7.3.2019

Leeni & Mona, Mieliteot ja kuvottavat ruoat raskaana

Mikä himotti ja mikä yökötti?! :D Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta pureutuu tänään raskauden aikana yökkäilyä aiheuttaneiden ruoka-aineiden pariin… ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  O
  14.3.2019 at 19:06

  Suklaamarmeladi, glögi ja mandariinit! Niitä ilman ei olisi selvitty viimeisimmästä raskaudesta. :D Leivän himo varmaan katosi hiljalleen raskauden aikana enkä vieläkään ole palannut aiempaan leivän syöntiin.. Vaikka olen aina tykännyt leivistä. Joku siinä koostumuksessa ällötti. Tyttö tuli. :) Ensimmäinen raskaus, jolloin myös tyttö tuli, muistan minäkin mintun himon! Pojan raskausajan himoja en muista yhtään, muuta kuin sen, että teki mieli terveellisempiä juttuja kuin muissa raskauksissa. ;)

  • Reply
   Mona
   15.3.2019 at 11:37

   Hah glögi on erikoinen! :D Nää on kyllä aina hauskoja miten sitä ruokahimotukset voi muutta kun tulee raskaaksi :D

 • Reply
  Pauliina
  21.3.2019 at 20:19

  Katoin just tän teidän videon, itse juuri raskaana ollessani tässä ja oli tosi mielenkiintoista kuulla näistä tiedän himotuksista ja ei himotuksista! Itselläni oli vähän sama mitä sinulla eli himo suolaiseen, just tuollasiin suolakekseihin, hampurilaisiin, nuudeleihin ja kaikkeen rouskuvaan ja suolaseen sillä se helpotti just tuohon ekan kolmanneksen huonoon oloon. Sitten sen ekan kolmanneksen jälkeen alkoi hirveä himo kaikkiin maitotuotteisiin: rahkaan, jogurttiin ja jopa niin että join aina ruuan kanssa lasin ihan tavallista maitoa – mitä en siis oo kouluaikojen jälkeen tehnyt (itsekin olin enemmän kasvimaitojen/tuotteiden ystävä raskausaikaan asti enkä IKINÄ olisi juonut maitoa sellaisenaan) . Oisko ollut jotain kalsiumin puutetta ehkä? Ja sitten taas epähimotukset niin kaikki suklaahimot melkein hävisi kokonaan, just että ei tee mieli suklaata vaan enemminkin just joitain kirpeitä (HEDELMÄ-karkkeja) :D mikähän niissä sitten on.. Mutta jännä, ehkä se on jotenkin mitä se keho tarvitsee niin sitä tekee enemmän mieli! (tosin hedelmäkarkkeihin tää ehkä ei voi päteä :D) Hauskoja kuitenkin!

  • Reply
   Mona
   23.3.2019 at 12:50

   Nää on kyllä niin kummallisia :D
   Mutta toki ihan ihme mielitekoja tulee kyllä ainakin allekirjoittaneelle kerran kuukaudessakin vähintään :”D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *