28.6.2018

Pyöreä ruokapöytä

(commercial link*/kaupallinen linkki*)

Olen toistaiseksi piilottanut meidän ruskean ruokapöydän lakanan alle, mutta nyt kaipaisin uutta pöytää. Kaikkein mieluiten ottaisin kauniin marmorisen pöydän, mutta siihen olen keksinyt jo tuhat ja yksi syytä miksi sellaista ei vielä kannata hankkia. Olen selaillut ruokapöytiä ja huomannut, että valkoisen pyöreän ruokapöydän hankkiminen olikin huomattavasti hankalampaa mitä ajattelin… :D Aina on joku vika kaikissa pöydissä. Jos teillä on antaa hyviä vinkkejä ruokapöytien suhteen niin laittakaahan tulemaan.

Pyöreä ruokapöytä

Pöytä, Ellos*

Eniten tykkään yllä olevan kuvan mallista. Simppeli valkoinen yhdellä jalalla. Meillä tosin jalat on usein pöydän toisella puolella tuolin päällä.. Onko yksi jalkainen siihen tarkoitukseen hankala.. Hmm. Pohdinnat jatkukoon vielä. Mikäli jollakin on myydä käytettynä vastaava niin laita ihmeessä viestiä! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Adalei
  28.6.2018 at 22:01

  Meillä BoConceptin jatkettava, valkea Granada-pöytä: https://www.boconcept.com/fi-fi/granada/370055000115096.html
  Pöydän ympärille mahtuu hyvin kuusikin ja jatkettua jopa kahdeksan. Tuolina valkeat, sirot ottawa-tuolit: https://www.boconcept.com/fi-fi/ottawa/4020058D0680136.html?cgid=chairs

  • Reply
   Mona
   29.6.2018 at 08:33

   Tuo on huikea!<3 :) Tosin nään jo sielunisilmin, kun Lionel pistää noin hienoa (ja kallista) pöytää säpäleiksi :DDD

 • Reply
  Noora
  2.7.2018 at 09:16

  Ikean Docksta näyttää samanlaiselta mitä etsit. Ja niitä löytyy välillä myös Torilta hyvään hintaan! :)

  • Reply
   Mona
   2.7.2018 at 09:50

   Kiitos Noora vinkistä <3 :) Nyt huomasin vaan ihanan marmoripöydän Elloksen sivuilla, jota aloin kuolata :D Mietin vaan että jos päästäänkin muuttamaan kohta niin siinä tapauksessa olisi järkevää hankkia vasta muuton jälkeen :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *