19.3.2019

Taaperon jakkara

Taaperon jakkara

* mainoslinkkejä

Lionel on vikkele, kuin antilooppi ja on ominut kaikki kodin huonekalut, joilla voi helpottaa taaperon elämää. Poika nousee niin näppärästi jakkaroiden, tuolien ja kaappien päälle, että äidin päätä vaan huimaa.

Tämä Elloksen jakkara* on vilahtanut monta kertaa IG Storyn (@monavisuri) puolella. Sen näkyessä saan aina paljon kyselyitä mistä jakkara on peräisin. Kyseistä jakkaraa ei tosin ole tarkoitettu erityisesti taaperoiden käyttöön. Olen nähnyt monilla taaperoille tarkoitettuja jakkaroita, joissa on suojakaiteet reunoilla. Sellaista suosittelen ehkä ensisijaisesti hankkimaan. :D

Meillä tämä jakkara on ennen ajanut lähinnä yöpöydän ja sivupöydän virkaa. Nyt minimies on ominut sen itselleen ja kuljettelee reippaasti jakkaraa pitkin asuntoa milloin mihinkin tarpeeseen… :D Tykkään itse kovasti tästä jakkarasta sen yksinkertaisen ulkomuodon takia. Sitä on kiva pitää näkyvälläkin paikalla ja pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo siirrellä paikasta toiseen.

Paketin kotiin saapuessa ehdin aluksi pelästyä monessa osassa olevaa jakkaraa. Ajattelin jo, että Ikean kalusteitako tässä ollaan kasaamassa. Pienen pähkäilyn jälkeen jakkara oli kuitenkin tosi iisi koota! :)

Lämmin suositus siis tälle pikkuiselle “taaperon jakkaralle” meiltä. :)

Stig porrasjakkara täällä*

Lue myös:

MEIDÄN PYÖREÄ MARMORINEN RUOKAPÖYTÄ

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *