30.6.2018

Kauneimmat juhlakoristeet vauvan synttäreille

Sain hurjan määrän Instagramissa vinkkejä teiltä ihanilta Salaman ensimmäisiä synttäreitä varten!! Kiitos niistä. ♥

Lupasin jakaa saamiani vinkkejä storyssa ja täällä blogissa. Storyyn linkitin kaikki huikeat kakkujen tekijät, joita vinkattiin. Apua miten upeita luonnoksia! Saisinkohan itse joskus aikaan edes valmispohjasta mansikkakakkua… :D

Mietin pitkään miten halutaan koristella synttäreitä. Helposti lähtee homma ihan lapasesta ja koristeita tulee liikaa. Me vietetään Salaman synttärit Turussa, joten koristelun kohteena ei ole oma koti. Täten päädyttiin pitämään homma maltillisena ja koota lähinnä yksi “kuvausnurkkaus”, jossa on enemmän koristeita.  Inspiroiduin Pinterestissa erityisesti tästä kuvasta. Iso röykkiö ilmapalloja, foliopallo ja nätti kattaus pöydälle. Kattauksen ja ilmapallojen vieressä saa otettua kivoja kuvia ennen kuin hyökätään herkkujen kimppuun. Myöhemmin pelkät ilmapallot voi toimia kuvausrekvisiittana vieraiden ja päivänsankarin kanssa.

Salaman kummitäti keksi ihanan perinteen synttäreille. Hän tuo joka vuosi pojulle kyseisen ikävuoden foliopallon täytettynä. Saadaan aina napattua heistä ihana kuva yhdessä ja voin jo nyt kuvitella, kun ei niin mini Salama parikymppisenäkin vielä odottaa kummitädin juhlapalloa. :D <3

Mietittiin myös että hopeinen pallo on hyvä ja sopii loistavasti sinivalkoisen teeman kanssa. Eli nyt itselle etsimään vielä juhliin joko valkoista tai vaaleansinistä mekkoa! :)

Ja sitten tarkemmin koristeisiin! Sain valikoida yhteistyössä ihanaakin ihanamman PikkuVaniljan valikoimasta juhlakoristeita ja oi mitä ihania helmiä lemppari vauvojen nettikauppani valikoimassa taas on!! Olettehan jo kurkanneet kaikki juhlakoristeet Vuoden kauneimmat juhlat– kategoriasta? :)

Tarkemmin koristeet tulevat näkymään tietysti sitten synttärikuvissa, mutta en malttanut olla vinkkaamatta jo nyt teille mitä päädyin valitsemaan. Toivottavasti näistä on inspiraatiota myös muille juhlia suunnitteleville! :)

Kauneimmat juhlakoristeet vauvan synttäreille

Iso ilmapallo / Aterimet / Servetit / Pillit / Mukit / Lautaset / Ilmapallot / Love foliopallo

Kokonaisuus tulee siis olemaan valkoisen ja hopean sekoitusta. Väriä voisi lisätä kattaukseen ehkä vaaleansinisillä hortensioilla? :) Koska emme vietä juhlia kotona on paperiastiat tosi näppärä vaihtoehto. Ihanaa, että valikoimasta löytyy niin paljon kauniita pahvilautasia, mukeja ja jopa kauniit aterimet!! Nämä helpottaa meidän juhlien järjestämistä 110%.

Tuleeko teillä mieleen mitä koristeluihin voisi näiden lisäksi vielä keksiä? Tarkoitus on vielä teettää kuvia Salamasta jokaiselta kuukaudelta ja tehdä kuvataulu niistä esille. Nyt vaan projekti kuvien teettäminen vielä nopeasti listalle. Synttärit on jo 4 viikon päästä ja tiedän, että kuukausi tulee taas menemään aivan hujauksessa..

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  30.6.2018 at 10:33

  Aivan ihania. Mä päätin tilata tänä vuonna myös Pikku Vaniljasta jotain ihanaa tyttöjen juhliin. Me yritetään toteuttaa kahdet juhlat samoja koristeita käyttäen. Kevyen haasteen tuo se, että lupasin esikoiselle Frozen juhlat.

  • Reply
   Mona
   30.6.2018 at 13:46

   Oi sitä odotellessa, että Salamakin osaa itse toivoa synttäriaiheita :) <3 <3

 • Reply
  Pauliina / A la Helvetia
  1.7.2018 at 10:01

  Ihania ideoita! Tuli mieleen tästä oman tytön ekat synttärit, kun suunnittelin kullanvärisen väriteeman ja tilasin mätsäävät kamat netistä – eikä tilaus tullutkaan ajoissa. Juhlia edellisenä päivänä kiertelin sitten kaikki kaupungin putiikit korvaavaa teemaa metsästämässä, ja tuntui, että joka paikassa oli vain karmeita Hello Kitty -systeemeitä :o Löysin lopulta aivan kivat korvaavat koristeet, ja suunniteltu kultainen teema toteutui lopulta 2-vuotisjuhlissa ;)

  Kuviin liittyen, olisi kiva kuulla vinkkejäsi vauvan / taaperon kuvaamiseen, ja miten onnistut kuvaamaan blogimateriaalia pikkuisen läsnäollessa. Kuvaaminen taaperon kanssa on omasta mielestä vähän haastavaa, ja olisi ihana kuulla, miten muut sen klaaraavat.

  • Reply
   Mona
   1.7.2018 at 10:12

   Ouuu my juhlia edeltäneenä päivänä kiertely kuulostaa melkoiselle stressipallolle :DD Mutta onneksi suunnitelmat toteutui myöhemmin;) Niinhän se muutenkin on vauva-arjessa. Harvoin mikään menee just niinkuin piti :D Ja siihen on totuttava – hyvä niin. Tekee varmasti itse kullekin hyvää kun pitää oppia monessa asiassa joustoa.
   Ja hei siis kyllä – ihan hullun vaikeaa hommaa!!!! :D Vaikeutuu vaan koko ajan… Voisin miettiä tähän liittyen jotain yhteistyötä ihanan Nikin kanssa!!! Katsotaan saataisiinko aikaan esimerkiksi video Nikin kanssa tuplana :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *