31.12.2018

Uusi vuosi uusi toimisto

Office-jengi

Kaikki kuvat, Sara Vanninen 

Terkkuja uudelta toimistolta!

Olen aina sanonut, että kannattaa sanoa omat ajatukset ja haaveet ääneen. Niin kannatti tälläkin kertaa. Olen koko Helsingissä asumisen ajan pitänyt silmällä pieniä kivijalkaliikkeitä ja haaveillut, että voisin vuokrata muutaman kolleegan kanssa tilan työskentelyyn. Paikan, joka on inspiroiva ja jossa voisi toimistohommien lisäksi järjestää myös mahdollisesti teidän ihanien kanssa erilaisia iltamia ja tapahtumia. Paikan jossa voi myös kuvailla ja antaa luovuuden kukkia. Vaatimukset paikalle ovat olleet aika isoja, joten etsiminen ei ole ollut ihan niin helppoa, kuin voisi olettaa.

Hangon reissulla tuli kuitenkin Julian kanssa juttua, että he etsivät uutta toimistoa aiemman tilalle. Mainitsin, että olen itsekin katsellut pientä liiketilaa toimistoksi, mutten ole vielä löytänyt. Tässä vaiheessa en edes ajatellut, että asiat alkaa tapahtua hyvinkin pian.

Julia laittoi reilu viikon päästä viestiä, että heidän jenginsä on katsellut liiketilaa ja siihen mahtuisi vielä muutama kolleega lisää! Ennen kuin ehdin huomatakkaan oli Sara ja Julia saaneet hommat hoidettua ja meillä on nyt aivan huikealla 12 hengen tiimillä upea ja kaunis liiketila töiden tekoa varten punavuoren sydämessä.

Nyt pohdinnan alla on mitä toimiston ikkunaan laitetaan muuttomyynnin sijaan! :D Kaikki loistavat ideat otetaan vastaan;)

Ps. Toimiston upeasta sisustuksesta löytyy lisää infoa Saran postauksen kommenttiosiosta! :)

Office-jengi

Office-jengi

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hirvonen
  12.11.2019 at 12:42

  Etsinkin juuri ideoita uuden liiketilan odotustilaan ja törmäsin tähän. Mekin halutaan tehdä niistä viihtyisät sen takia, että siellä voisi järjestää asiakasiltamia ja muutenkin, että se olisi soveltuva asiakastapaamisiin. Muu onkin jo valmiina valomainosta myöten.

 • Reply
  Tuula Lippone
  19.12.2019 at 11:38

  On kyllä hienon näköinen toimitila. Kyllä kannattaa sanoa omat ajatukset sekä haaveet ääneen. Olen monta kertaa jotakin tiettyä esinettä/vaatetta etsinyt ja kun olen keskustellut tästä kavereiden kanssa, joku yleensä on sellaisen nähnyt jossakin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *