23.11.2018

Black Friday kosmetiikkavinkit ja mietteitä BF maniasta

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Black Fridayn kosmetiikkavinkit ja mietteitä BF maniasta

Black Friday on täällä taas ja pöhinä on alkanut melkein jo viime viikolla. Kaupat starttaavat joulumyynnit tosissaan ja verkkokaupat kilpailee toinen toistaan paremmilla tarjouksilla. Itselläni on monena vuonna tullut pienoinen Black Friday ähky. Mikäli ei ole tiedostavasti mukana näissä hulinoissa, voi ostaminen lähteä ihan lapasesta. Toisaalta taas Black Friday on oikeasti loistava aika tehdä esimerkiksi joululahjaostokset hyvissä ajoin ja vielä hyvillä hinnoilla. Kyseinen joulumyyntien aloitus on myös viimeisten vuosien aikana piristänyt Suomessa monen liikkeen huonoa myyntikuukautta. Ylen sivuilla oli mielestäni hyvä artikkeli aiheesta, “Black Friday venyy jo koko viikoksi“.

Pidä nämä mielessä Black Friday ostoksilla

Black Fridayna shoppaillessa on siis hyvä pitää mielessä muutamia asioita. Samat asiat ovat toki tärkeitä muistaa aina.

Osta vain tarpeeseen.
Tee tarvelista ennakkoon.
Jos löydät alesta jotain mikä ei ole listallasi, kannattaako sitä silloin hankkia, koska se tulee mieleen vasta ostotilanteessa?
Muista kohtuus.
Panosta laatuun.
Kun ostat kalliimpaa, ei ole varaa ostaa määrällisesti niin paljon.
Muista myös korjata, vuokrata ja lainata.
Black Friday onkin mielestäni hyvä markkinointiväline myös käsityöläisille ja palveluntarjoajille. Korjauta vanha lempivaatteesi, lainaa kiharrinta naapurille ja vuokraa auto viikonloppureissuun. Itse käytän oman  yritykseni Black Friday markkinointibudjettini tänä vuonna hieman eri tavoin, katso postauksen lopusta miten.
Reklamoi.
Mikäli tuote menee rikki nopeasti tai ei vastaa odotuksiasi, muistathan reklamoida.
Tärkeintähän on mitä ostaa 364 päivänä vuodessa, kuin mitä ostaa Black Fridayna.

Mielestäni Ylen artikkelissa oli sanottu todella hyvin:

Ovatko suomalaiset jakautuneet Mustan perjantain shoppailijoihin ja kestävän kehityksen esitaistelijoihin? Kulutustutkimukseen erikoistunut professori arvelee, että samaan sieluun voivat mahtua molemmat.

Itse pyrin välttämään kaikessa mustavalkoisuutta ja kapeakatseisuutta. Mieluummin haluaisin mennä kultaista keskitietä. Pyrkia aina hyviin valintoihin ja olla tietoinen tekemistäni päätöksistä. Silti en halua ajatella, että jonkun toisen päätös olisi väärä, jos se on erilainen mitä omani. Enkä todellakaan ole itse täydellinen. Uskon itse siihen, että vastuullisuuden painottaminen on tärkeämpää, kuin ehdottomuus ja muiden rankka arvostelu.

Black Friday kosmetiikkavinkit

Tämä Black Friday postaus on tehty yhteistyössä ihanan yhteistyökumppani Elevenin kanssa, jonka brändilähettiläänä toimin. Keräsin BF vinkiksi teille minun luottokosmetiikkaa. Nämä ovat itselläni tuotteita, jotka ovat olleet käytössä vuosia. Mukana on myös muutama ihana uusi tuote, jotka nousivat heti luottolistalleni.

Black Fridayna haluan kannustaa ja muistuttaa ostamaan isojen kosmetiikkamäärien sijaan omia luottotuotteita. Niitä joita löytyy kaapista vuosi toisensa jälkeen. Niitä, jotka tulee taatusti käytettyä loppuun. Olen tosi kiitollinen, että saan tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa, joka luottaa minuun ja antaa minulle mahdollisuuden tehdä omannäköistä sisältöä. Elevenin valikoima onkin todella monipuolinen ja sieltä on helppo löytää omia luottotuotteita. Tilaaminen on helppoa ja tiesithän, että Eleven.fi on myös suomalainen kosmetiikan verkkokauppa? :) Kaikki Elevenin tuotteet tulevat suoraan valmistajilta ja virallisilta jälleenmyyjiltä, joten voit olla aina varma tuotteiden laadusta ja aitoudesta.

Nyt Black Friday tarjouksena on ihan huikea kamppis, jossa on tuntuvat aleprosentit: “20% alennus 60 euron ostoksista, 25% alennus 150 euron ostoksista ja 30% alennus 200 euron ostoksista“. Elevenin sivuilla on myös hurjasti vinkkejä joululahjoihin, kannattaa kurkata tämä sivu erikseen.

Black Fridayn kosmetiikkavinkit ja mietteitä BF maniasta

Luottotuotteet Eleven.fi valikoimasta

1. Blogiani pitkään seuranneilla ei varmasti ole mennyt ohi, että olen vannoutunut Estee Lauder Doubler wearmeikkivoiteen fani. Tämä tuote on ollut säännöllisesti käytössä jo ihan teinistä asti. Peittävä ja pitkäkestoinen meikivoide, joka tekee todella kauniin lopputuloksen. Paras koskaan. Näitä olen käyttänyt todella monta purkkia.

2. Parhaiten tummimmatkin silmänaluset peittävä Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer on luottotuotteeni niin ikään Estee Lauderin perheestä.

3. Uudempi tuttavuus, mutta tämä Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoide pääsi suosikkien listalle heti. Todella hoitava ja tehokas huulivoide, jota suosittelen lämpimästi kaikille vaativille huulituotteiden käyttäjille. Elizabeth Ardenin Eight hour creamin kanssa samalla viivalla.

4. Skin79 Phyto-Hyaluron Foam Cleanser -puhdistusvoide on huikean ihana! Super riittoisa, putsaa tehokkaasti ja jättää ihon pehmeäksi. Ihana tuote, joka nousi heti suosikikseni vanhojen lempparien ohi.

5. Clarins Everlastin meikkivoide tulee hyvänä kakkosena Estee Lauderille. Toimii ja peittää loistavasti.

6. Todella riittoisa The Balm Mary-Lou Manizer korostuspuuteri on myös saanut kulttimaineen, eikä turhaan. Tekee aina meikkiin sen viimeisen silauksen ja tätä tuotetta ei todellakaan tarvitse ostaa turhan usein. Ihan pikkuriikkinen määrä riittää kerrallaan.

7. Clarins Ombre Matte -luomiväri, jota käytän sävyssä 03 kulmille! Paras, paras, paras! Arkimeikkiin tämä on itselläni todellinen luottotuote ja tosi riittävä. En edes muista miten pitkään oma värinappini on kestänyt.

8. Kaikki Foreo laitetta testanneet, ovat tainneet rakastua siihen. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat ihonhoitoon luksusta ja extraa. Eron ihossa huomaa heti. Iho on super puhdas ja pehmeä aina Foreon käytön jälkeen. Itselläni on Foreo Luna Mini.

9. Lumenen Nordic Chic Natural Glow Bronzer -aurinkopuuteri on arkimeikkien aatelia. Aurinkopuuteri, joka sopii meikkiin kuin meikkiin. Mattainen sävy ja todella kestävä tuote.

10. Hyvä suoristusrauta, jolla saa nopeasti kauniit hiukset, säästää arjessa paljon aikaa. Olen ollut super tyytyväinen omaan Cloud Nine Touch rautaani.

11. Madara Exfoliating Scrub Oil-To-Milk kasvojenkuorinta on pitkäaikainen suosikkini. Tuoksu, koostumus, tehokkuus sekä hellävaraisuus tekee tästä takuuvarman hitin. Love it!

12. Riprivärit jakaa mielipiteitä, mutta tämä ripsari on heittämällä suosituin koko kaveripiirissäni. Tuntuu, että yhdeksän kymmenestä suosittelee tätä maagista Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying ripsaria. Olen itse käyttänyt jo lukuisia purkkeja. On paljon muitakin hyviä, mutta mikään ripsari ei ole vielä voittanut tätä. Näitä saa olla varastossa aina mielellään muutama odottamassa.

13. SIM Sensitive DS Refresh Dry Shampoo on uudehko tuttavuus, mutta nousi heti suosikkien joukkoon. Kiitos vaan, kun ihana Elisa mulle tätä suositteli. Tämä ei tuoksu juuri miltään ja tekee loistavasti tehtävänsä. Hiukset tulee raikkaiksi ja saa voluumia. Tämän tuotteen voin myös muista kuivashampoista poiketen jättää yöksi hiuksiin ilman, että herään silmät kiinni muurautuneina!

14. Elizabeth Arden New York Eight Hour Cream, tämä ei selityksiä kaipaile.

15. Beautyblender on yksi meikkini must have tuotteista. Hyvät siveltimet ja hyvät meikkisienet tekee meikistä aina vähän paremman. Beautyblenderit säilyy hyvänä pitkään mikäli ne muistaa vaan pestä joka käytön jälkeen.

16. Madaran SOS Hydra Recharge Cream -kasvovoidetta on kulunut useampi purkki ja rakastan tätä tehokosteuttajaa, joka silti sopii muillekin, kuin kuivaihoisille. Ihana erityisesti nyt talveen.

17. Saan tosi usein kyselyitä siitä mitkä ovat suosikkini hiustenhoidon saralla. Testailen paljon eri merkkejä, mutta teini-iästä asti (kun vaalensin hiuksia) olen rakastanut näitä Redken All Soft sarjan tuotteita. Kallistun näihin aina, kun haluan hiuksille extrahoitoa. Hiukset ovat aina Redken All soft shampoon ja hoitoaineen käytön jälkeen niiiiiiiiiiin pehmeät ja kiiltävät. Ero hiuksissa pesun jälkeen moniin muihin tuotteisiin verrattuna on iso.

Löytyykö joukosta teidän suosikkejanne? :)

Black Fridayn kosmetiikkavinkit ja mietteitä BF maniasta

Black Fridayn kosmetiikkavinkit ja mietteitä BF maniasta

Tässä vielä alla koottuna Elevenin Black Fridayn huikeat tarjoukset. Näiden lisäksi viikonlopulle on luvassa extraylläreitä, joten suosittelen liittymään Eleven klubiin, jotta saat tiedon kaikista erikoistarjouksista ensimmäisenä sekä seuraamaan Elevenia Instagramissa. Kamppiksia on usein tietyille merkeille, joten juuri sun oma suosikkibrändi saattaa löytyä hyvästä tarjouksesta.

♥  Foreo Luna 2, Luna Mini 2, Ufo ja Ufo Mini ovat -30% alennuksella perjantaina klo 13 asti. Tämä on aika huippuale, sillä yleensä kyseistä Ufo-mallia ei saa mistään alennuksella. Näitä on siis harvoin tarjolla.

♥ Isossa alessa on myös huikea kausikuvioitu ghd Platinum -muotoilurauta. Vastaavat menivät viime vuonna ihan silmänräpäyksessä.

♥ Kaikista joulukalentereistakin vähintään 20% alennusta!! Nyt on hyvä hetki tilata joulukuun ilahduttaja kotiin.

♥ 13.00 eteenpäin oma suosikkini Skin79 tulee ihan huimaan 40% alennukseen. Tämä kannattaa kaikien ottaa huomioon, jotka ovat jo pitkään suunnitelleet korealaiseen kosmetiikkaan tutustumista. Tsekkaa yllä oma putsariylistykseni!

♥ Isot aleprosentit loppusummasta normaalihintaisille tuotteille löytyy vielä alta. Ne huomioidaan automaattisesti kassalla.

Eleven.fi Black Friday

20% alennus 60 euron ostoksista
25% alennus 150 euron ostoksista
30% alennus 200 euron ostoksista
(voimassa normaalihintaisissa tuotteissa)

Eleven Black Weekend 30-50% tarjoukset löytyvät TÄÄLTÄ.

Monilla yrityksillä on erillinen markkinointibudjetti Black Fridayn kampanjoille. Oman markkinointikampanjani käytän tänä vuonna hieman aikaisemmista vuosista poiketen. Ostin itse yrittäjänä tänä vuonna Black Fridayn kunniaksi 5 Venner-ruokakassia (450€), jotka toimitetaan niitä tarvitseville vähävaraisille lapsiperheille. Lisään pottia jokaisesta uudesta @monavisuri Instagram seuraajasta Black Fridayn aikana (nyt 9400 seuraajaa) yhdellä eurolla 1000€ asti. Mikäli sinä tai ystäväsi ette siis vielä seuraa @monavisuri IG tiliä niin nyt seuraamalla voit tehdä helpon lahjoituksen hyvään tarkoitukseen Black Fridayn kunniaksi. :)

https://venner.fi/

Toivon kaikille hyviä, tarpeellisia ja harkittuja hankintoja ja löytöjä Black Fridayhin!! Olette parhaita. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *