24.7.2018

Räkänokkana ulkoilemaan?

Voihan räkä! Saatiin kesänuha ja täksi päiväksi oli vaikka mitä suunnitelmia. Nyt harmittaa. Salamalla vuotaa nenä ja itse heräsin tänään kaktus kurkussa olo nuutuneena. Miten muuten voikin olla, että aina treenit pitkän tauon jälkeen aloitettua tulee flunssa?!?!

Googlettelin tuossa (taas), että voiko lapsen kanssa mennä ulkoilemaan vaikka on nuhaa. Huh, että oli taas mielipiteitä jakava aihe. Toisaalta en ihmettele, kun itsekin emmin onko se ok vai eikö se ole.

Mitäs mieltä te olette? Onko ihan ok ulkoilla, jos taapero on vain räkäinen, mutta muuten kunto on hyvä?

Nyt pitää kyllä toivoa, että vältytään pahemmalta flunssalta ja ollaan viikonlopun synttäreiksi taas täydessä voimissa.

Räkänokkana ulkoilemaan?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Katsu
  24.7.2018 at 08:18

  Minä en juurikaan näe, varsinkaan kesällä, eroa sille onko räkäisenä sisällä vai ulkona. Meidän lapset eivät joka tapauksessa lepää ja ota rauhallisesti sisälläkään, joten miksi kiukutella 4 seinän sisällä. Mielestäni tärkeintä on ettei lasta leitso kovasti riehumaan, oltiin sitten sisällä tai ulkona.

 • Reply
  aak
  24.7.2018 at 08:55

  En näe mitään syytä jäädä kotiin, jos lapsen vointi on muuten normaali (ei kuumetta tai selkeästi väsynyt). Meillä neiti oli viime talvena ihan jatkuvassa nokka vuotaa/räkää puskee-tilassa ja ihan normaalisti käytiin päiväkodissa ja töissä muutamia kuumepäiviä lukuunottamatta. Muuten olisimme olleet kotona yhtäputkea tammikuusta toukokuuhun =D Eli päivän touhuihin vain ja lapsen tilaa tarkkaillen :) Ai että, kun odotan jo päiväkodin alkua, NOT!

 • Reply
  Eve
  24.7.2018 at 11:05

  Komppaan edellisiä kommentteja. Lapsilla voi nuhaa olla tämän tästä, ihan normaalia. Jos kunnon flunssaksi muttuu niin sitten parempi toipua ilman suuria ponnistuksia.

 • Reply
  Nimetön
  24.7.2018 at 11:14

  Täällä oltas oltu koko kesä neljän seinän sisällä jos nuhassa ei ulos vois mennä!
  Eli antaa mennä vaan :))

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  24.7.2018 at 20:50

  Mä pysyttelen kotona lasten kanssa, vasta kun heillä on selkeästi lämpöä/kuumetta. Hoitoonkin vien nuhaisena, jos kunto on muuten hyvä. Itse en olisi talvisin koskaan töissä, jos jäisin nuhan vuoksi pois.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *