23.7.2018

VAUVAVUODEN TURHAKKEET | LEENI & MONA

Videota taas vuorossa! Leeni & Mona, Paremman lapsiarjen puolesta- sarja saa jatkoa Vauvavuoden turhakkeilla. Kurkkaa videolta mitkä ovat olleet meille tarpeettomia juttuja ja kerro mitkä sinulla on vauvavuodella jääneet turhakkeiksi! :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Henrika
  23.7.2018 at 15:31

  Kantoliina on jäänyt lähes käyttämättä. Esikoisen kohdalla joitakin kertoja käytin, mutta toisella lapsella en kertaakaan. Sitteriä meillä ei koskaan ollutkaan joten sekin meille ”turhake” :D Monesta jutusta oon samaa mieltä kuin te! Tosin imetysliivit ja liivinsuojat sekä vaunut oli meille kyllä ehdottomia :D! Meillä on loppujen lopuksi ollut tosi vähän turhia juttuja… Videoideana muuten teille semmoinen, mitä nyt hankkisit jos saisit toiset lapsen tai jälkiviisaana haluaisit :D

  • Reply
   Mona
   23.7.2018 at 15:33

   Super hyvä video idea!! Se toteutukseen :D

 • Reply
  Hanna
  23.7.2018 at 20:37

  Pari kk Salamaa vanhemman pojan äitinä mielessä kummittelee yksi ultimaattinen turhake: lelukaari! Maltaita maksanut ja tolkuttomasti lattiapinta-alaa vienyt ällötys. Oikeasti – mihin kehitysvaiheeseen se muka sopii? Nyt laittaisin pienen vauvan mieluummin köllimään johonkin pehmeään sitteriin, joka pesän omaisena olisi taatusti turvallisemman tuntuinen. Siihen jokin lelu sitten roikkumaan. Ja kun vauva kasvaa niin, että alkaa harjoitella liikkumaan ja aletaan siksi pitää lattiatasolla, niin siinä pään yläpuolella roikkuvat mutukatko muka houkuttelevat selällään makaavaa vauvaa kääntymään siitä yhtään mihinkään? Pah, päin vastoin.

  Ja sitten kun muksu oppi muilla keinoin kääntymään ja heti perään kierimään, niin sehän kieri saman tien sen kaaren alta pois ja siihen loppui käyttö.

  Että jos joku nyt on aikeissa sellaisen hankkia, niin meiltä löytyy hyvin vähän käytetty yksilö. ;)

 • Reply
  Suvi
  23.7.2018 at 22:31

  Pakko sanoa,että jotkut esikoisen kohdalla koetut “turhakkeet” ovat osoittautuneet tärkeiksi pikkukakkosen kohdalla.Nuorin on refluksivauva,joten Stokken babyset-kaukalo,joka esikoisen kohdalla jäi hyvin vähälle käytölle,on ollut life saver!Muutimme myös isompaan asuntoon ja täällä hoitopöydällekin on yllättäen ollut käyttöä.Ja toi em. lelukaarikin on nyt tullut ihan erilaiseen käyttöön =D esikoinen viihtyi huonosti vaunuissa,kuopus taas ei ole moksiskaan siellä makoilusta.Ainoa,että oppi kääntymään selältä mahalle 3.5kk ikäisenä (esikoinen istui pitkään ennen kuin kääntyi edes…),että nyt se makoilee siellä usein sfinksin asennossa….jos jotain toisen lapsen saaminen on opettanut niin jokainen vauva/lapsi on erilainen :)

 • Reply
  inga
  4.8.2018 at 14:46

  mikä vauvablogi tästä on tullut?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *