22.7.2018

Muutama kesän suosikkimeikki

Näillä helteillä meikkaaminen jää useasti nopeaksi pikaehostukseksi ja olenkin muutamaan kertaan ehtinyt ikävöidä käteviä ripsienpidennyksiä. Ne kun helpottaa arkea ihan valtavasti.

Hikisistä ilmoista huolimatta kevyt meikki tekee ihmeitä ja saa ainakin oman fiilikseni paremmaksi. Kaapista löytyy vaikka mitä ihania kesämeikkejä, mutta listasin tähän muutaman blogin kautta saamani suosikin vinkiksi. Kannattaa seurailla @monavisuri IG story, sillä sinne tupsahtaa usein myös kosmetiikkavinkkejä. Kunhan saan IG:hen päivityksenä highlight mahdollisuuden tallennan myös jo näytetyt storyt niihin! ;)

Muutama kesän suosikkimeikki

Siveltimet, Ecotools / Kalenteri, Annika Välimäki 
Marmoritarjotin, Ellos / Kukkamaljakko, Ellos  

Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara  – ikuisuussuosikkini! Pysyy hyvin myös helteillä, eikä tahraa meikkiä.

♥ Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup -meikkivoide – on ja pysyy. Tästä en luovu hevillä. Helteillä tykkään yhdistää tätä johonkin kevyempään meikkivoiteeseen tai aurinkosuojaan.

♥ The Balm Bonnie-Lou Manizer – tällä saa huikean hehkun korostamaan kasvoja. Pieni sipaus poskille ja amorin kaareen riittää tuomaan säihkyä ja eloa meikkiin.

Madara Anti-Pollution CC Cream SPF15  – suojaava ja hoitava ihana meikkivoide iholle, jota tykkään sekoittaa peittävämmän voiteen kanssa.

♥ Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion sävy Vasgue 410 – hoitava ja ihanan pigmenttinen huulikiilto. Sivellin on huippu näppärä ja tämä kulkee usein mukana kassissa, kun haluan nopeasti ehostaa huulimeikkiä.

♥ Lumene Nordic Chic Natural Glow Bronzer -aurinkopuuteri. Ehdoton kesän (ja talven) must have. Sipaisu tätä saa kasvoille luonnollisen ja kauniin päivetyksen ilman auringonottoa.

Estee lauder pure color love huulipuna sävy Shoch & awe. Tämän valitsen, kun haluan kunnolla väriä ja näyttävyyttä huulille.

♥ Jean Paul Gaultier Scandal EdP –  tuoksuvinkkinä. Tuoksun lisäksi tässä on upea persoonallinen pullo! Love it.

Ihanaa ja kaunista kesää kaikille. ♥ Mikäli teillä on vinkattavana, joku teidän kesän ihan must have kosmetiikka niin laittakaahan kommenttia!! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *