17.6.2019

Ihana, ihanin Foreo Ufo!

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven Brändilähettiläs

Sisältää alekoodin!

Olen rakastunut!!

Pääsin testaamaan Eleven yhteistyön kautta Foreon Ufo naamiolaitetta, joka ylitti kaikki odotukseni. Foreo Luna Minin nimeen olen vannonut jo pitkään, mutta en olisi voinut kuvitella, että brändi kehittää jotain vieläkin mahtavampaa.

Tiedätte varmasti jo, että rakastan tehdä kotona erilaisia hemmotteluhoitoja ja käyn myös usein kauneushoitoloissa. Nyt Foreo ufo tuo vähän (paljon) enemmän span kotiin. Jäin heti ensimmäisen kokeilun jälkeen aivan koukkuun tähän laitteeseen.

Kaunis Foreo Ufo laite on naamioiden kuningatar.

Se päihittää heittämällä kaikki kangasnaamiot tehokkuudella ja myös ihanalla jälkifiiliksellä. Tämä naamiolaite pitää todellakin kokea, ennen kuin ymmärtää mistä on kyse! Foreo Ufo on hinnakas laite ja alkuun myönnän hieman ihmetelleeni hypetystä, mutta en ihmettele enää. Tämä on pitkäaikainen ja todellakin laadukas tuote kauneudenhoidossa, jonka käyttöä odottaa joka kerta. Voin melkein vannoa, että laiskankin naamioiden käyttäjän tulee käytettyä kasvonaamioita huomattavasti useammin tämän laitteen avulla.

Foreo Ufo on kehitetty saamaan 20 minuutin kangasnaamion hyödyt 90 sekunttiin laitteen avulla.

Foreo Ufo laitteen hoidossa yhdistyvät UFO-aktivoitavat naamiot, lämpö- ja kylmäterapia ja T-Sonic-värähtelyt sekä LED-valoterapia. Lämpö avaa huokosia, T-Sonic™ -värähtelyt edistävät ihanien tuotteiden imeytymistä ihoon ja kylmäterapia puolestaan sulkee ihohuokoset sekä kiinteyttää ihoa.

Laitteessa on kolme erilaista valohoitokäsittelyä:

Punainen LED  anti-aging
Vihreä LED  kirkastava
Sininen LED epäpuhtauksia poistava valo

Lopputuloksena ihanan hoidettu iho on tietysti laitteen tärkein ominaisuus, mutta itse rakastuin kaikkein eniten siihen miten ihana tunne kasvonaamion teosta tulee. Mindfulnessia parhaimmillaan. Erityisesti lämpöä tuottava vaihe oli ihanan rentouttava! Minulle ei tämän laitteen kanssa kyllä 90 sekunttia riitä, vaan olen joka kerta toistanut hoidon ja nauttinut pienestä omasta kauneushetkestä.

Foreo Ufo toimii yhdessä puhelimen sovelluksen kanssa, mutta minä kunnon venkslaajana onnistuin kyllä käyttämään sitä ilmankin… :D Sovelluksen ja Foreo Ufolle tarkoitettujen Ufo-naamioiden kanssa tästä laitteesta saa kaikki parhaat ominaisuudet irti, mutta käyttö onnistuu mainiosti ilmankin. ;)

Mikäli haluat päästä myös testaamaan Foreo Ufoa, tarjoaa Eleven nyt Mona’s Daily Style blogin seuraajille jälleen loistavan alekoodin kesän iloksi. ♥ Foreo Ufo on myös mitä parhain lahjaidea kauneudesta kiinnostuneille, jotka haluavat arkeen pientä luksusta. Tätä ihanuutta voin suositella täysin rinnoin!! :)

Koodilla KESÄFIILIS20 saa siis
20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista 22.6. asti.
Huom. Ei koske Täydellinen iho kirjaa tai Foreo Luna 3 -laitetta.

Eleven koko valikoima löytyy täältä. ♥

Onko Foreo laitteet ja erityisesti tämä Foreo Ufo sinulle tuttu? Vaikuttaako ihan huuhaalta vai oletko päässyt testaamaan ja toteamaan yhdeksi ihanimmaksi kauneudenhoidon laitteeksi?? :)

Kurkkaa vielä myöhemmin Instagramin puolelta videot, jossa näytän miten laite toimii! Kiinnitän IG storyt beauty kohokohtiin, josta voit käydä ne katsomassa vielä myöhemminkin. Instagram tilini löytyy @monavisuri nimimerkillä.

 


PS! Suosittelen kurkkaamaan Virven tarkan ja informatiivisen postauksen LED valojen vaikutuksesta ja hyödyistä Tämän vuoksi LED-valoa hyödyntävät laitteet mullistavat ihonhoidon- postauksesta. Myös Elisan kattava postaus Foreo Ufosta ja Ufo-naamioista kannattaa lukea.

Lopputuloksena ihanan hoidettu iho on tietysti laitteen tärkein ominaisuus, mutta itse rakastuin kaikkein eniten siihen miten ihana tunne kasvonaamion teosta tulee. Mindfulnessia parhaimmillaan.

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *