20.6.2019

Valmiina juhannuksen viettoon

Voihan pieni Lionel sentään! Miten paljon pikkumies on vuoden aikana taas kasvanut! Tänäkin vuonna suunnataan Eetun isän mökille koko perheen voimin, mutta nyt tämä yksi taapero on kyllä kasvanut melkoisesti.

Laukut on vielä pakkaamatta, mutta muuten mieli on jo viikonlopussa. Aika mieletöntä, jos nyt saadaan huikeat kesäkelit koko juhannukseksi. Lupaan mennä myös uimaan, jos lämpöä riittää vielä viikonlopuksi. Lupaan siis pakata uikkarit laukkuun ensimmäisenä.

Juhannuksen suunnitelmana on viettää aikaa perheen kanssa, syödä hyvin, käydä uimassa, lukea kirjoja (jos taaperon perässä juoksemiselta sivun ehtisi), saunoa ja ihan vaan olla möllöttää. Viimeinen kohta harvoin toteutuu ison porukan hälinässä.. :D

Viime vuoden juhannuksesta löytyy vlogi täältä! :) En kestä miten pikkuinen Lionel on!!! Niin ihanaa, että on näitä videoita muistona. :’)

Tarkoitus oli ottaa täysin loman kannalta juhannus, mutta videoita on niin ihana katsoa jälkeenpäin, että on ehkä jonkun verran muistettava myös kuvata. ;)

Ihanaa juhannusta just sulle!! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *