29.4.2019

5 x Ripsivärit testissä

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Nyt ollaan asian ytimessä. Nimittäin ripsivärissä. Moni teistä varmasti tietää, että olen ripsivärin suhteen ollut aina enemmän on enemmän tyyppiä. Olen tosi ronkeli ripsarien suhteen ja Maybellinen Lash Sensational maskara (NYT ALESSA!) on ollut vuosia luottotuotteeni. Vihdoin tämä kulttituote on löytänyt kilpailijan. Nyt esittelen kuvien kera viisi testissä ollutta ripsiväriä, joista yksi on suosikkini uusi kilpailija.

5 x Ripsivärit testissä 5 x Ripsivärit testissä

Lancôme Monsieur Big Mascara

Lancomen ripsivärit ovat aina olleet minun testissäni hittejä. Käytin Hypnosea monta vuotta, mutta enemmän on enemmän periaatteeni vuoksi sen käyttö tuli äkkiä melko kalliiksi. Nyt testissä ollut Lancomen edullisempi versio Monsier Big ei pettänyt Lancomen korkeita odotuksia. Huikea tuote, jolla saa näyttävät ripset! Ainoan miinuksen tämä ripsiväri saa muhkeasta harjasta, joka ei ole oma suosikkini. Isolla harjalla onnistun itse saamaan helposti suttuisen lopputuloksen. Monsier Big lopputulos on kuitenkin niin huikea, että tälle lähtee iso suositus.

5 x Ripsivärit testissä 5 x Ripsivärit testissä

Lumene Nordic Noir Birch Black Mascara 

Nordic noir on yksi Lumenen parhaista ripsiväreistä joita olen testannut. Kaarevan harjaksen kanssa saa levitettyä ripsivärin tasaisesti ja lopputulos on näyttävä. Tämä tuote pysyi melko hyvin ripsissä. Jäin hieman kaipaamaan dramaattisempaa lopputulosta, joten ihan suosikkieni kärkeen tämä ei päätynyt.

5 x Ripsivärit testissä5 x Ripsivärit testissä

Maybelline Total Temptation Mascara (Nyt alessa!!) 

Total temptation maskaran testasin ruskeana. Musta on aina oma ykkös valintani ripsiväreissä, mutta toisaalta ruskea sävy on ihanan luonnollinen ja meikistä tulee asteen hempeämmän oloinen, jos tiedätte mitä tarkoitan? Total temptation teki mielestäni ripsistä kauniit, mutta tämä ei valitettavasti pysynyt ripsilläni parhaalla mahdollisella tavalla. Ripsiväri sisältää kookosuutetta, joka hoitaa ripsiä. Tämä lienee oiva valinta silloin, kun haluaa antaa ripsille extra-hemmottelua, mutta haluaa kuitenkin saada näyttävyyttä ripsiin.

5 x Ripsivärit testissä5 x Ripsivärit testissä

Boho Green Make Up Gypsy Volume Mascara

Luonnonkosmetiikan puolelta suurin ihastuttaja viime aikoina on ollut huikean Boho merkin tuotteet. Olen aivan rakastunut brändiin ja suosittelen heidän tuotteita tämän tästä tuttavillekin. En ole ollut kovin suuri luonnonkosmetiikan ripsivärien ystävä aikaisemmin, mutta Boho on muuttanut tätäkin käsitystä. Rakastuin kertaheitolla kahteen merkin ripsiväriin. Tähän Gypsy volumeen sekä Boho Green Make Up Volume & Length ripsariin. Molemmat tekevät todella näyttävät, erotellut, pitkät ja tuuheat ripset. Katse avautuu upeaksi kummallakin ripsivärillä.

Luonnonkosmetiikan ripsareilla aikaisemmin olen kokenut haasteeksi sen, etten saa riittävän näyttävää lopputulosta. Näillä saa! Luonnonkosmetiikan ripsivärien pysyvyys ei kuitenkaan ole samaa luokkaa kuin tavallisten synteettisten, mutta Bohon molemmat ripsarit ovat olleet siinäkin suhteessa onnistuneita. Kovassa hikoilussa nämä tuskin ovat paras valinta, mutta itselläni arkikäytössä ovat pysyneet moitteettomasti aamusta iltaan ilman tuhrimista. Iso suositus, kannattaa tutustua!

Ihanaa, että Elevenin luonnonkosmetiikan valikoima on koko ajan kasvamassa!! :)

5 x Ripsivärit testissä5 x Ripsivärit testissä

Maybelline New York Snapscara (Nyt alessa!!)

Viimeisenä vielä testivoittaja ja uusi ripsarien suosikkini! Kultaisen pokaalin vie jälleen kerran Maybelline. Taidan olla henkeen ja vereen Maybellinen ripsarityttö! :D Maybellinen uusi tulokas Snapscara on mieletön. En keksi tästä ihanuudesta yhtään mitään moitittavaa. Täydellinen harjas, täydellinen intensiivinen musta lopputulos, täydellinen pituus, täydellinen tuuheus ja täydellinen pysyvyys. LOVE IT! Suosittelen todellakin testaamaan.

Nyt palan halusta kuulla teidän ripsarisuosikeista! Kerro mikä on sun pitkäaikaisin suosikki ja kuulisin myös, jos teillä on luonnonkosmetiikan suosikkeja löytynyt ripsiväreistä! :) Kannattaa käydä IG:n puolella myös osallistumassa kivaan kosmetiikka-arvontaa. ♥

Pst! Vapun kunniaksi Elevenilla on nyt menossa myös OSTA 60 EUROLLA, SAAT -20%* kamppis, kurkkaa Eleven sivuilta lisää! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Poletti
  30.4.2019 at 15:01

  Unohdit Snapscarasta yhden tärkeän pointin: Se lähtee pois lämpimällä vedellä hämmästyttävän helposti. Siis lähes itsestään! Ei tarvitse käyttää erillisiä aineita sen poisottoon vaan pelkkä vesi riittää. Vahva suositus täältäkin!

  • Reply
   Mona
   3.5.2019 at 09:14

   Oi kyllä, tuo on ehdoton iso plussa!!!! Itse en tykkää yhtään esim vedenkestävistä, joita joutuu tunti tolkulla tahkoamaan pois. Tämä lähtee kuin unelma :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *