli  haussa on jotain tiettyä, esimerkiksi Timberlandin talvikengät, Karhun tennarit tai vaikka Leviksen farkut, niin suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan isoa valikoimaa SPOT-A-SHOPIN sivuilta. Näet ensimmäisenä laajasti eri nettikauppojen tarjouksessa olevat tuotteet.

Nyt kesäalennusten alettua SPOT-A-SHOP kautta voi tehdä tosi hyviä löytäjä. Silmällä kannattaa pitää esimerkiksi kesän juhla-asuja.

Nämä tuotteet löysin, kun etsin samanlaista asua mitä itselläni on näissä kuvissa päällä. Paljon muitakin vastaavia löytyi!

Yksi parhaimmista  SPOT-A-SHOP sivun ominaisuuksista on mielestäni alevahti, jonka voit asettaa vastaamaan haluamiasi hakusanoja. Saat sähköpostilla ilmoituksen, kun hakujasi vastaava tuote tulee tarjoukseen.

Kuvat, Carita Alfthan / edited by me

SPOT-A-SHOP inspiroi jo lähes miljoonaa ja toimii Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Itävällassa. Ja tietysti Suomessa! Oletko jo ehtinyt tutustua SPOT-A-SHOPn palveluun ja tehnyt löytöjä sen kautta? :)

Kurkkaa IG:n puolella myös SPOT-A-SHOP kanssa järkätty arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Boozt verkkokauppaan! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *