29.4.2019

Kevään lempparihousut

Kevään lempparihousut @monavisuri

Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä hetkellä tosin tuntuu, että ei muuta olekaan, kuin erikoisia pätkäviikkoja. Arkivapaita on melkein luvattoman paljon. Olenko ainut, joka toivoisi tasaisempia viikkoja? ;)

Tarkoitukseni oli tehdä tänään kotitoimistolla akuuteimpia yrityksen paperihommia alta pois, mutta Lionelin hoitokaveri tulikin kipeäksi, joten hoitaja tuli meille kotiin. Aamulla siis kamat nopeasti kasaan ja nenä kohti toimistoa. Content Cornerissa on aina fengshuit kohdillaan ja useimmiten ihana Julia vastassa tekemässä töitä. Ihana olla taas pitkästä aikaa toimistolla. Viimeisen kuukauden aikana on ollut niin eläväistä menoa muualla, etten ole juuri toimistolle asti ehtinyt muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Kotitoimistossa on omat hyvät puolensa, mutta välillä on vaan ihan parasta olla muualla. Content Cornerissa parasta on tietysti kollegat, joiden kanssa on ihana vaihtaa ajatuksia ja ideoita. Sijainti melkein Helsingin sydämessä on myös erittäin ihana asia.

Oletteko muuten pistäneet saman merkille, että blogeissa tulee harvemmin enää kirjoiteltua rentoja kuulumisia? Monen bloggaajan postaustahti on ja pääpaino lienee useimmilla Instagramissa. Olen silti vahvasti sitä mieltä, että blogeille tulee jatkossakin olemaan paikkansa. Päivittäin on helppo selailla Instagramia, mutta blogeihin on ihana uppoutua, kun on enemmän aikaa. Mitä mieltä te olette? Mitä te haette eniten blogeista? Ovatko ne vapaa-ajan viettoa vai enemmän jonkun asian etsimistä tai vertaistuen hakemista?

Tästä postauksesta tuli nyt melkoinen sillisalaatti, mutta kuvina pitkästä aikaa asukuvat, joita paljon toivotaan! Valkoiset H&M:lta saamani leveälahkeiset housut ovat nousseet suosikeikseni. Niin mukavat päällä ja näyttää mielestäni ihanalle! Mitä mieltä te olette?

Kevään lempparihousut @monavisuri

Kevään lempparihousut @monavisuri

Kevään lempparihousut @monavisuri

Kevään lempparihousut @monavisuri

(Saatu* )
Shoes, Jimmy Choo / Pants, *H&M / Shirt, *Ellos 

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *