19.8.2018

Meidän pyöreä marmorinen ruokapöytä

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Meidän pyöreä marmorinen ruokapöytä

Sain ihan hurjan määrän kyselyitä IG Storyn puolella meidän uudesta marmoripöydästä*. Selailin tänään Elloksen valikoimaa ja huomasin, että meidän pöytä on nyt alessa (tietysti, just kun oot itse tilannut sen normihintaan:D).

Ajattelin tulla nyt teille vinkkaamaan hetimiten tästä alesta, kun niin moni oli siitä kiinnostunut.

Meillä kävi pöydän tilaamisen kanssa alkuun aika kettumaisesti, kun saatiin pelkästään pöydän jalka. Mun kärsimättömällä luonteella meinasi mennä vähän tunteisiin ja taisin soittaa muutaman hieman tylyn puhelun aspaan. Sorry mun tempperamenttisen luonteen.. :D Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, myös ihana upea super kaunis marmorinen pöytälevy tuli perille.

Aspakin hoisi meikäläisen (ei niin asiallisen) reklamoinnin super hyvin, joten kiitos… :D

Pöytä on just niin ihana mitä odotinkin tai oikeastaan vielä paljon ihanampi. Ainut miinus on se, että eihän tämä pöytä mikään lapsiperheen paras vaihtoehto ole… Mutta minkäs teet, kun olet haaveillut ikuisuuden marmoripöydästä ja tämä Elloksen pöytä oli tosi kohtuu hintainen moneen verrattuna. Pakko oli saada. Eetu oli tosi tyytyväinen, kun nyt saa koko ajan olla varomassa mitä pöydälle tippuu… ;)

Pöytä löytyy nyt alesta TÄÄLTÄ*

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Heidi
  19.8.2018 at 13:41

  Siis toi on niin ihana . Mä melkein oon jo tilaamassa, mut en tiedä onko järkevä ostos kun perheessä yks sormiruokailija. Suojasitteko pöytää mitenkään?

  • Reply
   Mona
   19.8.2018 at 13:59

   Voin sanoa, että ei todellakaan ole järkevä ostos!!!!!! :””DDD Älkää siis olko yhtä hölmöjä, kuin me (tai siis minä) ;D Suosittelen tilaamaan vasta kun pahin sottavaihe ohi.. :D
   MUTTA on tää mega kaunis 8) Mun kaikki kuvaushommatkin helpottuu kun on kaunis tausta mitä vasten kuvata… ;) Mutta arki sen sijaan ei helpottunut :D
   Just eilen ostin suojaksi sellaset muoviset läpyskät Hemtexista. Herra kyllä heittelee niitä minkä ehtii.. Katsotaan miten tää saadaan pidettyä siistinä edes pari kuukautta.. :D

 • Reply
  O
  19.8.2018 at 16:51

  Vahakangasliinat käyttöön ;) huippu käteviä arkikäyttöön ja nykyisin on ihania kuoseja ja mikä paras niin voi vaikka päivän päätteeksi aina huuhdella puhtaaksi :)

 • Reply
  Jessica
  19.8.2018 at 16:53

  Ehkä kannattaa ostaa joku vahakangas minkä voi laittaa aina ruokailujen ajaksi pöydän suojaksi ja toivoa että taapero oppii pian syömään nätisti ;D tokihan niitä lapsille tarkotettuja alustoja löytyy missä on imukupit, mutta voiko siitä jäädä jälkiä marmoripintaan? ja eipä siinä, kyllä meidän ipana saa senkin revittyä pöydästä irti :D
  Pöydän arvosteluihin oli joku kirjoittanu saaneensa pelkän jalan, että jos et ollu sä niin etpä oo ollu ainoo :D
  Kaunis pöytä, toivottavasti kestää aikaa <3

 • Reply
  Katja
  20.8.2018 at 13:01

  Ihana pöytä!
  Vinkkinä, että myrkytön ja ekologinen puhdistusaine Universal stone on tosi hyvä myös marmoripintoja puhdistamaan. Itse asiassa sillä lähtee mikä tahansa lika tai tahra ihan mistä tahansa : ) Kokeiltu on.

  • Reply
   Mona
   20.8.2018 at 15:36

   Hei mahtavaa, kiitos vinkistä Katja! :)

 • Reply
  Tuomas
  14.12.2018 at 15:32

  Olemme katselleen samanlaista pöytää Ellokselta. Onko pöytä tukeva ja kaikkiaan laadukkaan tuntuinen? Monet halvemmat trumpettijalkaiset pöydät ovat olleet tosi huteran ja niin… halvan tuntuisia.

  Miksi et missään tapauksessa suosittele pöytää perheeseen, jossa on pikkuisia lapsia? Jotenkin itse kuvittelin, ettei kivinen pinta olisi jopa helpompi pitää puhtaana kuin esim. puinen, johon ajattelin kaiken möhnän imeytyvän helpoimmin. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole?

  • Reply
   Mona
   15.12.2018 at 12:07

   Mikäli marmoria ei ole ns “pintakäsitelty” niin se on tosi arka ja imee kaiken. Tämä todenäköisesti on pintakäsitelty koska on pysynyt ihan huikean hyvänä!! Ollaan siis oltu tosi tyytyväisiä vaikka on joutunut lapsiperheessä koetukselle mustikka ja kaiken maailman muiden ruokatahrojen puolesta. Marmori yleisesti on tosi herkkä materiaali.
   Ja ollaan oltu myös muuten tyytyväisiä. Ei ole lainkaan halvan oloinen. Paras pöytähankinta meillä koskaan :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *