28.8.2018

Sokeriton syyskuu ja irti makeanhimosta kokonaan!

Syksyn flunssat jyllää nyt voimalla ja onkin hyvä aika laittaa oma ruokavalio kuntoon ja tehdä muutamia ryhtiliikkeitä. Monelle sokeri on yksi koukuttava paholainen, jota tulee syötyä aivan liikaa. Kohtuus kaikessa on avainsana, mutta sokerin kanssa ainakin allekirjoittaneella saattaa lähteä lapasesta ellei tee selviä pelisääntöjä itselleen.

Ystäväni Leeni on pitkään pitänyt Taltuta makeanhimo kursseja ja auttanut monia pääsemään irti pysyvästi makeanhimosta. Moni aloittaa sokerittoman syyskuun ja mikä sen parempi ajankohta pistää asiat kerralla kuntoon perinpohjin?! :) Syyskuun jälkeen ei kannata palata herkkuöverien pariin, vaan löytää arjesta sopiva tasapaino, jossa voi herkutella, mutta ei tarvitse välttämättä sitä kokonaista karkkipussia. Leenin kurssilla opitaan siis oikeasti tekemään elämänmuutos eikä vain pysymään kuukauden mittaisessa lakossa.

Sokeriton syyskuu ja irti makeanhimosta kokonaan!

Miten kurssi toimii?
• verkkovalmennus
• 8 viikkoa
• videoita, käytännön tehtäviä,
• lomakkeita + 3 reseptivihkoa (jäävät osallistujalle ikuisesti)
• edetään vaiheittain
• alkaa 31.8. orientaatiolla

Millainen kurssi on?
• Käsitellään kaikki makeanhimoon vaikuttavat tekijät
• Muutakin kuin ruokavalio (se tärkeä osa, mutta ei ainoa tekijä) >> mukana mm. suolisto ja tunnesyöminen
• Ei lakko, vaan järkevä elämäntapamuutos
• Voit valita itse: nollatoleranssi vai kohtuus
• Kurssin jälkeen sinulla on kaikki työkalut siihen, miten toimia, kun makeanhimo tulee ja miten ennaltaehkäistä sitä jatkossa

Eli koodilla MONA40 saatte kurssin hintaan 69€ ja koodi voimassa 30.8. saakka.
(tulee muuten maksettua aika äkkiä takaisin, jos jättää karkit ja jädet kauppaan… ;))
Toivottavasti mahdollisimman moni teistäkin innostuu Leenin kurssista! :)
Kurssille ilmoittautuminen täältä!

Kiitos Leeni, kun teet niin tärkeää duunia ja olet monelle avuksi ♥

Pst. Kurssilaisten kokemuksia voi kurkata täältä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.