1.10.2018

Instagram ja maaginen 10K raja

Instagram ja maaginen 10K raja

Hei nyt olisi sellainen homma, että tarviin kipeästi teidän jeesiä!! :D Nimittäin tuo Instagramin maaginen 10 000 seuraajan rajapyykki on “melkein” nurkan takana seuraajia on tällä hetkellä reilu 9000!:O ISO kiitos kaikille teille, jotka jo seuraatte meidän (Lionel & Eetukin on mukana useasti) hölmöjä juttuja ja vielä jaatte omia ajatuksianne ja lähetätte huikeita viestejä IG:n kautta. IG storyt on tuonut sisällöntuottajan työhön aivan uudenlaisen tavan olla yhteydessä teidän ihanien kanssa. Kiitos siitä, että te jaksatte olla todella interaktiivisia.

Vaikka tässä työssä luvut ovat toki tärkeitä, en ole koskaan pitänyt niitä kovin korkealla prioriteettina. Tärkeämpänä olen pitänyt sitä, että saan olla juuri teidän kanssa vuorovaikutuksessa, jotka siellä ruudun toisella puolella olette. Nyt kuitenkin Instagramin 10K rajapyykki on sellainen, jonka toivon saavuttavani. Ei siksi että saisin mahdollisimman monen teistä kuuntelemaan päättömiä juttujani vaan siksi, että IG Storyn swipe up ominaisuus päivittyisi sovellukseen! :D Toki haluan myös jakaa hyvää fiilistä ja kannustaa mahdollisimman montaa teistä hyvinvointiin blogin lisäksi myös Instagramin puolella. Tämä swipe up toiminnon käyttö taitaa olla yksi eniten puhuttu puheenaihe IG aiheissa sisällöntuottajien piirissä. Olisipa kiva, kun tuollaista rajapyykkiä ei olisi asetettu, mutta minkäs teet! Eli linkitykset suoraan storyn kautta on mahdollista vasta, kun seuraajia tilillä on 10K. Linkitysten tekeminen storyn kautta toisi tarinoihin paljon lisää mahdollisuuksia ja itse koen ne kaikkein näppärämmiksi IG:n puolella.

Joten nyt pyydän ja suorastaan anelen, että mikäli vain koet, että saat inspiraatiota ja iloa täältä blogin kautta niin käythän laittamassa Instagram tilin @monavisuri myös seurantaan?! :D ♥ Samaan hengenvetoon haluan myös todeta, että mikäli näin ei ole ja IG tilini aiheuttaa vähänkään negatiivista fiilistä, niin silloin toivon ehdottomasti, että jätät seuraamatta tai jos jo seuraat niin otat tilin pois seurannasta. Niin tärkeä tuo swipe up ei ole, että haluaisin tuottaa huonoa fiilistä kenellekään. Puhuin tästä aiheesta juuri muutama päivä sitten ja juttu löytyy vielä IG Storyjen kohokohtien osuudesta “Thoughts”. Käykäähän kuuntelemassa mikäli se jäi näkemättä, sieltä löytyy myös loistava vinkki siihen miten välttää IG ahdistusta silloin, kun ei halua kuitenkaan tiputtaa joitakin tiettyjä tilejä kokonaan pois seurannasta.

Mutta nyt siis, jeesaattehan ja käytte nappaamassa tilin seurantaan ja jos jo seuraatte niin vinkkaattehan @monavisuri tilistä jollekin ystävälle, joka saattaisi inspiroitua hyvinvointiin ja pohdiskeluun painottuvasta mom-life tilistä;) ISO ISO Kiitos jo etukäteen, ootte parhaita!

PST! Story kohokohtien puolelta löytyy nyt myös ensimmäiset videot uudesta kodista, jonka ikkunarivistö näkyy näissä kuvissakin. ;)

@Monavisuri

Instagram ja maaginen 10K raja

Instagram ja maaginen 10K raja

Instagram ja maaginen 10K raja

Instagram ja maaginen 10K raja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *