23.12.2018

Videolla tutorial: Näin kiharran hiukset

Kaupallinen yhteistyö, Babyliss

Näin kiharran hiukset

Saan paljon postaustoiveita hiuksiin liittyen ja nyt tuleekin pitkästä aikaa tutorialia hiusten kihartamisesta. Kiharakampaukset ovat vuodesta toiseen lemppareitani. Varsinkin reissussa kiharat helpottavat hiustenlaittoa. Kerran kiharretuilla hiuksilla voi helposti mennä kaksi tai kolmekin päivää.

Olen tosi iloinen, että pääsen tämän hiuspostauksen tiimoilta tekemään yhteistyötä uuden ihanan Babyliss Creative sarjan kanssa. Olen vaativa hiustuotteiden kuluttaja ja esimerkiksi kiharrusrautojen pitää todella olla hyviä, jotta suostun niitä käyttämään. Nimittäin huonojen kihartimien kanssa menee hermot samantien. Pitkät hiukset vaativat paljon kärsivällisyyttä kihartamisessa. Kihartimen pitää olla samaan aikaan tehokas, mutta silti hellävarainen. Kiharrin ei myöskään saa painaa liikaa ja toisaalta sen täytyy olla riittävän pitkä, jotta kiharat onnistuvat vaivattomasti pitkiin latvoihin. Babylissin raudoissa yhdistyvät nämä kaikki vaatimukset.

Videolla näkee miten helposti ja nopeasti kauniit surffikiharat onnistuvat Babyliss Creative Conical Wandilla. Videolla on tietysti pikkumies Lionel mukana viihdyttämässä menoa… ;)

Muistatteko Näin leikkaan hiukset itse kerroksittain videon? Sama tekniikka on edelleen käytössä. Hiusten leikkaus video on muuten ylivoimaisesti Youtubeni katsotuin video;) Toivottavasti myös tästä kiharrus- tutoriaalista on paljon iloa ja inspiraatiota! :)

Creative Conical Wand

Tällä kartiomaisella sauvakihartimella saa loihdittua suuria tai tiukkoja kiharoita tosi nopeasti ja helposti. Pitkä (18cm) muotoiluosa on aivan täydellinen pitkille hiuksille. Lämpötilaa voi säätää kolmeen eri asteeseen 160-200°C. Kihartimessa on keraaminen pinnoite, joka jakaa lämmön tasaisesti koko kihartimen pituudelle. Tasaisen lämpötilan ansioista lopputuloksesta tulee laadukas ja kampaus kestää pitkään. Kihartimen mukana tulee myös sormille suoja, jota suosittelen ehdottomasti käyttämään, jos vasta harjoittelee kiharoiden tekoa sauvakihartimella. Mukana on myös lämpösuojamatto.

Creative Oval Wand

Oval Wandilla saa puolestaan tehtyä suurempaa ja tuuheampaa kiharaa, kuin Conical Wandilla. Rakastan tätä! Tällä saa ihanan romanttiset ja naiselliset kiharat. Käyttö toimii aivan samalla tavalla, kuin Conical Wandilla. Aivan yhtä helppoa ja nopeaa ja lopputulos on tosi pitkäkestoinen. Myös Oval Wandissa on erityisen pitkä muotoiluosa, joten tämäkin on omiaan pitkille kutreille.

Creative sarjasta löytyy myös Creative curling iron eli pyöreä kiharrin kolmessa eri koossa, pyörivä ilmakiharrin, normaali ilmakiharrin, Straight & Curl muotoilurauta sekä suoristusrauta. Tuotteet on myynnissä Stockmannilla.

Kihartimessa ei teknisten ominaisuuksien puolesta ole niin värillä väliä, mutta valehtelisin jos sanoisin, ettei  kaunis ulkonäkö olisi mieleeni ja vaikuttaisi myös kokonaisvaikutelmaan. Nämä uudet Babyliss kihartimet ovat super kauniita kylppärin kaapissa! :) Mustakultainen väri on just eikä melkein omaan mieleeni.

Kiharrin on ihan loistava viimehetken lahjavinkki kaikille pitkähiuksisille! :) Kannattaa siis käydä nappaamassa Stockalta vielä tänään lahjapakettiin mikäli luulet rakkaasi ilahtuvan upeista ja helposti tehdyistä kiharoista. ♥

Näin kiharran hiukset

Näin kiharran hiuksetNäin kiharran hiukset

Näin kiharran hiukset

Näin kiharran hiukset

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *