18.6.2019

Dermosil on tour & alekoodi!

Kaupallinen yhteistyö, Dermosil

Kesä on täällä ja niin on myös Dermosil perinteinen kesäbussi, joka kiertää koko kesän ympäri Suomea!

Minulle tulee myymäläautosta mieleen aina lapsuuden kesän oman isoäitini luona Nakkilassa Hormistossa. Siellä ollessani kävimme aina mympissä, joka tuli kerran viikossa tienpäähän. Myymäläautosta löytyi kaikki tarpeellinen ja oli aina niin hauskaa käydä ostoksilla bussin kyydissä.

Dermosil on käyttänyt perinteisen mympin ideaa ja muuttanut oman kesäbussin kauneusbussiksi! Ihan mieletön idea! Tänä vuonna Dermosil on tour on suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Dermosil kesäbussia löytyy monesta eri kaupungista ja bussivisiitti on loistava idea yhdistää vaikka kotimaanmatkailuun.

Myymäläautosta (aka Mympistä) löytyy paljon asiakkaiden suosikkituotteita sekä uudet ihanat luonnolliset kesäuutuudet.  Mukana on myös minibaari, josta voi ostaa suosikkeja minituubeissa – täydellisiä kesän matkoille! Hyvien tarjouksien lisäksi voi osallistua myös Dermosil on tour arvontaan, jossa voi voittaa korillisen Dermosil kosmetiikkaa myymäläautosta.

Tour on jo lähtenyt liikkeelle, mutta tulevan kesän aikana löydät Dermosil bussin vielä seuraavista kaupungeista:

Rauma
Raisio
Salo
Imatra
Lappeenranta
Kotka
Ylöjärvi
Hämeenlinna
Riihimäki
Joensuu
Kuopio
Jyväskylä
Porvoo
Järvenpää
Hyvinkää
Lahti
Mikkeli
Kouvola

Tarkemmat aikataulut löydät Dermosilin sivuilta täältä.

Kokosin omia Dermosil valikoiman kesäsuosikkeja vinkiksi! :) Onko joku näistä jo teilläkin käytössä?

Summer rain Deo roll-on

Ihana kevyt ja raikas deodorantti helpossa roll on pakkauksessa.

Summer rain aloe-geeli

Helposti imeytyvä ja ihoa rauhoittava aloe-geeli on kesän ehdoton must tuote. Ihana levittää illalla kuuman päivän päätteeksi suihkun raikkaalle iholle viilentämään.

Summer rain kasvonaamio

Virkistävää kurkku-uutetta sisältävä kasvonaamio virkistää kuuman päivän päätteeksi ja kosteuttaa ihoa. Tämä on todellinen viileä tuulahdus kasvoille! Loistava myös mukaan aurinkolomalle.

Tasapainottava kasvovesi

Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi puhdistuksen jälkeen, joka virkistää ja kiinteyttää kasvoja. Ihanan tunnelmallinen tuoksu, joka herättää muistoja. :) Kesäkäyttöön mainio.

Tasapainottava puhdistusvoide

Tehokas, mutta hellävarainen maitomainen puhdistuvoide. Toimii loistavasti ja jättää ihanan pehmeän ihon!

Jalkakylpysuola

Kesän must tuote! Ihana virkistävä piparmintun tuoksuinen jalkakylpysuola virkistää väsyneet ja turvonneet jalat. Pieni määrä riittää pitkälle. Auttaa muuten myös tukkoisen nenän avaamiseen, kun tuoksautat purkkia! :D

Jalkavoide

Ihana pehmentävä ja raikas jalkavoide pitää jalat kauniina kesällä. Sopii loistavasti kesäiseen kotona tehtyyn jalkahoitoon.

Jalkojen kuorintavoide

Sokerikiteitä ja mantelinkuorta sisältävä ihana kuorintavoide tekee silkkisen sileät jalat. Vinkki jalkahoitoon! Kuori jalat samalla jalkoja hieroen ja viimeistele kuorinta vielä käsille ja kämmenille. Saat jalkojen lisäksi ihanat pehmoiset kädet.

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

Mikäli et pääse osallistumaan Dermosil on tour kiertueelle, sain teille verkkokauppaan 10% alekoodin, joka on voimassa 25.6 asti!:)

Koodilla monaontour19 10% alennus Dermosil verkkokaupasta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *