29.6.2018

Pallomekko kukkalaaksossa

Pallomekko kukkalaaksossa / Tammisaaren kukkalaakso @monavisuri

Tammisaaren kukkaloistoa on jo näkynyt IG:n puolella ja täällä blogissakin pariin kertaan. Video reissusta on viimeistelyä varten valmis ja sekin kohta ulkona:) Nyt tähän väliin päätin sadepäivän iloksi julkaista nämä asukuvat kesän suosikkini pallomekon kanssa. Ihan liian vähän tosin on tullut pidettyä mekkoja kesäkuussa. Toivottavasti heinäkuussa tulee kaivettua taas mekot enemmän käyttöön. Ainakin synttärijuhlille, niitä on monet! :)

Pallomekko kukkalaaksossa / Tammisaaren kukkalaakso @monavisuri

Pallomekko kukkalaaksossa / Tammisaaren kukkalaakso @monavisuri

Pallomekko kukkalaaksossa / Tammisaaren kukkalaakso @monavisuri

Pallomekko kukkalaaksossa / Tammisaaren kukkalaakso @monavisuri

Pallomekko kukkalaaksossa / Tammisaaren kukkalaakso @monavisuri

Pictures, Johanna Turpeinen / edited by me

Dress, KappAhl

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Eveliina
  29.6.2018 at 21:57

  Hei. Katsoin viimeisimmän videosi youtubesta, jossa olitte Nuuksiossa. En saanut siellä jostain syystä kommentoitua, mutta olethan tietoinen että käyttämänne kantoreppu ei ole lapselle hyväksi? Fysioterapeutit eivät suosittele kantoreppuja jotka kasvot menosuuntaan sillä jalkojen asento on epäergonominen, ja aiheuttaa lonkkiin liikaa painoa jalkojen roikkuessa. Suosittelen sinua tutustumaan ergonomiseen kantamiseen (jalat M-asentoon eli lapselle luonnollinen asento), sillä tuskin haluat aiheuttaa lapsellesi liiallista rasitusta.

  Yst.terv. fyssariopiskelija

  • Reply
   Mona
   29.6.2018 at 22:00

   Oho en ole tällaista kuullutkaan ja vielä kun tuota kehutaan tosi paljon. Mutta en usko, että tästä kovin isoa haittaa on, kun se ei ole jatkuvassa käytössä? Ymmärrän, jos poju olisi siinä monta tuntia päivittäin….? Onko sulla linkittää jotain sivustoa tai vinkata kirjasta tms jossa olisi lisää tästä tietoa?

   • Reply
    Eveliina
    30.6.2018 at 12:32

    Kyseinen kantoreppu on hyvä kannettuna selkä menosuuntaan, mutta kasvot menosuuntaan sitä ei suositella vaikka siihen mahdollisuus onkin.
    Pika googlettelulla löysin tän:

    http://www.vaukurssit.fi/kasvot-menosuuntaan-kantaminen/

    Enemmän tietoa saat kantoliinayhdistykseltä sekä esim facebookissa ryhmästä:

    Kantoliinat ja kantoreput-kysy ja keskustele

    • Reply
     Mona
     30.6.2018 at 13:46

     Kiitos!! Nämä tutkintaan!

     • Mona
      30.6.2018 at 13:53

      Ai niin lisäyksenä vielä, että tähän asti reppu ollut niin että kasvot eteenpäin, mutta niin ei jäbä enää viihdy lainkaan ja kun tuosta hiukan vielä kasvaa niin seuraavaksi siirtyy tietty sitten selkäpuolelle.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *