13.4.2019

Supervoimat

Pääsin tällä viikolla ihanan Jonnan järjestämään Unelmien iltapäivä– tilaisuuteen St. Georgen huikeaan sviittiin. Jonna toimii Somersbyn brändilähettiläänä ja he olivat yhdessä suunnitelleet lämpimän ja inspiroivan iltapäivän. Iso kiitos, että sain olla mukana.

Pilots Helsingin Rosa Nenonen oli puhumassa meille unelmista ja siitä miten tärkeää jokaisen on löytää omat supervoimansa.

Inspiroiduin erityisesti siitä miten Rosa puhui supervoimien valjastamisesta. Monesti sitä miettii kuumeisesti mitä minä oikein haluan tehdä, mutta mitä jos lähteekin pohtimaan asiaa sitä kautta mitä erityisesti minulla on muille annettavana? Missä minä olen erityisen hyvä ja missä asiassa minä voin jättää positiivisen jäljen muiden ihmisten elämään.

Rakastan puhua syvällisisiä ja pohdiskelevia asioita. Kuuntelen joskus tuntikausia motivoivia äänikirjoja ja Youtube staroja. Unelmiin kurkottaminen ja omien vahvuuksien löytäminen on palkitsevaa ja toivon, että jokainen meistä löytäisi itsestään ne omat supervoimat.

Ihanaa ja energistä viikonloppua just sulle ja kiitos vielä Jonnalle voimaannuttavasta illasta. ♥

Monesti sitä miettii kuumeisesti mitä minä oikein haluan tehdä, mutta mitä jos lähteekin pohtimaan asiaa sitä kautta mitä erityisesti minulla on muille annettavana?

Missä minä olen erityisen hyvä ja missä asiassa minä voin jättää positiivisen jäljen muiden ihmisten elämään.

Shoes, H&M / Pants, Zara / Bleizer, Zara / Bag, Chanel

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mariem
  13.4.2019 at 13:02

  Mielettömän upea sun asu ja koko look! <3

  • Reply
   Mona
   13.4.2019 at 14:27

   Kiitos ihana <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *