2.10.2018

Heippa meidän ensimmäinen Helsingin koti

Kaupallinen yhteistyö, Desenio

Viikonloppuna vietettiin viimeiset päivät meidän ihka ensimmäisessä Helsingingin kodissa! Ihan hullua, että ollaan asuttu Helsingissä jo melkein puolitoista vuotta! Muutettiin kahdestaan meidän kaksioon minä ison mahani kanssa lyllertäen ja ajateltiin, että mahdutaan hyvin koko perhe. Nyt eletään elämää kolmihenkisenä perheenä ja taapero valtasi meidän ainoan makuuhuoneen! :’D Niin se elämä näytti miten kaikki ei mene aina niinkuin oli etukäteen ajatellut. Minähän kuvittelin, että nukumme helposti  monta vuotta samassa huoneessa sikeästi koko perhe.

Aika nopeasti Lionelin syntymän jälkeen tajusin, että vähän turhan vähän kaksiossa on meille neliöitä. Muuten rakastan tätä kotia ja erityisesti sijaintia aivan keskustan tuntumassa. Olen affirmoinut koko vuoden, että löydettäisiin koti jostain läheltä. Perään olen vielä lisännyt, että mielellään maksimissaan 100 metriä mihinkään suuntaan nykyisestä.

Ja niin siinä kuulkaas taas kävi, että affirmointi kannatti!!! Me nimittäin muutettiin viikonloppuna samaan taloon, mutta muutama kerros alemmas! :D Ette usko miten onnellinen olen. Uusi koti on lähes identtinen nykyisen kanssa, mutta neliöitä on 20 enemmän. Uudesta kodista löytyy myös SAUNA ja pitkä rivistö ikkunoita, joista tulvii valoa sisään!

Raskauden loppuvaiheessa ja  pienen vastasyntyneen kanssa sisustus ei ollut alkuun prioriteettina. Hankittiin  Suomeen muuton jälkeen pikaisella aikataululla kaikki kodin tarvikkeet. Olen vuoden aikana tykännyt sisustaa sen sijaan pienillä jutuilla, kuten tekstiileillä ja yhteistyökumppani Desenion IHANILLA julisteilla. Julisteet ovat olleet helppo keino saada piristystä kotiin ja olen pitänyt niitä tasoilla seinien sijaan, jolloin saatiin siirreltyä niitä fiiliksen mukaan useinkin.

Uudessa kodissa aion tehdä kunnon taulukollaasi. Eetu on viimeisen parin vuoden aikana hurahtanut kahvin maailmaan ja ollaan haaveiltu sisustukseen pientä kahvinurkkausta. Uuden kodin julisteista saattaa siis löytyä enemmän kahviteemaa.

Tämän hetken ehdoton lempparini on Helsinki juliste. Kaupunki on valloittanut minut ihan täysin. En olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että välttämättä edes muutamme Helsinkiin koskaan. Nyt tuntuu, että Helsinki on kaikkein vahvimmin se oma kotikaupunki.  Täällä nään meidät vielä tulevaisuudessa pitkänkin ajan jälkeen. Toki halutaan hetkeksi vielä lähteä maailmalle, mutta uskon että tänne me istutetaan juuret. Helsinki taulu saa minut hymyilemään joka kerta isosti. Sille pitää löytää hyvä paikka uudesta kodista.

HELSINKI MAP

Tekstijulisteet ovat itselleni myös mieluisia ja jopa rakkaita, jos niin voi julisteista sanoa! :D Nämä kaksi ihanaa olivat sängyn viereisellä ikkunanlaudalla ja siirsin ne uudessakin kodissa sängyn vieressä olevan lipaston päälle. Ne muistuttaa joka ilta ennen nukkumaan menoa tärkeistä asioista. Sillä on nimittäin iso merkitys mitä miettii viimeisenä illalla nukkumaan mennessä ja mitä  ajattelee ensimmäisenä herätessään. Pienet asiat voi vaikuttaa paljon koko päivän fiilikseen.

CHANGE YOUR THOUGHTS  / DONE IN LOVE

PINK TULIPE NO1

Työpiste siirtyi keväällä Lionelin valloittamaan huoneeseen, koska olohuoneen aka meidän makuuhuoneen puolelta ei sille enää järkevää tilaa ollut. Työpiste ei siis  ollut viimeiseen puoleen vuoteen käytössä. Miten ihanaa saada oma työpöytä taas takaisin itselleen! Sille löytyy täydellinen nurkka meidän uudesta makkarista ja aion sisustaa myös sen yläpuolen kauniilla taulukollaasilla sekä kauniilla pienillä sisustusesineillä.

LOVE L / BED OF FLOWERS

NAIL POLISH

Kosmetiikkajulisteiden käyttö on myös erityisesti bloggaajille oiva keino lisätä kuviin lisää mielenkiintoa. Desenion puolelta löytyy kauniita kosmetiikka-aiheisia julisteita monia. Omat suosikkini ovat Chanel kynsilakka sekä Paris madamoiselle juliste.

PINK PARIS PERFUME

Mikäli siellä on muita julisteiden rakastajia niin nyt kannattaa olla kärppänä. Nimittäin saatte nyt muutaman päivän ajan koodilla MONASDAILY 25% alennusta Desenion julisteista! En voi muuta, kuin lämpimästi suositella Desenion palveluja sekä julisteita. Valikoima on ihan valtava ja toimitus turvallinen ja nopea. Sekä julisteet että kehykset ovat tuleet postissa aina nopeasti ja hyvin pakattuina. En yhtään ihmettele, että Desenio on saanut niin suuren suosion viimeisten vuosien aikana. Heidän oma IG tilinsä on myös tännä inspiraatiota ei pelkästään julisteiden asetteluun vaan sisustukseen kokonaisuutena.

Eli käykäähän kurkkaamassa valikoimaa ja muistakaa hyödyntää koodi mikäli löydätte mieluisia julisteita!

Desenio.fi

Alekoodi: MONASDAILY
Voimassa 2.-4.10
25% alennus julisteista
Huom. Alekoodi ei koske kehyksiä, eikä handpicked-/collaboration julisteita

 

Nyt toivotan ihanaa aurinkoista tiistaita kaikille ja kuullaan pian uudesta kodista. Lupaan jakaa pian kuvia täällä blogissa ja kannattaa käydä kurkkaamassa myös IG:n puolella “home” kohokohdan alta videot, jotka nappasin muuton yhteydessä! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tiina /ihanaahvenanmaani
  2.10.2018 at 11:31

  Noi karttataulut iskee kyllä tämän entisen suunnistajan sydämeen ihan erityisellä tavalla!
  Ihanaa syksyn jatkoa!

  • Reply
   Mona
   2.10.2018 at 11:42

   Ne on ihanat!!! <3 Jos olisi tosi iso koti olisi kiva laittaa useampi vierekkäin missä olis kaikki tärkeet kaupungit mukana :)
   Ihanaa syksyä myös sinne :*

 • Reply
  Sanni
  2.10.2018 at 19:25

  Mitä mitä, tämä uutinen mennyt mulla ihan ohi ig:ssä :D
  Onnea uuteen kotiin!!! Saako udella, että ostitteko te nyt asunnon vai vuokrasitteko?
  Toisin sanoen onko tämä teille pitempiaikaisempi koti vai vain lisätilaa ennenkö oma unelmien koti löytyy :)

  • Reply
   Mona
   2.10.2018 at 19:57

   Jatketaan edelleen vuokralla! :) Kirjoittelen varmasti talvella tarkemmin näitä asuntoasioita (omistus, vuokra ja sijoitus näkökulmasta!). Nyt syksyn aikana on meneillään niin paljon uusia projekteja, että kunhan saadaan asiat rullaamaan niin tohdin avata ajatuksia täälläkin enemmän ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *